• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flint_CZ

JoJo
Zdravím všechny n00bky, skillery, rachsanky :3, pandičky, žwejky, olivovníky a jiné formy života ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zde budude moct přidávat své "luxusní výtvory", mno prostě obrázky :emoji_smiley:
Nejlépe k tomu napište čím jste to dělali, jak dlouho, atd...
Nepostujte sem obrázky stažené z googlu :emoji_slight_smile:
Je povolen i photoshop! Ale aby to nějak vypadalo c:
Já se taky přidám aby tu pár nejmenovyných bytostí neměli kecy...
@_Olivierski_ ty sem něco dáš povinně :emoji_smiley:
Málem bych zapomněl :D oba obrázky byli dělané tužkou asi hodinu :)

Přílohy

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Tak ja pridávam svoju MLG Cassie /W Otravný vták xd
EDIT: Robila som to asi 20 minút.(kým sa zapol Photoshop)

Naposledny upraveno:
Tento erb som robil + - pól roka (pól roka preto lebo vimyslieť tie oranmenty je celkom fuška). Celý erb je bol robený najprv ceruzkou a potom obtiahnutý do fixy. V jednotlivých ornamentoch mám akokeby vrité spomienky ktoré sa snimi spájajú. Formát je A3. Celý erb je robený ručne.:emoji_slight_smile:

Přílohy

Zdravím, tady Hexii C:
Vzhledem k tomu, že jsme dnes o Výtvarné výchově měli konečně "Volnou práci", což je jediný, co mě na výtvarce baví, tak jsem zase jako obvykle kreslil Graffiti C:
Zde je jeden z mých výtvorů.. Zabralo mi to cca. 25 minut :emoji_slight_smile:
http://prntscr.com/esckzm
Někteří to již viděli na mém instagramu :emoji_smiley:
Hexii to sa ti naozaj podarilo. WOW. Je to krásne.:emoji_relieved:

Hexii

Heksy
Tento erb som robil + - pól roka (pól roka preto lebo vimyslieť tie oranmenty je celkom fuška). Celý erb je bol robený najprv ceruzkou a potom obtiahnutý do fixy. V jednotlivých ornamentoch mám akokeby vrité spomienky ktoré sa snimi spájajú. Formát je A3. Celý erb je robený ručne.:emoji_slight_smile:
Gut job man!

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
tak sa pridávam aj ja so svojim "masterpieceom" :D pomenovala som to "Lord of his Pack" (Vládca svorky) a trvalo mi to okolo týždňa a pol čistého času (teda bez ulievania sa a hrania sa na mobile). je to kreslené akvarelami na čiernu A2 :D hope you enjoy lookin' at it :D
P. S.: Ak ste na dátach, tak obrázok radšej neotvárajte, pretože má mega rozlíšenie :D

Přílohy

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.