• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj,
Už delší dobu MC nehraju, takže se chci s vámi podělit o moje stavby..
Některé stavby určitě poznáte. Jsou z YT, ale stavěl jsem to jen proto, že mě to bavilo :)
Některé stavby jsou i někoho jiného, které někdo postavil na mém pozemku.

Itz_Patrik_CZ

Aktivní člen
Ty stavby jsou přímo Krásný ! Epic ! Ale u té předposlední bych ten dům dal menší do výsšky a větší do šířky a nějakou cestu třeba z gravelu a dioritu. A doporučoval tam kde je tma tak Glowstone a trapdoor.Ale jinak ůžasný. Klidně kdybych byl Majitel CM Tak seš Builder.A vyhodil bych Gangiho :Đ

Tot vše xD

BlitzHarwey

Blitzkrieg
Ty stavby jsou přímo Krásný ! Epic ! Ale u té předposlední bych ten dům dal menší do výsšky a větší do šířky a nějakou cestu třeba z gravelu a dioritu. A doporučoval tam kde je tma tak Glowstone a trapdoor.Ale jinak ůžasný. Klidně kdybych byl Majitel CM Tak seš Builder.A vyhodil bych Gangiho :Đ

Tot vše xD
No ten předposlední dům asistoval a trochu stavěl @DnafD c: a ty poslední 2 screenshooty to jsem trochu asistoval já jinak ostatní dobré.

RainyJohnn

                          
screenshot 1 - Dojem hezký, ale trochu bych poupravil tu věžičku 8,5/10
2 - Povedené, ale některé maličkosti bych tam udělal jinak 9/10
3 - Nic moc.. Vím že jsi to stavěl v survivalu, a neměl tak moc materiálu dostupného, ale nic moc. 3/10
4 - Krásný dům. Obzvlášť v mém Rs. 10/10. Tento dům jsem přimo viděl na Ytb.
5 - Hezké.Moc se mi to líbí. 10/10.
6 - Hezké, pro někoho. Ale mě se tento styl moc nelíbí. Dal sis s tím ale práci. 6,5/10
7 - Ten Dům se mi celkově nelíbí... 3,5/10 Myslím, že by jsi to dokázal hezčeji postavit
8 - Toto jsem taky viděl na Ytb. Stavba se mi moc nezamlouvala.. 1/10
9 - Hezké, ale možná bych to udělal vyšší a jiný typ bloků. 5/10
10 - Hezký dům, ale trochu jinak bych udelal tu strechu, ale to je na kazdem jaky typ strechy ma rad 9,5/10
11 - Hezký, útulný domeček. 10/10

Vím, že některé věci jsou z ytb, ale prostě jsem hodnotil jak se mi to líbilo ;) :emoji_blush:

Walder_

Velmi známý člen
Proč chválíte mě ? :D Některé stavby jsou z YT nebo od ostatních hráčů kromě 1,6,7. Mám toho samozřejmě víc, ale dal jsem tu jen ty nejlepší možná.

Itz_Patrik_CZ

Aktivní člen
screenshot 1 - Dojem hezký, ale trochu bych poupravil tu věžičku 8,5/10
2 - Povedené, ale některé maličkosti bych tam udělal jinak 9/10
3 - Nic moc.. Vím že jsi to stavěl v survivalu, a neměl tak moc materiálu dostupného, ale nic moc. 3/10
4 - Krásný dům. Obzvlášť v mém Rs. 10/10. Tento dům jsem přimo viděl na Ytb.
5 - Hezké.Moc se mi to líbí. 10/10.
6 - Hezké, pro někoho. Ale mě se tento styl moc nelíbí. Dal sis s tím ale práci. 6,5/10
7 - Ten Dům se mi celkově nelíbí... 3,5/10 Myslím, že by jsi to dokázal hezčeji postavit
8 - Toto jsem taky viděl na Ytb. Stavba se mi moc nezamlouvala.. 1/10
9 - Hezké, ale možná bych to udělal vyšší a jiný typ bloků. 5/10
10 - Hezký dům, ale trochu jinak bych udelal tu strechu, ale to je na kazdem jaky typ strechy ma rad 9,5/10
11 - Hezký, útulný domeček. 10/10

Vím, že některé věci jsou z ytb, ale prostě jsem hodnotil jak se mi to líbilo :emoji_wink: :emoji_blush:
Ty seš Gangi ? jen gangi má právo hodnotit c: xd

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.