• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Ahoj ted uz bez podvodu a vseho ostatniho jsem udelal mapu kterou nazivam Cave
Střed:2016-06-15_18.57.40.png
hl.zlato:2016-06-15_18.57.53.png
ml.zlato2016-06-15_18.58.05.png
železo:2016-06-15_18.58.20.png
bronz:2016-06-15_18.58.33.png
vesničan:2016-06-15_18.58.48.png
postel:2016-06-15_18.58.54.png
spawn:2016-06-15_18.59.09.png

Skajzko tak co?

Kopsiq

Builder
Ehm myslím že toto sa na CM nehodí..
  1. Ostrovčeky su male..
  2. Spodek ostrova je malý.
  3. Team ja malý
  4. Iron je malý.
  5. Stred je malý.
  6. Proste je to malička mapa..
Sry ale odeme maš 4/0 za snahu.

MrVolvo

Velmi známý člen
Je to veľmi ploché a niesu tam žiadne okrasy, atď... Pridaj tam dajaký cobble, stone, kvety a všetko možné..
Vidno, že si to robil narýchlo.. Keď chceš za to nejakú aj menšiu odmenu, popracuj na tom :)

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Je to hrozně rovné...Na mě to působý divně :D Jinak taky bych tam něco dalo aby to nebyla jen tráva a jak říkali tady klucí :) 2/10 za snahu

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Ehm myslím že toto sa na CM nehodí..
  1. Ostrovčeky su male..
  2. Spodek ostrova je malý.
  3. Team ja malý
  4. Iron je malý.
  5. Stred je malý.
  6. Proste je to malička mapa..
Sry ale odeme maš 4/0 za snahu.
Spodek opravim a jak si myslel ten team ?

Misery96

Dark Lord of the Sith
  1. Ostrovy jsou bez detailu
  2. Pravidelné tvary
  3. hnusné spodky ostrovů
  4. vše je mále - když se sejdou 4 teamy, není místo na PvP
  5. jako jeskyně mi to nepříjde
  6. Moc volného místa
Děs a hrůza, 1/10 za snahu

P

PVNST

Návštěvník
Sorry ale i poslepu kdybych stavěl mapu, tak bude vypadat lépe. Proč se vlastně snažíš stavět pro server mapy, když máme vyškolené buildery ? Je mi jasné, že chceš aby se tvá mapka hrávala apod. že z toho budeš mít dobrý pocit a radost. To chápu, ale spíš to myslím tak, že musíš počítat s tím, že když už chceš dávat mapu bedwars na Craftmánii, jakožto pro jeden z nejlepších CZ/SK serverů, že to musí tak i odpovídat. Nevím jak slušně ti to říct, ale tohle by si nedali jako mapu na BW ani na míša craftu.

A co teď ? Hmm můžeš se rozhodnout mapu vylepšit, podívat se na mapy co máme na CM (nemyslím zkopírovat aby vypadaly stejně), ale inspirovat se, abys viděl, co považujeme za vhodné a dobré mapy.

Nebo se na tvoření map zatím vykašlat, první tvůj pokus nebo kolikátý byla cizí mapa a tohle co jsi zde ukázal dnes, bude chtít ještě zlepšit pořádně builder skilly... Vždyť se to nemůže líbit ani tobě ne ?

Tohle neber jako nějaký hate vůči tobě, ale jako nápady co zlepšit do příště nebo ták no.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.