• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Ok, hned, jakmile jsem zahlédl tohle téma, bylo mi to jasný :D

1) Nedzdo

2) Ne.. poslední dobou jsem rád nahý :)

3) Iron meč, pokud možno s výraznější bílou barvou, ale pokud by to šlo, tak ho naklonit méně, než ho má třeba Wake, nebo Sprajt :p, prostě tak, že jeho čepel nejde moc vidět, ale zase ať má "jeden" pixel na šířku , jako v normálním MC

4) Nedzdo

5) CONTROL THE WORLD -barva na tobě, ale chtělo by to nějakou výraznou, která bije do očí.

6) http://prntscr.com/754cye -(1920-1080)

7) Jako ostatní: 3, ale pokud možno, bez nějakých barevných vylepšení, stačí pouze bílý text s tučným (ne moc) černým okrajem.

PS:
Trpělivost mám doborou a tak ti na to dám 6 měsíců :eek: <-- :D

Naposledny upraveno:

Cheap_

(・∀・ )
@Nedzdo Jelikož 6 měsíců uběhlo, zde předkládám Tvůj banner. Pár informací: Ten meč šel max. otočit takhle, protože pak by byla pokřivená ruka, ve které ten meč držíš + barva šla trochu jasnější, ale ne zas tolik, protože ten meč má vlastní texturu a ta zas tolik měnit nejde. Co se týče toho nicku, máš tam černé ohraničení, ale vzhledem k výběru tmavšího pozadí to není pomalu vidět, tak snad budeš spokojen, kdyby ne, dej vědět. :D

Cheap_

(・∀・ )
To jako vážně?.. Před půl hodinou jsem Ti jeden dodělal a Ty chceš udělat další? Nebylo by lepší si to nejdříve pořádně promyslet a až potom žádat o banner?..

Cheap_

(・∀・ )
@LunaCZ Odkaz na to pozadí je špatně. Prosím, pošli mi odkaz přímo na 1 obrázek (nejlépe rovnou s příponou .jpg / .png), nikoliv vyhledávání obrázků daného zadání na Google :)

Cheap_

(・∀・ )
@Nerdy42 Hotovo, pane. :) Kdyby jsi chtěl něco změnit, stačí dát vědět. (BTW: Ten enchant na meč nemám jako texturu, takže jsem použil určité zbarvení, ale dle mého názoru to vypadá dobře).

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Ahoj, když jsem ti odeslal obrázek o velikosti 1920×1080, mohl bys mi vytvořit i tapetu ?
Nejsem si jistý velikostí monitoru, tak mi stačí 1920×1080, zbytek si dofotoshopuji :)
Díky za odpověď :)
PS: Kdyby jsi to nenašel: http://prntscr.com/754cye
Ještě jednou ti děkuji ! Jsi úžasný ! :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.