No ten předposlední dům asistoval a trochu stavěl @DnafD c: a ty poslední 2 screenshooty to jsem trochu asistoval já jinak ostatní dobré.Ty stavby jsou přímo Krásný ! Epic ! Ale u té předposlední bych ten dům dal menší do výsšky a větší do šířky a nějakou cestu třeba z gravelu a dioritu. A doporučoval tam kde je tma tak Glowstone a trapdoor.Ale jinak ůžasný. Klidně kdybych byl Majitel CM Tak seš Builder.A vyhodil bych Gangiho :Đ
Tot vše xD
To není dům ale dílna11 - Hezký, útulný domeček. 10/10
coze (proto je ten dum osklivi ne promyn nechci ban
Tak proto je to takovej sh1t c: xdd@Harvan ten předposlední dům sem stavěl celej ja xdd
ty jsi normalni dementTak proto je to takovej sh1t c: xdd
Promiň nejde to smazat. Vím jsem trotlik, že jsem si neprecetl, co jsi napsal.Nepsal si náhodou ještě mně na MC, že jsou ty domy na screenu 5 z ytb?
nenormalny*ty jsi normalni dement
Dej link ytb kanálů a buud chválit je c:Proč chválíte mě ? :emoji_smiley: Některé stavby jsou z YT nebo od ostatních hráčů kromě 1,6,7. Mám toho samozřejmě víc, ale dal jsem tu jen ty nejlepší možná.
Ale slyderm je vetsy zeo ?ale ja sem takity jsi normalni dement
Ty seš Gangi ? jen gangi má právo hodnotit c: xdscreenshot 1 - Dojem hezký, ale trochu bych poupravil tu věžičku 8,5/10
2 - Povedené, ale některé maličkosti bych tam udělal jinak 9/10
3 - Nic moc.. Vím že jsi to stavěl v survivalu, a neměl tak moc materiálu dostupného, ale nic moc. 3/10
4 - Krásný dům. Obzvlášť v mém Rs. 10/10. Tento dům jsem přimo viděl na Ytb.
5 - Hezké.Moc se mi to líbí. 10/10.
6 - Hezké, pro někoho. Ale mě se tento styl moc nelíbí. Dal sis s tím ale práci. 6,5/10
7 - Ten Dům se mi celkově nelíbí... 3,5/10 Myslím, že by jsi to dokázal hezčeji postavit
8 - Toto jsem taky viděl na Ytb. Stavba se mi moc nezamlouvala.. 1/10
9 - Hezké, ale možná bych to udělal vyšší a jiný typ bloků. 5/10
10 - Hezký dům, ale trochu jinak bych udelal tu strechu, ale to je na kazdem jaky typ strechy ma rad 9,5/10
11 - Hezký, útulný domeček. 10/10
Vím, že některé věci jsou z ytb, ale prostě jsem hodnotil jak se mi to líbilo :emoji_wink: :emoji_blush:
Jako nic proti, ale to bylo trapný.. + každy muže hodnotit a nemusí byt v atTy seš Gangi ? jen gangi má právo hodnotit c: xd