• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Zdravím vás hráči, A-teame a Waku (ha, nejsi v AT). Dneska tu máme zase něco od Dykeše. Co to dneska bude? Pokud nejsi úplný ignorant, tak sis přečetl název tématu! :emoji_smiley: Dneska tu chci probrat to, že dnes, 9. 3. 2018 to jsou právě 2 roky co jsem vstoupil do CM AT. Přesněji to 2 roky budou kolem 14:30 hodin. Ale na hodiny se nejede, jde o to datum :emoji_smiley: Rád bych zde probral jak jsem se do AT dostal, mé působení, komunitu CM, server CM a vyjádřit se k celému AT a k hráčům, které mám rád + malinký speciálek co mě napadl když jsem si promýšlel co tu sepsat :emoji_smiley: Myslím, že se na to můžeme vrhnout. Nejprve bych sepsal jak jsem se vlastně dostal k Minecraftu a následně k CM. Všechno to začalo asi 7. 10. 2014. To jsem měl ještě notebook za 9k, který mi mc utáhl na 50 fps jenom když jsem se podíval do nebe.. A to ještě v singleplayeru :emoji_smiley: Ale teď je řeč o multiplayeru. Můj úplně první server byl server Stevecraft (technicky vzato mu reklamu nedělám, protože asi před rokem skončil kvůli maturitě pana majitele). Dostal jsem se k tomuto serveru tak, že mě jeden můj spolužák naverboval na Minecraft a následně na ten Stevecraft. Nejprve jsem moc nechápal co tam mám dělat, nevím ani na čem jsme to hráli, bylo to něco jako creative a skyblock dohromady. Byly tam parcely, ale nebyl tam creative. A my si tam tak hráli, já byl celkem stydlivý, AT jsem napsal málokdy. Bylo mi tehdy 13, ale nepsal jsem jim o žádné podpisy, OP, věci apod. Nemám moc co popsat z hraní tam.. Všechno to mé hraní na Stevecraftu skončilo asi 7. 1. 2015. Proč? Jednoduše, dostal jsem na Stevecraftu IP ban. Ptáš se za co? Hned ti to řeknu. Jednou jsem se nudil (to jsem měl už nový notebook za asi 15k? A fps už mi jely nad 60 bez koukání do země! :emoji_smiley:) a připojil jsem se na Stecraft za nick vladaminer. Nevím jak mě ten nick napadl :emoji_smiley:D (normálně jsem hrál za warez nick, který byl teda Dykol no :emoji_smiley:). A na lobby byl admin. A mě nenapadlo nic jiného, než na serveru nadávat, psal jsem cituji "vole, dopr*ele, p*čo" apod.. admin mi psal ať se uklidním, že to zajdeme vyřešit na Skypu. Já mu napsal "nechci, vole". Následně jsem dostal ban. Ano, za nadávky perma IP ban :emoji_smiley:D Když jsem se šel připojit za svůj nick Dykol, tak jsem zjistil, že tam mám ban taky, až tehdy jsem zjistil, že to je IP ban. Tak jsem šel na jejich forum, které myslím doteď existuje a hledal jsem kolonku "Unban". Nikde tam nebyla, tak jsem si řekl: "cože?". Majitel Stevecraftu, Iwitrag měl na stránce ask.fm účet, tak mě napadlo mu tam napsat. Ještě ten den mi odpověděl, pokusím se najít screen. dykolbanned.png No a potom mi napsal, že u nich jsou Unbany pouze za 99Kč, jinak že mám smůlu. Tak jsem uvažoval, že tam pošlu sms a nechám se odbanovat. Ale později jsem si řekl, že to je kravina, aby se za Unbany platilo. Tak jsem šel dál. Mc jsem pár dní nehrál. Až mi ten samý spolužák řekl, že na Stevecraftu už taky nehraje a hraje na CraftManii. A já byl úplně zmatený, protože jsem tehdy neznal ani CzechCraft, takže nebýt asi toho spolužáka, tak bych se k CM možná nikdy nedostal. Ale ještě abych nezapomněl, hrál jsem tehdy i na serveru Qplay, kde jsem hrával většinou Bw apod :emoji_smiley: Ale to jenom někdy. Potom jsem si teda vyžádal tu IP na tu CraftManii a připojil jsem se. Nikoho jsem tu neznal, nebyl jsem ani nijak známý. Přesné datum mého prvního připojení si nepamatuji, tak jsem při psaní jednoho roku na CM napsal, že to bylo 20. 1. 2015. Od té doby beru toto datum jako své první připojení. Nu a hráli jsme zde skyblock. Měli jsme obyčejný ostrov s levelem max 100 :emoji_smiley: Neuměli jsme moc stavět, já vlastně vůbec neuměl :emoji_smiley: Z tehdejšího hraní si pamatuji například adminku kiara, admina Misery96, Zuzika apod. Tehdy jsem AT vůbec neřešil, takže si jich moc nepamatuji. AT jsem psával málokdy. Ale pamatuji si jednu příhodu s lagama na serveru. Server byl pod útokama Ddos a nebo prostě jen padal? Nevím, prostě se lagoval a já spadl z ostrova a spamoval /home. Bohužel mě to neportlo a já tak přišel o věci. Tehdy jsem to napsal té admince kiaře, která mi napsala, že má server problémy. Já se zeptal zda dostanu zpět věci a ona odvrátila, že to bohužel nejde. Byl jsem zklamaný, ale tak nějak jsem to přežil :emoji_smiley: Potom jednoho dne jsme volali na Skypu já a ten spolužák. A pak jsem do konverzace pozval člověka, který některým lidem utkvěl v paměti doteď a doteď si jej pamatují. Nebyl to nikdo jiný než @Nurtuka. A já a ten spolužák jsme hráli a Nurtuka se ptal co hrajeme, nebo spíše kde hrajeme. Řekli jsme, že hrajeme na Craftmanii a následně jsme mu dali IP. On se připojil tehdy ještě za nick lukasek555 a hráli jsme. Byli jsme na isu tedy 3 a později 4, protože se přidal další spolužák. Ale o něm nemám co říct, protože to taky nebylo nic zajímavého :emoji_smiley: Čas plynul, ti dva spolužáci hrát přestali a my s Nurtem jsme na tom isu zůstali samotní. Tak jsme si jednoho dne řekli, že ten is opustíme a založíme si vlastní. Ten is si málokdo pamatuje, protože nevím kdo tu tehdy hrál :emoji_smiley: Ale mám z něj jedno video, které se sice stydím zde sdílet, ale co mi zbývá :emoji_smiley: Tehdejší is. Mám tam jiný nick co? A dokonce skin! To bylo tím, že jsme si s Nurtem jednou řekli, že již nadále nechceme být warez bez skinu. Tak nám tehdejší hráč řekl, že existuje stránka, myslím, že se jmenovala nějak mcskinsearch? A tam si můžeš najít nick se skinem a zkusit se za něj připojit. Zkoušeli jsme jich x, ale hodně jich tu už bylo. Až mi jednou vyšel nick Dragory a Nurtovi nick nuurtuka. Tak jsme se registrovali a hráli jsme. Šli jsme tedy na ten is ve videu a hráli jsme. Nemám moc co dále říct, máme z toho isu i videa, jak jsme jej vylepšovali: Starý is. Bohužel se mi přes léto stalo to, že mi ukradli nick Dragory :emoji_slight_frown: Měl jsem až moc jednoduché heslo, tak mi to ukradli, dle Nurtuky i něco málo dělali na isu a potom když ten nick Nurt kickl, tak zmizel a již nikdy nebyl spatřen. Já v tu dobu mc nehrál asi měsíc a půl, protože byly prázdniny. K mc jsem se vrátil pár dní přes začátkem školy, asi 30. 8. 2015? A to jsem tak zapl warez mc a zkusil nick Majstr. Vyšel, nebyl zde registrovaný. V tu dobu se taky řešilo mé možné navrácení nicku Dragory, ale já si mezitím koupil další DVIP, právě na ten nick Majstr. A nakonec se vrácení Dragoryho zamítlo, takže se mi to DVIP vyplatilo. A jednou mi Nurt říkal, že si plánuje koupit origo mc. A mě napadlo, že bych to mohl udělat taky :emoji_smiley: Tak jsme 24. 9. 2015 šli po jedné školní akci na benzínku kousek od mého domu :} A tam jsme požádali o Paysafecard. Šli jsme každý domů a hned jsme šli na Skype a šli jsme kupovat. Koupili jsme si mc, stáhli jsme si ho a teď jsme nevěděli jak si dát svůj skin.. Já myslel, že se to dává nějak při instalaci :emoji_smiley:D Vůbec jsme nevěděli jak se to dělá. Až jsme na to pak přišli a já měl tedy svůj první skin, který zachvilku uvidíte. Ale s origo mc jsme se také přestěhovali na is admina @Misery96, se kterým se Nurtuka skamarádil. Vzali si tam i mě, protože proč ne že :emoji_smiley: Z Misery isu máme také jedno video: Miseryho is. Potom se nic moc zajímavého nedělo. Byly Vánoce a loterie na survivalu. Pořádal to Bobman, Wake, Flafy a mám pocit Kapr? To už přesně nevím. Na ticket se stály fronty a mohl sis jich koupit kolik jsi jen chtěl. Pamatuju si doteď, že jsem během té loterie musel někam odběhnout a své tickety jsem dal Nurtovi.. A co se stalo? Nurt z mého ticketu vyhrál Wakovu hlavu! :emoji_expressionless: Jako jediný na serveru měl tehdy Wakovu hlavu.. Jsme se trochu i pohádali, že ta hlava má být moje, ne jeho.. Ale nakonec jsem ustoupil a hlavu mu nechal no :emoji_smiley: (dneska bych mu to už nenechal :emoji_smiley:) A poté se nic moc nedělo, byl leden 2016 a my zjistili, že tu hrajeme rok! :emoji_smiley: Tak jsme tehdy oba ve stejný den napsali svá témata, vychálili server, AT apod. Pak byl nábor. A jelikož Nurt měl také peprnou minulost, páč mu před smazáním banlistu chybělo jedno mute do permanentního banu :emoji_smiley:D Tak chtěl být hrozně Helper. Tak se začal chovat slušně, začal pomáhat.. A já ho také navrhnul na helpera! Mé navrhnutí Nurta. A co se stalo nestalo? Nurt toho helpera dostal.. Já se tehdy také poprvé a naposledy hlásil do AT. A vyšlo mi to? Nevyšlo. Říkáš si proč mám teď admina? :emoji_smiley:D To si říkáš moc dobře! :emoji_smiley: Tehdy byl s náborem vybrán i jeden velmi problémový a rasistický helper (zdravím Craftik) a ten byl po Miseryho návrhu z AT vyhozen. No a tehdy mě tehdejší helper @_BeToky navrhnul na helpera. Dlouho se to řešilo zda ano nebo ne. Nakonec jsem byl den po vyhození toho helpera přijat. A jak jsem byl přijat? No celkem zvláštně. Byli jsme 9. 3. 2016 na Skypu a najednou mi Nurtuka řekl: "Cg Davide". Já nechápal a řekl jsem: "Cože? K čemu?". A on mi řekl: "Však jsi helper vole :emoji_smiley:D" A já byl v ten moment fakt nadšen, protože mi zachvilku přišla na webu soukromá zpráva a tam nebylo nic jiného než Wakenabidka.png A Wake se mě zeptal: Wakenabidka1.png a já odpověděl: wakenabidka2.png a on zas: wakenabidka3.png potom jsem si ho teda přidal na Skypu a chvilku jsme si psávali a potom z něj vylezlo, že mi dá na webu práva a ať si nastuduju jak se trestá, že si mě pak vyzkouší. Já byl hrozně nervózní, ale pak jsem to nějak zvládl :emoji_smiley: Tu konverzaci bych našel, ale musel bych zapnout notebook, takže to kdyžtak dodám jindy :emoji_smiley: Ale potom jsem byl nějak přijat a helperovali jsme společně s Nurtem. Doteď si pamatuju svůj první trest. Hráli jsme bw a někdo nadával. A on mi řekl, že si to mute můžu dát. Tak jsem si ho dal a měl jsem nesmírnou radost :emoji_smiley: Tehdy helper mohl jenom /gtempmute, /gmute a /gkick, protože warny se nepoužívaly. No.. A tehdy ještě na CM hrálo okolo 1000 lidí, takže celkem fuška to hlídat :emoji_smiley: Ale my to zvládali, byli jsme celkem šikovní. Ale ještě bych se rád vrátil k tomu, jak jsem dostal práva na serveru a jak dopadl můj první den helperování. Wake se mě na Skypu zeptal zda už ta práva mám. Napsal jsem, že nemám :emoji_smiley: A on že ať mrknu teď. Byl jsem zrovna na Prisonu (ano tehdy existoval) a v tabu jsem před jménem měl [H]. Najednou mi všichni gratulovali a já děkoval :emoji_smiley: pak jsem šel na skyblock a poletoval jsem si po isu. Pak jsem musel jít spát :emoji_smiley: No a na druhý den jsem byl na skyblocku a někdo se mě zeptal zda Resource packy obsahují i upravené zvuky v mc. Já nevěděl co odepsat, tak jsem jednoduše ignoroval :emoji_smiley: Naštěstí tam byl @Misery96 a odpověděl za mě. Už podruhé ti za to děkuju! :emoji_smiley: A potom už se to nějak semlelo.. Přišel nenáviděný update na 1.9 a CM klesli hráči z 1300 na 500 za den. Celkem smutné, já si říkal, že do večera to na těch 1000 zase skočí. Neskočilo.. A od té doby to jenom klesalo. Potom Nurt přestal hrát mc a zmizel. Poté jednou přišel domů a pc nikde. Hned mi to napsal na Skype, ale já mu to nevěřil. Protože kdyby vám nejlepší kamarád napsal, že mu zmizel pc, věřili byste mu? :emoji_smiley: Já ne a proto jsem chtěl fotku. Poslal mi ji a vážně, tam kde ten pc měl bylo prázdno.. Zůstal mu tam jenom monitor, myš, sluchátka, všechno pryč.. Nevěděli jsme o co šlo, ale pak mi to řekl. Ale to bych zde nerozebíral, nevím proč jsem to vlastně zmínil :emoji_smiley: Potom jsem tedy helperoval sám a nějak mě to nebavilo no :emoji_smiley: potom přišly nějaké problémy s chováním (choval jsem se jako idiot), dostal jsem 2 body kvůli hádce na profilu od hráčky Madyn_CZ, se kterou jsem se po skoro půlroce usmířil a nyní jsme v pohodě, byla na mě jednou stížnost, která se přijala. Choval jsem se na serveru arogantně, nadával jsem apod. Přijatá stížnost na mě. A Wake mi podmínečně vzal práva na týden kvůli nevhodnému chování. A já hrál na serveru tedy pouze s DVIP a hráči se mě ptali proč jsem odešel, kde mám helpera apod. Nu, tak jsem na to odpovídal pořád stejně :emoji_smiley: Během toho jak jsem neměl práva, tak jsem místo mého častého /tp nick musel používat /tpa nick, nemohl jsem fly, musel jsem posílat nadávky adminům.. Tak jsem si řekl, že to přece není možné.. Toto jsem přece nemohl dopustit.. Takovou radost jsem měl tehdy z mého přijetí a takto jsem dopadl.. Tak jsem jednou přemýšlel a potom jsem napsal srdceryvné téma. Tímto jsem u hráčů a AT opět postoupil na výšinu a od té doby jsem tam zůstal. Dykolovi došlo jak se choval a omluvil se. Omluvy se většinou přijaly a já jel nanovo. Poté jsem se tedy snažil chovat dobře, tak aby na mě nebyly stížnosti a hele, ono se mi to i dařilo. Jednou, to bylo koncem ledna a začátkem února 2017 mě nějaký hráč zavolal, že je na bw cheater. A nebyl online žádný admin, tak jsem ho kickl. Potom mě zavolal ten samý hráč, že tam je zase. Tak jsem jej znova kickl, ale stalo se to zase :emoji_smiley: Tak jsem napsal tehdejšímu Hlavnímu adminovi @ChocoboBob, že admini nebývají vůbec aktivní.. On mi napsal "Tak co s tím uděláme? :emoji_stuck_out_tongue:" a já si z něj tehdy chtěl pouze vystřelit a napsal jsem "Co takhle kdybych zčervenal? :emoji_smiley:". Myslel jsem to vážně ze srandy, nečekal jsem nic.. A on mi o pár hodin později napsal, že mě navrhnul na admina, Krosta byl pro, Wake byl pro, Bob logicky taky, ale že se čeká na posledního Hlavního admina Flafyho. Tehdy jsem si myslel, že mě Flafy moc nemá rád a admina nedostanu.. Jak to tedy dopadlo? Druhý den mi Bob napsal: "Promiň, ale nevyšlo to :emoji_slight_frown:". Já byl zklamaný a napsal jsem: "Tak třeba příště" a on na to:"Dělám si prdel, budeš admin :emoji_smiley:D" A já v ten moment měl takovou radost, nevěřil jsem mu a napsal jsem jestli si dělá zase srandu a on že tentokrát už ne. Tak jsem mu téměř každý den psal kdy toho admina dostanu a on pořád: "brzy, brzy". Tak jsem teda čekal, každý den kontroloval forum a nic. Jednou, to bylo 7. 2. 2017 jsem měl zrovna češtinu a napsala mi Madyn: "Tak ty jsi nám zčervenal jo? :emoji_smiley:" Já nejprve nechápal a až potom z ní vylezlo, že mám na webu admina. Tak jsem měl radost, doma jsem se připojil a i na serveru jsem byl admin. Hodně lidí mi na profil psalo, že to mám právem apod. Moc jim děkuji zpětně. Admin mi toho hodně dal, hodně zkušeností. Semtam se vyskytly nějaké problémy, ale vždy se vyřešily :emoji_smiley: Bohužel už nevím co bych zmínil :emoji_smiley: Napsal jsem toho si myslím celkem dost :emoji_smiley: Toť má mc historie, CM historie. Ale je konečná? Bude dál pokračovat? To nikdo neví, ani já to nevím. Abych byl upřímný, mc mě už tolik nebaví jako dříve, nedávno jsem dostal nový počítač a když mám možnost si zahrát i jiné hry (můj starý zvládl jenom mc a csko), tak najednou mě ten mc nějak přestává bavit :emoji_smirk: Ale zatím vás nehodlám opustit, protože by mě to mrzelo, to vím. Takže ještě tu s váma nějaký čas pobudu, kdo ví :emoji_smiley: Třeba se tu za rok sejdeme zase! :emoji_smiley: To já nevím, to ukáže až čas. Ale teď přejdeme už k mým názorům na hráče a AT.

AT a hráči
@MrWakeCZ Díky ti moc za tento úžasný server, za to být ve tvém AT, semtam si napíšeme a celkem si i rozumíme a jsme oba Discord maniaci! :emoji_smiley: Hodně štěstí ve škole a se serverem, nevzdávej se :emoji_slight_smile:
@KopiisCZ Krásně se nám stará o web a nebo nás j*be na Discordu jací jsme idioti :emoji_smiley: Ale ne, díky ti za vše, za tento krásný web a také mnoho úspěchů :emoji_slight_smile: Dej tu maturitu a pozdrav svou kamarádku :emoji_smiley:D
@_yyySepii Pan Vedení. Díky ti za to jak CM vedeš, celkem to šlape :emoji_smiley: byli jsme dlouho kamarádi i před tvým samotným nástupem do AT, pak to nějak pominulo, ale to se stává :emoji_slight_smile: Přeji ti také hodně úspěchů v životě, na CM a prostě všude.
@Sspeky Pan Hlavní Bořek. Rovněž ti přeji mnoho úspěchů ve stavění, v životě apod :emoji_smiley: K tobě moc co říct nemám, jelikož se moc nebavíme :emoji_smiley: Opravdu jenom minimálně.
@Dykol Aha, to jsem já. Vydrž tu ještě nějakou dobu, dej na Mercyho povzbuzující slova a hlavně nepřestávej jíst kebaby.
@Kitsik Pan Emojipáj. Nedávno dostal admina, tak si to nepokaž :emoji_smiley: Byl to hodně dlouho strašně tichý člověk, ale teď už se trochu i projevuje :emoji_smiley: Také hodně úspěchů přeji :emoji_slight_smile:
@Majkyyy Admin, který po mně chce spojit Steam knihovnu :emoji_smiley: Nedám a nedám! :emoji_smiley: Ale ne, hodně úspěchů na CM, s novým pc a hlavně se nenech ničím zmást :emoji_slight_smile:
@Misery96 Tebe znám z AT nejdéle. Díky ti moc za vše co jsme společně prožili, za naše chaty, za těch pár hovorů co jsme měli a hlavně za ten hovor na Silvestra! :emoji_smiley:DDD Dost jsi mi v AT pomáhal a to ti nikdy nezapomenu <3
@Ropacint Pan RúP. Admin, který mi semtam napíše a vždy si píšeme dlouho do noci a bavíme se o všem možném. Tento admin je dle mě dost rozumný a chytrý člověk. Nikdy mi neodmítnul pomoci, poradit apod. Vždy mi pomohl a doteď pomáhá. Děkuji!
@standiczech My se zezačátku moc nemuseli no :emoji_smiley: Ani jeden nevíme proč :emoji_smiley: Ale teď jsme v poho a jsme oba rádi :emoji_smiley: Hodně štěstí na červené a mnoho úspěchů i v jiných věcech :emoji_slight_smile:
@Tolkyyy Člověk, kterého znám vlastně už rok, ještě když byl hráč. Nějak si mě našel na fb a potom jsme si pořád psali :emoji_smiley: Jednou jsem tě i učil s Discordem jestli si pamatuješ :emoji_smiley: Doteď se bavíme, jenom je to strašný Egomaniak :emoji_smirk: Ale ne :emoji_smiley: Díky ti za vše, tehdy jsem ti toho Helpera hrozně přál a vidíš kam ses dostal! :emoji_slight_smile: HelperoEventeroHráči.
@FantiikCZ je tu hrozně dlouho, semtam mi napíše na Facebooku, ale málokdy se tu ukáže :emoji_smirk: Díky ti za vše, jsme celkem dobří kámoši, akorát už tolik nepíšeme jako dříve :emoji_smirk: Ale ať tu maturu letos dáš, hodně štěstí :emoji_slight_smile:
@Ftefanek Nový helper, zatím jsem tě nemohl tolik poznat, jenom jsme jednou volali a zněl jsi celkem rozumně. Tak to má být! Pokračuj a ničeho se nezalekni!
@Gangyy_ Pan builder youtuber který zezelenal. Díky ti za to video kde jsem byl zmíněn :emoji_smiley: Moc dobře pamatuji. A také hodně úspěchů na zelené a jednou možná i červené :emoji_slight_smile:
@JuriSVK Tebe jsem také zatím moc nepoznal. Ale co tak vidím, tak jsi snaživý helper a máš potenciál se zlepšovat. Podle mě na červenou máš, jen to chce trochu dopilovat.
@Mraaziik Také nový helper, kterého jsem tolik nepoznal. Ale rovněž jako Juri, snažíš se, nahlašuješ nám adminům a když nevíš, tak se zeptáš. Tak to je správně!
@Kopsiq No a co teď? My se moc nemusíme, v den tvého příchodu jsem na tebe vyjel a pak se to tak nějak semlelo :} V DM na Discordu jsme si to vysvětlili a dohodli se, že nejlepší bude si nevšímat jeden druhého. Ale tak, hodně štěstí a ukaž co v tobě je.
@MatikozZ Tebe znám! :emoji_smiley: Ty jsi builderoval jak jsem nastoupil na helpera. Pamatuji si tě, byl jsi celkem fajn. Akorát teď jsme spolu zatím žádnou srandu nezažili :emoji_smirk: Musíme to napravit! :emoji_smiley: Ale hodně štěstí ve stavění :}
@SaddAnnonym To je ten hacker! Ale ne :emoji_smiley: Tebe znám ze survivalu, jednou jsme řešili ten ban tebe a bráchy :emoji_smiley: Hodně štěstí, klidně si kdykoliv napiš a pokecáme :emoji_smiley:
@TadiklCZE Ten tu byl a nyní je zpět. Co ti jen říct? Moc ses zatím neukázal. Víš moc dobře co tím myslím. Jak jsi psal, že je na bw hacker zrovna když jsem na crea něco řešil. Šel jsem fr jump a tam prázdná hra a z tebe vylezlo, že jsi potřeboval posledního hráče. To ses u mě zatím moc nepředvedl, ale snad se to zlepší :emoji_slight_smile:
@Zwixicek Tvůj nick mi něco říká, ale doteď nevím co :emoji_smiley: Jsi zde nový, tak ti přeji hodně úspěchů a hodně hezkých staveb :emoji_slight_smile:
@_Petersson_ Ty jsi prý v AT už byl, ale nepamatuji si tě :emoji_smiley: Rovněž jako @Zwixicek ti přeji hodně hezkých staveb apod :emoji_slight_smile:
@COOLPLAY1 Hráč, kterého znám moc dobře. Nahlašoval mi vulgarity, nevhodné pozemky a všechno. Často jsme volávali a hráli :emoji_smiley: Ty kluku jeden, dívej kam ses dostal! :emoji_smiley: Toho eventera ti moc přeju, hlavně si to nepokaž <3
@Kamajenej2 Tebe znám ze skyblocku ještě jako hráče. S tvým nástupem tu nějaké problémy byly, ale teď ses celkem zlepšil a snažíš se :emoji_slight_smile: A celkem ti to jde! :emoji_smiley: Jen tak dál.
@Kubrastig Kubra je tu s námi také dlouho! :emoji_smiley: Pan Tajny-staff, Hl.Eventer a kdesi cosi :emoji_smiley: Přeji ti rovněž hodně úspěchů a neboj, ty chipsy jednou snad pošlu :emoji_smiley:
@MrProchyCZ Když jsi byl admin/helper, tak jsme se celkem dost bavili. Pak jednou přišel zlom a my se pohádali kvůli tvému jednomu výroku o mně, že banuji na počkání. Ale tak nějak jsme to přešli a myslím, že jsme za dobře. Rovněž hodně úspěchů na pozici Eventer :emoji_slight_smile:
@DominickK15 To je ten Developer! Hodně úspěchů, semtam popíšeme a pokecáme o komponentech :emoji_smiley: Hodně úspěchů a už vydej ten Prison!
@Dop1 Nový Developer, zatím jej moc neznám, takže o něm nemám moc co říct :emoji_smiley: Ale snad se poznáme :emoji_smiley:
@Liturkey Krocán, Turek, můj osobní Turek a kdesi cosi :emoji_smiley: Udělal jsi toho pro mě dost, jsem ti za to vděčný, hlavně za to nedávno :emoji_smiley: "Díky". Pane Developere, rovněž chci Prison. Jo a hodně úspěchů! :emoji_smiley:
@Nerdy42 Pan Nerd. Kdysi tu byl Helper, pak Moderátor a nyní Developer. Podle mě celkem umíš, takže makej na tom Prisonu nebo ti odpojím kabel k internetu C:
@PerriSvK Ty jsi zde také nový, takže zatím se moc neznáme :emoji_smiley: Ale podle toho jak ses představil, tak jsi celkem znalý co se týče programování. Takže jen tak dál.
@Filip6_CZ Fíla :emoji_smiley: Náš jediný Moderátor fóra, náš myslitel, hlavička a další :emoji_smiley: Jsi v AT asi nejdéle ze všech, takže ti přeji hodně úspěchů a ještě tu s náma dlouho buď :emoji_smiley: Nikdy nezapomenu na to jak jsme hráli ten Minestrike :emoji_smiley:

Teď hráči
Nezmíním určitě všechny, má paměť je děravá :emoji_smiley: Kdyby někdo chtěl mermomoci vědět co si o něm myslím, stačí napsat na Discordu :emoji_smiley:
@Quintin313 Má oblíbená hráčka :emoji_smiley: Podle mě jsi v pohodě a rozumná holka, znám tě skoro už ten rok no :emoji_smiley: Dost si rozumíme, snad to bude pokračovat i nadále :emoji_smiley: Nepřestávej hrát, protože by to byla škoda :emoji_smiley: Ty víš C:
@iTzKac Moje Dvojčátko :emoji_astonished: Narodili jsme se na stejné datum, akorát já jaksi o 2 roky dříve :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_smiley: Hehe :emoji_smiley: Taky nepřestávej hrát a neštvi mě už! :emoji_smiley:
@Amibaer_ Tady je ta Ami c: Jsi skvělá holka a skvělá kamarádka, každý den si napíšeme a debatujeme, pomlouváme a prostě všechno :emoji_smiley: Taky nepřestávej hrát a častěji si piš o ten Murder nebo sw :emoji_smiley:
@VernCZE Pán Vern C: Semtam se taky ozve a napíše mi :emoji_smiley: Vypadáš na chytrého a uvědomělého člověka a tak to má být :emoji_slight_smile: Klidně si kdykoliv napiš, jsem tu téměř pořád.
@ThomM_ Tady je ten Tomáš :emoji_smiley: My se známe celkem dlouho co Čomíku? Ten sraz určitě dáme, zboříme Ostravu! :emoji_smiley:
@Nurtuka Sice tu už nehraješ a pochybuju, že si to kdy přečteš, ale díky ti za všechno, za to naše hraní tady a prostě za vše.
@MercyCZ Sice už nejsi v AT, ale to neznamená, že jsem na tebe zapomněl. Nepřestávej mít rád kebab a nepřestávej být svým jak jsi býval! Díky za tvá povzbudivá slova, motivovala mě zde být ještě dýl! :emoji_smiley: A pomáhat nováčkům.
@LiifeIsotope1337 To je ten Lajfiik! Moc dobrý kámoš, semtam zavoláme a zahrajeme a nebo si napíšeme :emoji_smiley: Škoda, že odešel, snad se jednou vrátí c: Díky ti moc za vše, neváhej a kdykoliv si napiš.
@annacola Sice mě xkrát zklamala nebo naštvala, ale nesmí tu chybět :emoji_smiley: Semtam napíšeš a pobavíme se, ale fakt jen občas :emoji_smiley: Rozhodně nepozdravuj bráchu a hodně štěstí c:
@ImCarol_ My se sice moc nemusíme, ale vzpomněl jsem si na tebe :emoji_smiley: Tak hodně štěstí, máš UB, tak se koukej chovat tak jak jsi mi tvrdila c:
@Cheap_ To je ta televizka! Rád s tebou hraju, volám a nebo píšu. Jsi fajn a chytrý člověk a je s tebou vážně zábava :emoji_smiley: S tebou nuda prostě není! :emoji_smiley:
@Zhofkaaa Žofík C: Taky se známe celkem dlouho už co :emoji_smiley: Jak jsem několikrát říkal, nikdy se neboj napsat, napiš si kdykoliv chceš :emoji_smiley: Jo a méně zobrazuj a více odepisuj! :emoji_smiley:
@Murka Díky za vybrání komponentů do mého pc a za všechno co jsi pro mě udělal/děláš. Jsi fajn člověk, buď nadále svůj a jednou tě snad uvidím v AT C:
@omgmen Tebe znám sakra dlouho, ještě si pamatuju jak jsi byl Helper a prostě všechno :emoji_smiley: Nepřestávej zde hrát jo a pozdrav sestru.
@kapr20 Toho jste tu nečekali co? :emoji_smiley: Ale ne, já s Kaprem neměl nikdy problém, většinou jsme se kamarádsky provokovali, řešili spolu hráče a všechno možné :emoji_smiley: On to možná neví, ale já ho vždy bral jako v pohodě člověka :emoji_slight_smile: Sice ano, problémy s chováním v AT měl a i mimo něj, ale každý je nějaký :emoji_smiley: Snad se jednou oklepe a bude v pohodě se všemi :emoji_slight_smile:
@_Yusari_ Díky ti za BetterDiscord a za vše co jsi pro mě udělal. Nebylo toho málo a díky ti i tehdy za ten hovor na Discordu :emoji_smiley: Pobavili jsme se, nasmáli se a pokecali :emoji_smiley: Díky moc a hodně štěstí se serverem :emoji_slight_smile:

Omlouvám se těm na které jsem zapomněl, ale vážně si vás nemohu všechny pamatovat :emoji_smiley:
A co bude teď?
Teď tu pro vás mám slibované překvapení. A co to bude? Rozhovor s Dykešem! Říkáš si, že je blbost dělat rozhovor se sebou? Není! Můžeš si vymyslet vlastní otázky a sám si na ně odpovědět! Současně s tímto tématem to vydám i samostatně jako náhradu za to, že nebyl v neděli :emoji_stuck_out_tongue: :emoji_smiley: A nebudeme to již zdržovat a jdeme na to!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kdo vlastně jsi?

Ptáš se kdo jsem? Jmenuji se David, je mi 17 a jsem Youtuber. Ale ne, teď vážně :emoji_smiley: Nejsem Youtuber, jsem velmi líný člověk, studuji prvním rokem na střední škole a jsem v menším měřítku i hráč her. Sice jich nehraji tolik, ale semtam něco dám no :emoji_smiley: Rád si pokecám, ať už chatově nebo na Discordu. Sice nechodím volat s každým, ale ti co mě znají ví jak to miluji :emoji_smiley: Jsem už druhým rokem adminem na tomto serveru a pokud to půjde, tak tu ještě nějakou dobu pobudu no :emoji_smiley:

Jak ses dostal k Minecraftu?

No tak jak jsem psal na začátku, tak jsem s kamarádem hrál na serveru Stevecraft. Jak jsem se dostal k Minecraftu, tak to je zase jiný příběh, který jsem tam schválně vynechal a počkal si až na tuto otázku. Minecraft jsem hrál poprvé na tabletu, Nurtuka mi to na uloz.to stáhl a já hrál. Survival, creative, prostě vše. Bavilo mě to, tak jsem se jednou rozhodl to stáhnout i na svůj tehdejší notebook, o kterém jsem již mluvil. Jelikož jsem v singlu měl 30 fps a s koukáním do nebe sotva 50, tak na notebooku to moc hrát nešlo. Pak jsem tedy s lagama hrál na serveru Stecraft společně s tím kamarádem no. A to jsou tak nějak mé začátky :emoji_smiley:

Jak ses dostal k CM?

To jsem také psal. Na Stevecraftu jsem z důvodu IP banu skončil a ten spolužák mi dal IP na tento server, kde jsem od té doby až doteď zůstal. Má historie zde je celkem veliká no :emoji_smiley: Ale stál jsem se známější až jak jsem si koupil origo, to jsem se začal více projevovat a dostávat se dopředu no :emoji_slight_smile: Pak jsem se dostal do AT a od té doby jsem tak nějak s CM už spojený no :emoji_smiley: Mám to tu rád, ať už server, tak komunitu, hráče, minihry, servery, prostě vše. A mé hraní zde ještě stopku nemá :emoji_slight_smile:

Jak tě napadl nick Dykol?

Otázka, kterou dostávám nejčastěji je jak mě napadl nick Dykol. Všichni si nejprve vybaví, že to vzniklo z anglického slova "dick", nebo jak někteří obyvatelé Česka či Slovenska říkají "dyk more". Ale ne, z ani jednoho důvodu tento nick nevznikl. Doufám, že to píši naposledy, protože mě už nebaví to psát dokolečka :emoji_smiley: Můj nick vznikl když mi bylo asi 10 a hrál jsem velmi známou hru Metin 2. Potřeboval jsem novou postavu, ale nevěděl jsem jak se jmenovat. No a tak jsem přemýšlel. Byla tam postava Ninja, která měla jako zbraň dýku. A co mě napadlo? Dát si nick "Dýkol". Jenže Metin 2 v nicku nepodporoval diakritiku a mně to nabídlo nick "Dykol". Já si toho ani tehdy nevšiml a prostě jsem dal "ok". A měl jsem nick Dykol. A od té doby si do každé hry, všude kde se registruju a nick mi to vezme (Cc Rockstar) si dávám nick Dykol. Je to mnou vymyšlené, můj majetek a nemá ten nick každý. Takže tak nějak vznikl můj nick no :emoji_slight_smile:

Jak ses dostal do AT a baví tě to stále?

Do AT jsem se dostal 9. 3. 2016 tím, že mě tehdejší Helper navrhnul. A jelikož se tehdejší helper vyhodil a bylo místo, tak se vzal Dykeš. Od té doby zde s jedním odebráním práv působím jako člen AT. 7. 2. 2017 jsem dostal Admina, kolem prosince 2017 jsem byl na jeden celý den Moderátor. Měl jsem být nastálo, ale potom si to Wake rozmyslel. Co se dá dělat. Jestli mě to baví? Bohužel dnes už méně. Když děláš něco tak dlouho, tak se ti to může znechutit, zprotivit. Neříkám, že to nenávidím, to bych tu už nebyl :emoji_slight_smile: Ale holt se časy mění a mě to už tolik nebere. Ale ještě neskončím, to ne :emoji_slight_smile:

Jak ses dostal k rozhovorům?

No to víte. Jednou napsal Mercy do AT chatu, že s rozhovory končí a že to případně někomu přenechá. Tak jsme diskutovali a RúPa pak napadlo, že bychom ty rozhovory mohli převzít my dva. Nejprve jsem myslel, že žertuje, ale myslel to zcela vážně. Tak jsem to vzal. Sice se RúP do toho nakonec nevrhnul se mnou, ale rozhovory tak nějak vycházejí. Pořád je chci vydávat každou neděli, ale buď mě přemůže lenost, nemám koho vyzpovídat a nebo nemám otázky. Takže tak. Semtam v tu neděli výjde, ale to málokdy :emoji_smiley: Kéž bych měl více kreativní mozek a měl x dobrých otázek :emoji_smiley: Zatím rozhovory dělám já, třeba je jednou také předám. Ale zatím nechci :emoji_slight_smile:

Kdy odejdeš z AT a z CM?

To já sám nevím. Až mě to nebude bavit ani trochu, až mě to úplně omrzí a nebo dostanu ban (to se doufám nestane :d). Prostě nevím, ačkoliv mě to už tolik nebaví, tak zatím tu být chci, protože ta komunita mě tu drží <3 Semtam na to tu náladu ještě mám. Semtam mě i vy hráči rozveselíte, třeba když mi někdo napíše, že jsem dle něj nejlepší admin (nejsem, ale potěší mě to) a nebo že jsem hodný a tak. Mně to udělá radost a kdybych odešel, tak bych takovou zprávu už nikdy nedostal :emoji_slight_smile:

Jak si rozmíš s AT?

Podle mě celkem dobře. AT moje nálady zná, takže ví co si ke mně troufnout a co ne :emoji_smiley: Často srandujeme, bavíme se apod. A nebo do sebe rýpeme :emoji_smiley: Já totiž rýpání úplně miluji. Ať už rýpání do mně, nebo do ostatních. Protože kdo si neumí dělat srandu ze sebe, nemá právo si ji dělat z ostatních! To si pamatuj.

Máš z CM nějaké vtipné historky?

Jistě, je jich dost :emoji_smiley: Ať už z mých banování :emoji_smiley: Nebo vtipná stížnost na mě :emoji_smiley: Apod :emoji_smiley: Těch vtipných okamžiků bylo příliš :emoji_smiley: Dost jsem jich i zapomněl, ale to už jsem holt já :emoji_smiley:

Na závěr nám řekni něco o sobě.
Takže. Ty, ty co to čteš. Buď sám sebou, nenechávej se nikým ovlivnit, jdi si za tím co chceš, nenech se nikým podkopávat, jen ty sám víš co je pro tebe nejlepší. Nehraj si na to co nejsi, buď prostě tím kým být chceš. Ale hlavně buď tím, kým opravdu jsi. Víc mě nenapadá, jsem vyšťavený :emoji_smiley:

Konec?

Ne konec mě, konec tohoto příspěvku :emoji_smiley: Díky moc za dočtení, za podporu a za vše co jste pro mě udělali. Napíšu vám sem ještě nějaké statistiky. Psal jsem to dohromady asi 2 hodiny a 30 minut, slyšel skoro 2x celý svůj playlist na Spotify a měl jsem celkově asi 3 pauzy, které dohromady trvaly asi 15 minut? :emoji_smiley: No ale to nevadí. Jsem rád, že jsem to zvládl napsat a že jsem u toho neusnul :emoji_smiley: Takže díky znova, současně s tímto vychází i ten rozhovor se mnou, ale je to to samé jako zde, takže to nemusíte ani číst :emoji_slight_frown: :emoji_smiley: Rozhovor zde. Díky tedy znovu za přečtení a pokračujeme, já ještě neřekl sbohem! :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:

lyfe

anarchic
Jako, tak ja chtel jit zeovna spat, ale tohle si musim precist. Gratuluju a doufam, ze v at jeste vydrzis dlouho (ne kazdy nepotrebuje dukazy TEDA CO).

A doufam, ze se i nadale budem bavit kamo xd

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Gratulka nu, som rád, že mi nevypadli oči... xD
Čakal som, že tam budeš mať názor aj na mňa, ale chápem, nikto si nepamätá všetkých.. :D
Keďtak mi napíš na Discord. :Đ

Fuu, dalo práci to přečíst celý :'D Ale stálo to za to, jako vždy dokonale napsaný :3 Musím ti pogratulovat, žes to tu ty 2 roky vydržel.. A rozhodně tě nenechám jen tak z AT odejít :p Sám víš, že bys tam moc chyběl.. Já to klidně i napíšu - seš nejlepší admin a tak to i zůstane!
Ano, známe se už skoro rok :D To to uběhlo, uch.. Myslím, že jsme se za tu dobu dost poznali a rozhodně toho nelituji, to víš :') A prostě... #TiNej
Gratuluju

MercyCZ

Living meme
@MercyCZ Sice už nejsi v AT, ale to neznamená, že jsem na tebe zapomněl. Nepřestávej mít rád kebab a nepřestávej být svým jak jsi býval! Díky za tvá povzbudivá slova, motivovala mě
<3 Dyku, kdybych s MC kompletně neseknul, psal by ti červenej mrcy. Neboj, brzo si dám na tebe kebab a jsem rád, že tě vzaly moje slova, kéžby jsem tím povzbudil i jiné :)

iTzKac

Admin
Admin
Nejlepší admin jsi byl a vždycky budeš, tak to tu vydrž co nejdéle.. Dvojčátka navždy:emoji_innocent:

ThomM_

No lifer (:
Musel jsem se na to vyspat, abych to přečetl.. Díky za označení šuldo :emoji_hugging: V pondělí, dame ten sraz a uvidime kdo koho zboří :emoji_nerd:

Freddy_LP_CZ

Aktivní člen
Dykole prostě wau, tento tvůj příběh byl sakra dobrý a na přečtení je i uklidňující , podle mě to dostaneš ještě vysoko z pozravem tvůj Freddasek

Gratuluji Kebab! :emoji_hugging: A ano.. určitě ti budu i nadále psát a díky za to.. jak si mě charakterizoval moc si toho cením co si o mě napsal :emoji_heart_eyes:
A taky doufám, že ti to v A-T vydrží hodně dlouho :emoji_nerd:

TadiklCZE

Aktivní člen
No jo.. sorry :D
V tu chvíli co jsem to psal, mě nenapadlo, že můžeš zrovna něco řešit.
Nechovám se tak jak člen AT má...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.