• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

krtekCZ

Lopatka
Napadlo mě, že bych udělal takovou anketu, kde bych chtěl zjistit, kde nejčastěji hrají jednotliví členové A-Teamu (myslím to tak, jako například: Survival, Minihry apod.) Docela by mě to zajímalo, protože se mi zdá, že většina A-Teamu tráví většinu času na Survivalu, SkyBlocku atd. :D

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Takže...
Začínal jsem na SkyBlocku, na kterém jsem v plné aktivitě hrál až do 1.8 updatu, celkově mě přestal bavit, když jsem povýšil z Helpera na Admina.
Takže na SkyBlock si sem tam zajdu, ale jinak tam už nehraju.
Na survivalu jsem nikdy nehrál a je to server, který jsem zrovna neměl v oblibě, moc často mě zde nezastihneš.
Momentálně survival MC hraju pouze na Vanille, protože mě možnost jen tak si hrát+na tak dobře fungujícím serveru zaujala.
Nejčastěji mě můžeš potkat na minihrách.
Nejčastěji na BB, nebo na Annihilationech, tam si to vždycky rád skillím, i když já a PvP je kapitola sama o sobě... pár lidí říká, že jsem v PvP dobrej, ale moc dobrej si nepřijdu ;).

Doufám, že ti to takhle stačí :).

Takže...
Začínal jsem na SkyBlocku, na kterém jsem v plné aktivitě hrál až do 1.8 updatu, celkově mě přestal bavit, když jsem povýšil z Helpera na Admina.
Takže na SkyBlock si sem tam zajdu, ale jinak tam už nehraju.
Na survivalu jsem nikdy nehrál a je to server, který jsem zrovna neměl v oblibě, moc často mě zde nezastihneš.
Momentálně survival MC hraju pouze na Vanille, protože mě možnost jen tak si hrát+na tak dobře fungujícím serveru zaujala.
Nejčastěji mě můžeš potkat na minihrách.
Nejčastěji na BB, nebo na Annihilationech, tam si to vždycky rád skillím, i když já a PvP je kapitola sama o sobě... pár lidí říká, že jsem v PvP dobrej, ale moc dobrej si nepřijdu ;).

Doufám, že ti to takhle stačí :).
:eek: ses dobře rozepsal :D

Radiko

ExHelperis
Mňa najdete na hlavne skyblocku,minihrach,nekdy skočím do prisonu alebo vanilly a na survivale ma nenajdete lebo ho nemam rad takže hedy sú tam vzácne :D

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
Poslední dobou jsem začal hrát na survivalu a creativu, protože stavíme město :D. Dříve jsem hrál na skyblocku, kde jsem začal a zase přestal, protože mě to už nebaví. Ještě si zahraju třeba BW nebo BB, ale na survivalu mě uvidíte více ;).

krtekCZ

Lopatka
Mňa najdete na hlavne skyblocku,minihrach,nekdy skočím do prisonu alebo vanilly a na survivale ma nenajdete lebo ho nemam rad takže hedy sú tam vzácne :D
Taky ti děkuji Radiko :D. Možná se někdy taky potkáme.
Poslední dobou jsem začal hrát na survivalu a creativu, protože stavíme město :D. Dříve jsem hrál na skyblocku, kde jsem začal a zase přestal, protože mě to už nebaví. Ještě si zahraju třeba BW nebo BB, ale na survivalu mě uvidíte více ;).
Taky jsem si všiml, že v poslední době se nejvíc vyskytuješ na Survivalu :). Vždycky,,jdeš na bw?'' a ty,,ne" :D ale taky děkuji :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.