Já četl SantoviSatanovi
Asito je do zadku?
Poprví když jsem viděl tenhle příspěvek viděl, tak jsem si myslel že to napsal špatně"KONDOMY" hošii.. ani neumíte číst :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_smiley:
Huh...tu napíšeš ať se pochlubíme se svýma kendamama (nebo jak se ten ďábel zkloňuje), ale my vlastně ani nevíme co to je. :emoji_joy:
Nechal jsem si jí na chatě takže teď ti jí určitě nevyfotím :emoji_smiley: Jinak tady jseš celkem ve špatné skupině na tohle ale to si asi zjistil sám :emoji_smiley:Ahoj, sem můžete posílat fotky svých segzy kendam :emoji_slight_smile:
Já začínám!
View attachment 34059
Ooooh tak aspoň někdo! Tak až jí budeš mít, tak jí nezapomeň vyfotit :emoji_smiley: Ano špatný skupina... styďte se všichni, nejste in... :emoji_smiley: Kendama je in!Nechal jsem si jí na chatě takže teď ti jí určitě nevyfotím :emoji_smiley: Jinak tady jseš celkem ve špatné skupině na tohle ale to si asi zjistil sám :emoji_smiley:
Pro neznalce: Kendama je "hračka" skládající se z dřívka které má na sobe 3 vykouslé plošky (malá, velká, střední) a bodec. Je k ni provazkem pridelana koule o velikosti kulecnikove koule. Je to prostě na machrování co někdy až nepochopitelného se s tím dá dělat a dělají se s tím i soutěže.
Klasika , japonci ..
Konečně někdo kdo nenapsal ČíňaňKlasika , japonci ..