• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

lyfe

anarchic
Dál tam
Otevřeš techniclauncher a vpravo nahoře je "Launcher Options", tam nastavíš kolik ram chceš. Pokud ti to i tak nedá možnost, tak máš buďto zvolenou javu 32-bit a nebo špatně nainstalovanou a nebo prostě máš 32-bit systém.
Na to ti pak pomůže zadat tento příkaz do Java Arguments:
Zdrojový kód:
-Xmx2G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn1G
Tím automaticky povolíš pro MC 2GB ram.

Už jsem ti to psal, ale ať přípdně vědí ostatní, co s tím.
Tento problém nastane v případě, že jsi mezitím zapnul jiný Minecraft a vlastně sis "ukradl session". Já to dělám třeba tak, že zapnu teggit, připojím se a dokud se neodpojím je to v pohodě. Mezitím si zapnu druhý Minecraft a jdu na CM.
Dál tam mám nastavenou 32 bit javu , přitom mám 64bitový systém a i 64bit javu stáhlou , ale nejde to předělat :DD no asi si nezahraju :D

Domíík

Velmi známý člen
Ja ked zapnem Technic launcher Napíše Jmeno a Heslo či musím mať Original minecraft alebo som stiahol zlý Technic Launcher ? Prosím help :D

BlackBlizzard

Aktivní člen
Připojím se na server v pohodě, ale když se přihlásím tak mi to po chvilce spadne celý minecraft... Nevím co s tím mám dělat poraďte :(

Zdravím,

po pár dnech jsem zkusil se přihlásit přes origo(jelikož to předtím nešlo). První to vyhodilo error, který jsem zde popisoval nahoře a pak mě to pustilo do hry a nabídlo registraci tak jsem se zaregistroval...pak jsem si uvědomil že origo mají mít autologin a navíc jsem neměl na sobě ani svůj skin. Usoudil jsem že to může být naistalováním warez werze, která je nastavená na offline mod tak jsem vše přeinstalovat znovu se přihlásil teď už jsem měl i skin ale chtělo to po mě login a když už jsem se teda přihlásil a proběhl bránou tak skin zase zmizel :)

Přílohy

The_Dave

Nedzdův Otrok
Zdravím,

po pár dnech jsem zkusil se přihlásit přes origo(jelikož to předtím nešlo). První to vyhodilo error, který jsem zde popisoval nahoře a pak mě to pustilo do hry a nabídlo registraci tak jsem se zaregistroval...pak jsem si uvědomil že origo mají mít autologin a navíc jsem neměl na sobě ani svůj skin. Usoudil jsem že to může být naistalováním warez werze, která je nastavená na offline mod tak jsem vše přeinstalovat znovu se přihlásil teď už jsem měl i skin ale chtělo to po mě login a když už jsem se teda přihlásil a proběhl bránou tak skin zase zmizel :emoji_slight_smile:
svůj skin na Teggitu nevidíš jelikož to nejde ani ostatním hráčům ale ostatní ho vidí ale nevím proč tě to hází do Whubu

Krosta8

Prostě Keighto
Bohužel, se skiny problém zatím bude přetrvávat, s tím nemůžeme nic udělat. Každopádně to, že píšeš svoje heslo znamená, že jsi stále špatně přihlášen. Máš originální technic launcher z www.technicpack.com ?

Origo tp mám (dneska jsem i celou složku smazal a stáhnul znovu vzhledem k předešlému používání warezu). A nemůže to být tím že už jsem se jednou zaregistroval na to jméno když mě to hodilo do offline režimu na origo tp a teď už to vyžaduje znovu ? :)

Přílohy

Veverciak

Velmi známý člen
Origo tp mám (dneska jsem i celou složku smazal a stáhnul znovu vzhledem k předešlému používání warezu). A nemůže to být tím že už jsem se jednou zaregistroval na to jméno když mě to hodilo do offline režimu na origo tp a teď už to vyžaduje znovu ? :emoji_slight_smile:
aspom ti ide prihlásiť ;) mne to furt vyhadzuje error ktorý vyhadzoval aj tebe ;)

Krosta8

Prostě Keighto
A nemůže to být tím že už jsem se jednou zaregistroval na to jméno když mě to hodilo do offline režimu na origo tp a teď už to vyžaduje znovu ? :emoji_slight_smile:
Možné to je. Napíši to majiteli a až se sem dostane, tak se na to podívá.
aspom ti ide prihlásiť :emoji_wink: mne to furt vyhadzuje error ktorý vyhadzoval aj tebe :emoji_wink:
Napíši taky majiteli, ať koukne, co to tam píše u tebe.

Děkuji za opravu autologinu ať to udělal kdokoli :) a ještě mám poslední dotaz obsah inventáře postavy než se to opravilo vrátit nepujde ? :D