Hola! Máme tu ďalšiu dávku To alebo TO..
Tagovať nikoho nebudem.. Chystám zmenu... ale o tom potom
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Džejkob: Ahoj Annie.. Aké máš pocity z toho že ťa vybrali ako 2. na túto "úlohu"?
AnNie_: Ahoj. No.. mám z toho trochu smíšené pocity. Jsem ráda, že se o mně hráči něco dozvědí. Na druhou stranu se bojím, aby toho nebylo příliš.
Džejkob: Viacero nových hráčov ťa tu asi nepozná, mohla by si sa v krátkosti predstaviť?
AnNie_: Jmenuji se Lucie. Nějaký ten pátek už neslavím narozeniny s příponou "náct". Věnuji se amatérské grafice a závodně plavu. Pro radost běhám, kreslím a zpívám. Mezi hry, které hraji patří právě MC, Tomb Raider a pár dalších. Jo.. jestli mi chcete udělat radost - kupte mi plyšáka.
Džejkob: Vlak/MHD [ @Danek987]
AnNie_: Jednoznačně MHD. Pokud nemám k dispozici auto, tak se pohybuji právě autobusem. Vlakem jsem za svůj život jela méně jak sedmkrát.
Džejkob: Morca/potkan [ @Danek987]
AnNie_: Morče. To jsem měla dvakrát.. potkana ani jednou a nechtěla bych ho mít.
Džejkob: Zaujímavé.. Shann/Anie (sympatia) [ @Danek987]
AnNie_: Však Annie sem já..? Tak jako..? No, tak asi Shann, že.. Protože jsem strašně sebekritický člověk a strašně se shazuju a podceňuju. Mám to prostě v povaze.
Džejkob: CM Web/ CM server [ @Danek987]
AnNie_: To takhle nemůžu říct.. sleduji oboje. I když na webu je větší relax a lépe se tam se mnou komunikuje, protože tam nejsem v jednom kole, takže asi web..
Džejkob: Posledné TO alebo TO od Danek987.. Prazdniny/skola
AnNie_: Jednoznačně škola! Né.. bože! Jasně že prázdniny. Zas tak mimo nejsem..
Džejkob: Den na pláži / Den v Egypte
AnNie_: Na pláži Mám ráda teplo, ale né vedro
Džejkob: nikdy nepoužíť záchod / Počítač
AnNie_: Počítač .. zas taková závislačka nejsem
Džejkob: Být v Narnii 1 deň / Být ve svete Hobbita 1 deň
AnNie_: V Narnii :3 S lukem a šípama :3
Džejkob: Ja ti ďakujem.. Máš niečo čo na záver povedať?
AnNie_: Jen chci všem hráčům vzkázat, aby neseděli o prázdninách jen u PC, ale vyrazili ven a užili si života. Sem se vrátit můžete vždycky.
Tagovať nikoho nebudem.. Chystám zmenu... ale o tom potom
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Džejkob: Ahoj Annie.. Aké máš pocity z toho že ťa vybrali ako 2. na túto "úlohu"?
AnNie_: Ahoj. No.. mám z toho trochu smíšené pocity. Jsem ráda, že se o mně hráči něco dozvědí. Na druhou stranu se bojím, aby toho nebylo příliš.
Džejkob: Viacero nových hráčov ťa tu asi nepozná, mohla by si sa v krátkosti predstaviť?
AnNie_: Jmenuji se Lucie. Nějaký ten pátek už neslavím narozeniny s příponou "náct". Věnuji se amatérské grafice a závodně plavu. Pro radost běhám, kreslím a zpívám. Mezi hry, které hraji patří právě MC, Tomb Raider a pár dalších. Jo.. jestli mi chcete udělat radost - kupte mi plyšáka.
Džejkob: Vlak/MHD [ @Danek987]
AnNie_: Jednoznačně MHD. Pokud nemám k dispozici auto, tak se pohybuji právě autobusem. Vlakem jsem za svůj život jela méně jak sedmkrát.
Džejkob: Morca/potkan [ @Danek987]
AnNie_: Morče. To jsem měla dvakrát.. potkana ani jednou a nechtěla bych ho mít.
Džejkob: Zaujímavé.. Shann/Anie (sympatia) [ @Danek987]
AnNie_: Však Annie sem já..? Tak jako..? No, tak asi Shann, že.. Protože jsem strašně sebekritický člověk a strašně se shazuju a podceňuju. Mám to prostě v povaze.
Džejkob: CM Web/ CM server [ @Danek987]
AnNie_: To takhle nemůžu říct.. sleduji oboje. I když na webu je větší relax a lépe se tam se mnou komunikuje, protože tam nejsem v jednom kole, takže asi web..
Džejkob: Posledné TO alebo TO od Danek987.. Prazdniny/skola
AnNie_: Jednoznačně škola! Né.. bože! Jasně že prázdniny. Zas tak mimo nejsem..
Džejkob: Den na pláži / Den v Egypte
AnNie_: Na pláži Mám ráda teplo, ale né vedro
Džejkob: nikdy nepoužíť záchod / Počítač
AnNie_: Počítač .. zas taková závislačka nejsem
Džejkob: Být v Narnii 1 deň / Být ve svete Hobbita 1 deň
AnNie_: V Narnii :3 S lukem a šípama :3
Džejkob: Ja ti ďakujem.. Máš niečo čo na záver povedať?
AnNie_: Jen chci všem hráčům vzkázat, aby neseděli o prázdninách jen u PC, ale vyrazili ven a užili si života. Sem se vrátit můžete vždycky.