• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Máte kendamu?

• Ano

Votes: 2 11.8%
  • Ano strašně moc

Votes: 0 0.0%
  • Ne

Votes: 3 17.6%
  • Ne a nechci

Votes: 12 70.6%

• Total voters
    17
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
Huh...tu napíšeš ať se pochlubíme se svýma kendamama (nebo jak se ten ďábel zkloňuje), ale my vlastně ani nevíme co to je. :emoji_joy:

Puntys

Veteran | President
Ahoj, sem můžete posílat fotky svých segzy kendam :emoji_slight_smile:
Já začínám!
View attachment 34059
Nechal jsem si jí na chatě takže teď ti jí určitě nevyfotím :emoji_smiley: Jinak tady jseš celkem ve špatné skupině na tohle ale to si asi zjistil sám :emoji_smiley:

Pro neznalce: Kendama je "hračka" skládající se z dřívka které má na sobe 3 vykouslé plošky (malá, velká, střední) a bodec. Je k ni provazkem pridelana koule o velikosti kulecnikove koule. Je to prostě na machrování co někdy až nepochopitelného se s tím dá dělat a dělají se s tím i soutěže.

Naposledny upraveno:

KendmaGuy

Nový člen
Nechal jsem si jí na chatě takže teď ti jí určitě nevyfotím :emoji_smiley: Jinak tady jseš celkem ve špatné skupině na tohle ale to si asi zjistil sám :emoji_smiley:

Pro neznalce: Kendama je "hračka" skládající se z dřívka které má na sobe 3 vykouslé plošky (malá, velká, střední) a bodec. Je k ni provazkem pridelana koule o velikosti kulecnikove koule. Je to prostě na machrování co někdy až nepochopitelného se s tím dá dělat a dělají se s tím i soutěže.
Ooooh tak aspoň někdo! Tak až jí budeš mít, tak jí nezapomeň vyfotit :emoji_smiley: Ano špatný skupina... styďte se všichni, nejste in... :emoji_smiley: Kendama je in!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.