Peliik
឵ ឵឵ ឵឵
Myslím, že si @LakasikPvP brat. Ak ste na 1 wifi a on si o to požiadal, tak je možné, že ti to nepôjde.Omg mi to nejede píše to že lze odeslat jen jeden formulář![]()
Myslím, že si @LakasikPvP brat. Ak ste na 1 wifi a on si o to požiadal, tak je možné, že ti to nepôjde.Omg mi to nejede píše to že lze odeslat jen jeden formulář![]()
Já nic já nemůžu za to že jsme byli v Trutnově v Kaufu + Sbírání houbiček :/Jn. (Kappa) (kappa) hey (kappa)![]()
Vůbec mi to nevadí. Banner i avarar se ti moc povedl a já ti za něj mooc děkuji.(U toho fontu není "_" a když jsem ho tam přidal jako pomlčku, kterou jsem umístil na místo "_An...", tak to vypadalo divně, snad to nevadí, že to máš jen takhle)
Ďakujem, skvelá práca :}Tak, prvních pět objednávek z druhého kola bylo úspěšně vytvořeno (další budou vytvořeny nejspíše zítra)
@Mako [YT]
![]()
@JacobSK_
![]()
@MARIMR008
![]()
@EglandeR
![]()
@_AnNie
![]()
(U toho fontu není "_" a když jsem ho tam přidal jako pomlčku, kterou jsem umístil na místo "_An...", tak to vypadalo divně, snad to nevadí, že to máš jen takhle)
Díky moc :3Další objednávky byly vyřízeny - Nyní zbývá 7 objednávek do uzavření 2. části. (kafe)
@_Olivierski_
![]()
@Marek10cz
![]()
@DenisJ
![]()
POKUD MÁTE PROBLÉM S PŘIDÁNÍM BANNERU DO PODPISU - ZOBRAZUJE SE VÁM TAM,![]()
NA PRVNÍ STRÁNKU TOHOTO TOPICU JSEM PŘIDAL NÁVOD, JAK TUTO CHYBU OPRAVIT. :Đ