• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

drkousek

Velmi známý člen
Dnes som to stiahol a rozmýšľam, že o čo tam ide, lebo tam mám nejaké zelené pole (asi marihuanu pestujem)... Takže som si pozeral videá a vraj to ide aj bez pohybu... :D Niečo pre mňa, dokonca sa dá do toho získať zadarmo tie PokéCoiny, či ako sa to volá... :D
To se daj získat u skoro všech her...

Dá sa na to stihanuť GPS hacky, vďaka ktorým nemusíme vstať z tej postieľky... :D (y) (kappa)

//a inak, hocičo by som nesťahoval, lebo môže to byť plne funkčné, ale tak isto môžete z takýchto uploadov dostať vírus... (movember)
v android 6 (nevim jestli u 5 už to bylo) to jde i bez těch hacků (slint)

Itz_BenyTV

Aktivní člen
PS: není to virus, ten upload je můj, je to originální aplikace stažená z originální stránky pouze poupravená pro instalaci pro nižší android :D

Jinak BH666 se trochu vyzná v hackách (panda)..

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
ty pokémoni jsou prostě všude :C
To ánom, ani nevieš, ako ma to hnevalo a teraz ma to chytilo, síce to hrám len pol dňa, ale je to celkom fajn. :D Aspoň veľa ľudí aj vyjde von z bytov, aj keď v USA aj za cenu vlastného života... (cow)

Senky

Člen
To ánom, ani nevieš, ako ma to hnevalo a teraz ma to chytilo, síce to hrám len pol dňa, ale je to celkom fajn. :D Aspoň veľa ľudí aj vyjde von z bytov, aj keď v USA aj za cenu vlastného života... (cow)
Ne je to totální blbost ._.

BH666

Ne je to totální blbost ._.
Mám také dve otázkočky... :D
  1. Nepozerával si Pokémon, však? (Keďže máš napísané, že máš 12 rokov.)
  2. Dal si tej hre šancu? (Ja som tiež kritizoval, teraz skúšam a je to fajn, akurát bývam v malom meste, takže neviem, či tu mám vôbec nejaký "PokéStop".)

já nevim ani jsem to nezkoušel hrát, nikdy jsem neměl nic spokémony ani podobně, vůbec je neznám :D

Senky

Člen
  2. Dal si tej hre šancu? (Ja som tiež kritizoval, teraz skúšam a je to fajn, akurát bývam v malom meste, takže neviem, či tu mám vôbec nejaký "PokéStop".)
  1. Není mi dvanáct.. Díval jsem se na ně jako malý
  2. Šanci jsem jí dal, připadalo mi to jako totální blbost a to co už se stalo, moc dlouho ta aplikace ještě není a tolik problému..

BH666

já nevim ani jsem to nezkoušel hrát, nikdy jsem neměl nic spokémony ani podobně, vůbec je neznám :D
Akože ani ja. Niekto poznal komplet všetko, o čo tam šlo. Ja som len vedel asi takýto postup: 1. Pikachu stretne "cudzieho" Pokémona a prehrá s ním súboj.; 2. Nájdu nejakého Pokémona, ktorého si zoberú.; 3. Pikachu sa vďaka novonájdenému Pokémonovi zlepší a vyhrá súboj s Pokémonom, ktorý ho na začiatku porazil.
Napriek tomu, že o tom neviem nič, som ako malý (v škôlke) zbieral samolepky, kartičky a podobné sprostosti... :D

moc dlouho ta aplikace ještě není a tolik problému
Práve preto je tam toľko problémov, že nie je dlho, pretože čím dlhšie nejaká aplikácia/hra je na stiahnutie, tým viac ju aktualizujú a riešia bugy.

BH666

Inak, neviete mi niekto povedať, kto býva v menších mestách SR a ČR, či tam máte normálne nejaké tie PokéStopy? Alebo o takom niečom môžete len snívať? Lebo ja pôjdem asi zajtra na výpravu asi po celom meste, ale zatiaľ som prešiel celé jedno sídlisko a žiaden PokéStop sa tu nenechádza ani náhodou...

Itz_BenyTV

Aktivní člen
Máš pravdu, kritizují hru, když jí nedali šanci (facepalm)..

Inak, neviete mi niekto povedať, kto býva v menších mestách SR a ČR, či tam máte normálne nejaké tie PokéStopy?
Já mám pokestopy všude, spíš pokemony nenajdu :D

BH666

Já mám pokestopy všude, spíš pokemony nenajdu :D
A môžem sa spýtať, kde bývaš? Lebo napríklad v Prahe a Brne sú naozaj úplne všade... Každé ihrisko, socha, fontána, staršie vyzerajúca stavba. Ale u nás mi vravel kamoš, že je ich dokopy asi len 5-7 a to v celom meste, takže prejdem asi tak 10-15km, aby som pozbieral 5-7 PokéStopov... :(

Itz_BenyTV

Aktivní člen
A môžem sa spýtať, kde bývaš? Lebo napríklad v Prahe a Brne sú naozaj úplne všade... Každé ihrisko, socha, fontána, staršie vyzerajúca stavba. Ale u nás mi vravel kamoš, že je ich dokopy asi len 5-7 a to v celom meste, takže prejdem asi tak 10-15km, aby som pozbieral 5-7 PokéStopov... :(
Veselí nad Moravou, asi 10 000 obyvatelů :D Hele ale když jsem šel včera hledat, tak jsem vlastně sebral pokestop a vzal jsem další tak jsem se mohl vrátit k tomu předtím a znova si ho vybrat :O (rofl)
Ae doporučuju vzít kolo a zajít se projet někam do většího města ;)

Itz_BenyTV

Aktivní člen
  1. Není mi dvanáct.. Díval jsem se na ně jako malý
  2. Šanci jsem jí dal, připadalo mi to jako totální blbost a to co už se stalo, moc dlouho ta aplikace ještě není a tolik problému..
(facepalm) Můžeš si prosím ujasnit pár věcí?
  1. Hru hraje 20.000.000 lidí denně, tudíž se potom není čemu divit když podle tebe má tolik problémů. (To bylo dne 15.7, takže nyní mnohem víc :))
  2. Co myslíš slovem problém ? - že máš dvoujádrový procesor a hra ti seká že nehodíš ani pokeball?
  3. Chyba nemusí být u vývojáře "Niantic" protože hra je vlastně "přeskinovaná" google mapa.
  4. Hru hrají po celém světě, a je nejhranější hra nyní na platformě Android & iOS, překonala: Slither.io , Clash Royale , Draw Something , Candy Crush Saga.
Btw: díky za dislike na mých příspěvcích @Senky (slint)

BH666

Veselí nad Moravou, asi 10 000 obyvatelů :D Hele ale když jsem šel včera hledat, tak jsem vlastně sebral pokestop a vzal jsem další tak jsem se mohl vrátit k tomu předtím a znova si ho vybrat :O (rofl)
Ae doporučuju vzít kolo a zajít se projet někam do většího města ;)
Beriem bicykel a idem 120+km do Košíc, či radšej skoro 300km do Bratislavy? :D :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.