• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzHay

Velmi známý člen
Ahoj,nelíbí se mi výhoda u Vip skyblock/survival když zemřou v pvp nedropnou se jim věci. Rád bych todle omezil, aspoň pjenom pro DIAMOND VIP.

Děkuji, můj názor :)

Varpex

Aktivní člen
Myslím že to je dobře když vás na skyblock zabíjí třeba lávou tak neprijdete o veci a ostatním se to nelíbí protože si nekoupili vip to je můj názor

MatikozZ

Velmi známý člen
Fakt jako, deb*lnější téma jsem neviděl.... K čemu si pak hráči kupovali VIP ? nooo? A proč zrušit nedropování věcí těm nejlepším VIP ? cooo? Jsem PROTI ;)

Fialka♡

Velmi známý člen
Neviem čo napísať bo za 2 minúty sem hodite 10 000 FP...

No takto.
Ivip a Gvip hráči.
Z nich by padali itemy.

A DVIP? Z nich nie? Wtf? Kdej je logika.

ItzHay

Velmi známý člen
Fakt jako, deb*lnější téma jsem neviděl.... K čemu si pak hráči kupovali VIP ? nooo? A proč zrušit nedropování věcí těm nejlepším VIP ? cooo? Jsem PROTI ;)
Omlouvám se -.- Nikdo není dokonalý, Zapoměl jsem tam napsat že Jen Dvip nebudou dropovat itemi.

pokud někdo souhlasí je zfacepalmován těmi co nesouhlasí, pokud někdo nesouhlasí je zfacepalmován těmi co souhlasí
ne(nailbiting)radši se nebudu vyjadřovat

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.