• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co jsi měl k obědu? :}

• Total voters
    27
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

No_Skill_CZ

Aktivní člen
V poslední době se mi zdá, že se komunita na serveru rapidně zhoršila.. kdysy se zdravilo normálně a ne "ahoj potrate" atd. Ale k tomu hlavnímu. Poslední dobou nehraju mc a ani netrávím tolik času na pc, proto se na serveru objevuji zřídka. Ale taky je jeden z důvodů ten, že jsem si poštval část a-t. Spousta hráčů mě nenávidí nebo jsou to prostě dementi, který jsem odkopl, protože žebrali...
Proto končím. Mnohým tím udělám radost. Věci, které na CM mám daruju přátelům. Návrat zatím neplánuji. Stejně člověk s mým Bl nemá šanci tam zůstat nějak dlouho. A ještě něco, spousta lidí by se měla zamyslet nad svým chováním, protože není vždy zrovna namístě jejich vulgarita nebo urážky. (vím odemě to sedí)
Kdyby někdo něco potřeboval tak discord nebo forko. Tímto se loučím a děkuji jmenovitě za ty super chvíle : kubřík, kimuri, Hanka, leiqi, jarin, pavouk, sepiáš, otrůnič, fůž, swagina, liiti, čágouš, kawaii, ryba, skripperosuarus, erago, janůz, hurtos, hitouš, mrcík, tágo, tobuck, sajf,... tak pápá :}

Přílohy

_Swagii_

Člen
Aspoň že ťa môžem stále spamovať na discorde! :D Tak papa :]
Beztak si do mesiaca späť :] :3
kis kis

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
I přes naše neshody, které jsme měly, si byl celkem dobrý člověk. :) Ať se daří v ostatních činnostech. :D

No_Skill_CZ

Aktivní člen
První místo v děkovačce :emoji_scream::emoji_scream::emoji_scream::emoji_scream::emoji_scream: Tak to se nevidí. Stav se brzy zas :emoji_sunglasses: Bude tam chybět ten správnej humor bez tebe :emoji_smiling_imp:

Čím jsem umělec? :emoji_astonished:
Jojo :emoji_smiling_imp::emoji_smiling_imp::emoji_joy:

No_Skill_CZ

Aktivní člen
Co když je ten "konec" jen zástěrka?
Co když jsem někdo úplně jiný?
Co když byl 2004viktor celou tu dobu jen vedlejší účet?
Co když jsem "skončil" jen abych měl klid od ostatních?
Co když ti ted lžu?
a co když ne?
:emoji_smiling_imp:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.