Princcraft
Velmi známý člen
Já asi ... Nevím no.. Už vím!
PC bylo zabanováno na 1 sekundu za: Vymysli si svůj nick (kopíruješ PrincCraft)
PC bylo zabanováno na 1 sekundu za: Vymysli si svůj nick (kopíruješ PrincCraft)
Cactusacek byl odbnovan a misto něho dostává ip ban micik10DenisJ byl zabanován: Nepíš vole. Vole
MrRiox byl zabanován: Má 5 prstov namiesto 6
Cactusacek byl zabanován: Si kaktus.
Utonde45 byl zabonován: Vole.
Princcraft byl odbanován: Bež, inak ťa zabanujú do konca života.
Cactusacek byl odbanován Majitelem MrRiox, hráči micik10 byl udělen nejvyšší trest.Cactusacek byl odbnovan a misto něho dostává ip ban micik10
Command not found. Do you mean "micik10 unbanned player micik10" ?micik10 odbanovala hráča micik10: Hackeri sú všade
Micik10 byl zabanován důvod banování a odbanovávání zabanovaných, načež zabanování všech ostatních s nedostatečným odůvodněnímVšetci okrem micik10 boli zabanovaný: Neviem prečo.
omgmen byl zabanován: Píš zrozumiteľneMicik10 byl zabanován důvod banování a odbanovávání zabanovaných, načež zabanování všech ostatních s nedostatečným odůvodněním
omgmen byl odbanován: hacknul jsem to! a jestli mě naštvěš tak ti smažu HDD!omgmen byl zabanován: Píš zrozumiteľne
micik10 byl odbanován: #HackySúVšadeomgmen byl odbanován: hacknul jsem to! a jestli mě naštvěš tak ti smažu HDD!
micík byl zabanován: číslo 10 ve jméně je zakázáno!
micik_bez_10 byl zabanován na všechny Ip adresy světa: dost dostatečné opatření proti micíkům, myslímmicik10 byl odbanován: #HackySúVšade
micik10 bol odbanován: Keď som hacker, tak som hackermicik_bez_10 byl zabanován na všechny Ip adresy světa: dost dostatečné opatření proti micíkům, myslím
Flafy_LP byl zabanován: Frozena nikto nebude banovať!@FrozenLeafCZ byl zabanován za : View attachment 7920
@micik10 byl zabanován: NEbanuj neviné. Hacky, na: Vybouchne ti komp, máš tam nehorázný pluginyFlafy_LP byl zabanován: Frozena nikto nebude banovať!
Ehm.. Jak se můžeš odbanovat, když ti bouchl počítač?micik10 byl odbanován: Ban neprávom, Flafy bol vinný.
@Princcraft byl zabanován od hráče :MrLakasikCZ důvod:červeně píšou vrahové C-D@micik10 byl zabanován: NEbanuj neviné. Hacky, na: Vybouchne ti komp, máš tam nehorázný pluginy