• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

jakemay

Velmi známý člen
ahoj už to bude rok co jsem si založil svůj vlastní YT channel na jednou videu jsem dosáhl neuvěřitelnejch
14 tis. zhlednutí ale pak se to stalo uz sem nechtěl dál točit a tak jsem smazal všechna videa proto na mém channelu žádna videa nenajdete :D. A proto bych chtěl začít odzačátku a poprosím ty co dělaj profilovky nebo miniaturi jestly by mi udělal dal bych to do videa a řekl bych tvůj channel at odebíraj OK ????..

Delfik

Člen
Pokud nemáš kamaráda youtubera, který by měl pár desítek tisíc odběrů, tak nemáš šanci prorazit a proslavit se. Youtube už je hodně velkej a pokud chceš točit hry, vlogy, pranky nebo tagy, tak jsi bez šance.

Ale třeba máš nějaký originální koncept, co na youtube není. :)

Pokud nemáš kamaráda youtubera, který by měl pár desítek tisíc odběrů, tak nemáš šanci prorazit a proslavit se.
Ale třeba máš nějaký originální koncept, co na youtube není. :emoji_slight_smile:
A proto jsem s PVNSTem stále kamarád. Nikdy nevíš...

Naposledny upraveno:

jakemay

Velmi známý člen
Pokud nemáš kamaráda youtubera, který by měl pár desítek tisíc odběrů, tak nemáš šanci prorazit a proslavit se. Youtube už je hodně velkej a pokud chceš točit hry, vlogy, pranky nebo tagy, tak jsi bez šance.

Ale třeba máš nějaký originální koncept, co na youtube není. :emoji_slight_smile:
Já nechci být úplně slavný:)

Delfik

Člen
No tak 100sub chci
Neoriginální koncept jako minecraft, vlogy a hry celkově ti nevynese ani 100 subs.

Řekni mi proč by se někdo díval na to, jak hraješ Minecraft, když se může podívat na další tři tisíce slavnějších lidí, kteří ho hrajou ?

lyfe

anarchic

prank na Matyska

jakemay

Velmi známý člen
Neoriginální koncept jako minecraft, vlogy a hry celkově ti nevynese ani 100 subs.

Řekni mi proč by se někdo díval na to, jak hraješ Minecraft, když se může podívat na další tři tisíce slavnějších lidí, kteří ho hrajou ?
protože mám 67 lidí který mě odebíraj a tim to může youtube oznámit že já jsem vydal nové video :D

Delfik

Člen
protože mám 67 lidí který mě odebíraj a tim to může youtube oznámit že já jsem vydal nové video :emoji_smiley:
Mě odebírá něco přes tisíc lidí a když jsem kdysi, občas něco vydal, tak se to pohybovalo okolo 150 likes a 3 tisíc zhlédnutí, takže odběry nezaručují, že ti každý dá like.

To stejný Youtubeři... Mají 150 tisíc odběratel, ale u videí mají 50 tisíc zhlédnutí (někteří ani to ne) a 3 tisíce likes.

jakemay

Velmi známý člen
Mě odebírá něco přes tisíc lidí a když jsem kdysi, občas něco vydal, tak se to pohybovalo okolo 150 likes a 3 tisíc zhlédnutí, takže odběry nezaručují, že ti každý dá like.

To stejný Youtubeři... Mají 150 tisíc odběratel, ale u videí mají 50 tisíc zhlédnutí (někteří ani to ne) a 3 tisíce likes.
Na jednom viděli jsem měl 14 000 shlédnutí a něco přes 130 Likes ^_^

MrGopes

dunno wat to put here
Na jednom viděli jsem měl 14 000 shlédnutí a něco přes 130 Likes ^_^
To je sice pekne, ale tak ako povedal Delfiiik; preco by sa niekto pozeral na nejakeho jakemay ked sa moze pozerat na niekoho kto to hra lepsie, ma kvalitnesie videa a je to zabavnejsie? To, ze si mal zial neznamena, ze teraz ludia pridu a povedia si, ze si to ty, ten co mal 14K zhliadnuti a hned ta zacnu sledovat.

MrLolek_O_O

Aktivní člen

Řekni mi proč by se někdo díval na to, jak hraješ Minecraft, když se může podívat na další tři tisíce slavnějších lidí, kteří ho hrajou ?[
Môj kamoš začal natačat 2 ročníku a o 2 roky získal 100 a dačo subs. Jeho kanál je MatúšManTube tiež hraje na CM

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.