• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Mail85_

Člen
Zdravím všechny,..
Jsem bývalý člen týmy, a mam 100 schutí se vrátit do BuilderTeamu, tak snad mi pomůžete. A uvidíme se tam.
Zde je můj, a kamarádův výtvor lobby. Lobby trvalo cca dvy dny.

Pak Vám zde hodím pár fotek map, které jsem stavěl jen já.

Děkuju, s pozdravem
bývalý člen, Mail85

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj,

Promiň, ale myslím si, že máš nějakou spojitost s hráčem Dolezal4 nebo tak nějak se jmenoval.. Měl stažené nebo nafocené obrázky z jiných serverů.. Uplně stejný styl a nejvíc mě udivuje co si v tom prvním příspěvku dával za obrázky.. Některé obrázky uplně nejlepší kvalita se shadery a některé uplně rozmazané bez shaderů.. Toto fakt nechápu. Prostě i myslím, že do bloku všechno kopiruješ a pak si to jen upravíš..

_Mail85_

Člen
Ahoj,

Promiň, ale myslím si, že máš nějakou spojitost s hráčem Dolezal4 nebo tak nějak se jmenoval.. Měl stažené nebo nafocené obrázky z jiných serverů.. Uplně stejný styl a nejvíc mě udivuje co si v tom prvním příspěvku dával za obrázky.. Některé obrázky uplně nejlepší kvalita se shadery a některé uplně rozmazané bez shaderů.. Toto fakt nechápu. Prostě i myslím, že do bloku všechno kopiruješ a pak si to jen upravíš..
1) toho kluka vůbec neznám
2) Když fotík s sherderama neznamená že to není moje, takže nevím co meleš. Nejdříve si objasni situaci, a pak něco řeš.
3) Zde máš fotky bez sherderu

RainyJohnn

                          
Krásné, stavíš tak jinak jak ostatní, máš takové to svoje "kouzlo" obdivuji :emoji_blush:

Vrodrrr

Velmi známý člen
1) toho kluka vůbec neznám
2) Když fotík s sherderama neznamená že to není moje, takže nevím co meleš. Nejdříve si objasni situaci, a pak něco řeš.
3) Zde máš fotky bez sherderu

Hledej na jakém serveru, a pak ukaž :emoji_heart_eyes::emoji_kissing_heart:
hah na serveru to sice není ale když sem trochu hledal našel sem to tvoje slavné lobby nebo co že to má být na planetminecraft zdarma ke stažení https://www.planetminecraft.com/project/wooded-hub-gt-free-download/
Vydal to tam nějaký uživatel AleXijos takže si to asi nestavěl ty takže kys
X_X

TadiklCZE

Aktivní člen
Jsem rád, že se ta mapa našla na netu, nedokážu si predstavit mít opět takového člověka v AT, co udělal takovou věc, jen aby se dostal do AT.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.