• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Zdravíčko. Dnes to jsou 2 úžasné roky, co jsem se poprvé připojil zde na tento server. Nevím co bych zde měl psát. To jak jsem začínal jsem popsal v loňském příspěvku, který je zde:https://craftmania.cz/tema/rok-na-cm-p-3.8118/
Stále mě tu baví hrát, helperovat, bavit se s hráčemi a zneškodňovávat ty, kteří dělají serveru zle :p Současný AT i majitel mi vyhovují, ale k tomu se dostanu. Neví někdo co bych sem mohl ještě napsat? Ne? Tak ne no :D
Přejdem na nějaké osoby, které bych rád zmínil:
Začnu majitelem. @MrWakeCZ tento server je i po 2 letech stále baví, líbí se a rád pro něj a tebe pracuju. Jsi v pohodě člověk, poradíš a taky mistr v AFKování :D

Nějací lidé z AT:
@Areigo tebe znám už dlouho. V pohodě člověk, krásně se nám tu o web stará, pochvala a respekt :)
@BobmanCZ Člověk, který mi radí, rozumí, domlouvá mi a a semtam i vychovává :D Jsi fajn a pokračuj.
@Brancesko Obránce Česka? V pohodě a skvělý admin, červená ti sluší :) A už mě vyzpovídej :DD
@Chemicky Kdysi jsi na mě podával stížnost, která byla oprávněná a já ji příjmul. Teď jsme pokud vím v pohodě a má rád kebab stejně jako já :p
@Čípek no kdo by ho neznal. Naše telka, v pohodě člověk a taky se hezky stará o forko :) Jen tak dál
@Delfik Ty tu jsi už dlouho :O Jsi super admin, děláš vše jak máš, jen tak dál :)
@Dykol Dopiš to ještě dneska šněku
@Fikiplay Kolega :3 V pohodě člověk i admin. Jako Branceskovi ti sluší červená a jen tak dál :)
@Filip6_CZ Kdysi mě pořád napomínal. Nevím jak mě vnímáš teď, ale snad jsme v poho :D
@Flafy_ Někdy to drhlo a semtam i drhne. Snad se dáme do kupy.
@JaMegaHit Musíme někdy zas pochytat další motýly :DD Pokračuj pane teggit admine :)

@Kopiis skvěle nám vylepšuje web a stará se o něj, jen tak dál.
@Krosta8 Vyhoupl se strašně rychle. Mně nevadíš, jsi fajn. Snad mě vnímáš stejně :)
@Kubrastig Taky fajn osoba, stará se nám taky krásně o forko :)
@Potomek Jsi v AT jen chvilinku a rozkoukáváš se. Hodně štěstí v helperování atd :D
@Radiko Slovenský priatěl :3 Zelená je u tebe hezčí. Vydrž nám tu a hodně štěstí :)
@Ropacint Kdysi si mě na skyblocku dal do ignoru. A teď je pan admin. Jsi v poho a jen tak dál pane admin :)
@Trewish skvělý admin, kdykoli pomůžeš, poradíš a tak. Jsi fajn.
@Zillzi také skvělý pan Bořek :)
@_Mititi_CZ super helper. Jsem rád, že ses vrátil :O
@_Shanny_ No.. My se nikdy moc nemuseli, ale teď je to lepší, mám pravdu? :D

Někteří hráči:
@chybička :P Strašně v pohodě, hodná a skvělá holka a hráčka. Znám tě přes rok, ale voláme a hrajeme teprve 7 měsíců :D Jsi super, pokračuj ve hraní a mám tě rád :)
@Misery96 Dlouho vydržel v AT. Dobrý kamarád a hodný člověk. Někdy zajdem na ten kebab jasný?
@dominichulme Si to vyžebral, abych ho tu napsal :DDD No užij si to :D
@PupikCZ bývalý spolubydlící na isu. Ale stále skvělý kamarád :D A choď častěji na fb a piš :D
@MrZaky taky v poho hráč. Škoda, že jsi zase opustil AT, ale aspoň, že jsi neopustil celou CM :)
@Bidlo v poho týpek, dá se s tebou dobře kecat a hrát. A máš hezký is :D
@omgmen omg kdo? Ale ne, bláznivý, ale i v pohodě týpek.
@MrHexii pomerančový džusík? Chci, ale studený a ve velkých dávkách.
@Grumex Bývalý Bořek. Teď momentálně v pohodě hráč. A dobře se s tebou hraje :D
@Pavouk Pavouků se bojím, ale tebe ne :DD Neublížíš mi, že ne? :D
@->Míša<- Kdysi byly spory. Dnes už jsme v pohodě a nic se neděje. Je to tak dobře? Podle mě jop :D
@Pixelpuma_CZE Taky v pohodě a fajn osoba. Sice mc nehraješ, ale na web chodíš :p :D Super kámoška :p
@MrProchyCZ fajn týpek a PVPčkař. Pokračuj ve hraní a hodně štěstí a úspěchů.
@zuzik92 Ale jo jsi v pohodě. Ty Drawity jsou nezapomenutelný :D
@xxxHanaxxx pamatuješ si na mě ještě? :D
@ItsWennynaa Lol, zdar
@patule1215 kdes nechal tu zelenou? No škoda je to.. Ale pokecy na lobby jsou nezapomenutelný. Někdy se zastav :)
@kapr20 v pohodě člověk. Mnoho lidí tě nemělo rádo, ale já jop. Mně jsi nikdy nevadil :)
Už nevím co psát. Snad jen.. TYS TO DOČETL CELÝ JO? POTLESK...

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Díky moc,vážím si označení. Pokračuj! :3

Hexii

Heksy
Ten bych možná mohl Upgradenout :) Pro tebe vše Džusííku :D ! Jo a chceš Polotučný či Tučný ? :D
Né, Gratuluji ti k tomu, že jsi to se mnou vydržel tak dlouho :p A snad to i přesně za 1 rok budou 3 roky :) CéGéé !!!!!!

iTz_T1b0Rk0

autíčko
Dva roky...hmmmmm....to je dlhá doba :3 ja som tu trochu dlhššie...na cmke som asi dva a pol roka keď rátam ešte môj warez účet. Na mc ma dotiahli spolužiaci @BranoSVK (alias iTz_Jarko) a @_BeToky :emoji_slight_smile: ešte stále si pamätám, ako som hral anni na tej starej mape, ale nepamätám si ako sa volala. Museli mi to asi 30 min vysvetlovať a vtedy keď mi došlo, o čo v tej hre išlo, tak sa už skončila hra. <3 :emoji_smiley: #StareČasy

Flafy_

Hladový Builder
Wau,
Neřekl bych, že tu už si dva roky. Každopádně bych ti chtěl poděkovat za to co děláš pro CM a doufejme co dělat pořád budeš.
Trošku nám tam spolu drhlo to tvoje chování, ale jinak si fajn helper (y) pokračuj!

Dykol

Odpadlík
Wau,
Neřekl bych, že tu už si dva roky. Každopádně bych ti chtěl poděkovat za to co děláš pro CM a doufejme co dělat pořád budeš.
Trošku nám tam spolu drhlo to tvoje chování, ale jinak si fajn helper :emoji_thumbsup: pokračuj!
Díky za pochvaly :) Chování jsem spravil, Bob si mě vychovává a taky i Misery si mě vychovával. A budu se snažit dál, dík :)

JaMegaHit

Aktivní člen
Motýlov ešte budeme chytať (Hádam). Musíme sa niekedy zhodnúť kde a kedy. :p
Prajem ti nech vydržíš ešte veeela rokov na CM :p

Krosta8

Prostě Keighto
Dykole,
ze začátku, co jsem nastoupil do AT, měl jsi tam nějaké problémy, ale jinak na tebe slyším chválu a není s tebou problém, bavili jsme se spolu vlastně jen jednou na Discordu, ale myslím si, že to bude prospěšná spolupráce :)
Jen tak dál!

A ano, vyhoupl jsem se rychle, tak snad vydržím dlouho :D

Dykol

Odpadlík
Dykole,
ze začátku, co jsem nastoupil do AT, měl jsi tam nějaké problémy, ale jinak na tebe slyším chválu a není s tebou problém, bavili jsme se spolu vlastně jen jednou na Discordu, ale myslím si, že to bude prospěšná spolupráce :emoji_slight_smile:
Jen tak dál!

A ano, vyhoupl jsem se rychle, tak snad vydržím dlouho :emoji_smiley:
Ano byly se mnou kdysi problémy. Ale jak jsem psal, vychovávali mě Misery a Bob a teď už to je snad lepší :D A vydržíš dlouho, věřím v to :p

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.