Niečo ťa naučím.Som najlepší v pvp (kappa)
Niečo ťa naučím.Som najlepší v pvp (kappa)
jj dík za pomoc, použiju (kappa)1.)Daj si do vyhladávača Wurst hacked client free download (kappa)
2)prvé čo nájdeš stiahni (kappa)
3)Rozbal to do %appdata%-->roaming--->minecraft.--->versions. (kappa)
4)Otvor minecraft a spusti verziu menom Wurst (kappa)
5)daj ctrl a napíš do vyhladávania "triggerbot" (kappa)
6)nastav si ho na 4 bloky (kappa)
7)Keď máš všetky postupy hotové, tak GRATULUJEM, pretože si od teraz najlepší v pvp (kappa)
(bobr)
To je nic, a víš aspoň kde se to stahuje? já ano, ale pšššt1.)Daj si do vyhladávača Wurst hacked client free download (kappa)
2)prvé čo nájdeš stiahni (kappa)
3)Rozbal to do %appdata%-->roaming--->minecraft.--->versions. (kappa)
4)Otvor minecraft a spusti verziu menom Wurst (kappa)
5)daj ctrl a napíš do vyhladávania "triggerbot" (kappa)
6)nastav si ho na 4 bloky (kappa)
7)Keď máš všetky postupy hotové, tak GRATULUJEM, pretože si od teraz najlepší v pvp (kappa)
(bobr)
Tady se nikdo vyzná d:: ale vape je placenej (btw vyznám se tky #xTurtle (#REKLAMA))furt vás nechápem, furt tu píšete o wurste/huzuni, však tieto hacky sa inak volajú xray hacky, poriadny pvp hack client je vape, neznášam tieto komentáre "stiahni si wurst, huzuni a pod.", vtipné to nieje a zasmial by sa na tom iba postihnutý idi*t (facepalm)
Nejlepší hacked client je jigsaw :Oporiadny pvp hack client je vape
Vyzkoušeno odborníkem, který nedávno žádal o UB (lol)(lol)nééé (kappa).Zaručene nie.
Vyskúšané odborníkom (kappa)
Jn TPAuraNejlepší hacked client je jigsaw :O
LOL, tak si ho stiahneš nejako inak? testoval som vape na single, stiahol som to bez platenia, problém?Tady se nikdo vyzná d:: ale vape je placenej (btw vyznám se tky #xTurtle (#REKLAMA))
to dostaneš ban do 10min, odhalí ťa aj 5 ročné decko, vape sa nedá detekovať a je to program v jave, takže ti to pridá rovno do hry, nepripojíš sa cez ten profil.. takého hráča môžeš zabanovať iba po napr. natočení ScreenShara, pretože inak to nezistíš, nemal by si ani dôkaz a to, že nejaký cm kid by išiel len tak na tsko, dal by si mu link na join.me, tak to asi ne..Nejlepší hacked client je jigsaw :O
To budou nějaké zkušenosti (kappa)to dostaneš ban do 10min, odhalí ťa aj 5 ročné decko, vape sa nedá detekovať a je to program v jave, takže ti to pridá rovno do hry, nepripojíš sa cez ten profil.. takého hráča môžeš zabanovať iba po napr. natočení ScreenShara, pretože inak to nezistíš, nemal by si ani dôkaz a to, že nejaký cm kid by išiel len tak na tsko, dal by si mu link na join.me, tak to asi ne..
jj to jsem dneska videlAle co se musí nechat, umím zabíjet rejmonda s lvl 1 věcma
ten pocit, keď som zavolal reja na sarefine a on si nehitol rest in @UnLeqitSwagg DAle co se musí nechat, umím zabíjet rejmonda s lvl 1 věcma
však vape sa normálne platí, teraz mi povedz, kde by ho tak táto cm komunita stiahla?Dobrí nápad aby každý vedel čo sťahovať.