• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Takže toto je už posledné téma na tému "Čo robiť" ;)

Takže začíname!

1. Časť

Cez prestávku si vezmite papier.
Urobte guličku a hádžte to do spolužiakov.

Časť 2. Cez prestávku si O5 vezmite papier. Urobte stíhačku a hodte ju do Pani Učiteľky :)

Časť 3. Cez prestávku sa spýtajte učiteľky čo má Dozor či môžte ísť do bufetu kúpiť nejakú desiatu. A môžte behať po celej škole :p

Časť 4. Keď ste len v triede 5 - 8 tak cez prestávku zavrite dvere a skacte po laviciach. Verte mi je to zábava! Ale pozor ! Jeden vždy musí strážiť dvere keď niekto ide rýchlo to povie

Časť 5. Ak máte mobil cez prestávku VYTROLLUJTE vašu Triednu :) uvidíte ako bude reagovať!

Časť 6. Na Informatike stiahnite nejaký vírus do počítača! Ale uistite sa že tam nemáte AV!

Časť 7. Napustite si do fľašky vodu :D potom to vylejte na spolužiaka :D

Časť 8. Keď vás pošle Pani Učiteľka niekam cez hodinu napr jej niečo kúpiť do bufetu tak sa zastavte pro nejakej triede a zaklopte 3x rýchlo a potom utekajte :D

Takže toto bolo všetko.
Toto všetko som skúsila ja keď som bola 2.rocnik :D

Pekný deň...

Takže toto je už posledné téma na tému "Čo robiť" ;)

Takže začíname!

1. Časť

Cez prestávku si vezmite papier.
Urobte guličku a hádžte to do spolužiakov.

Časť 2. Cez prestávku si O5 vezmite papier. Urobte stíhačku a hodte ju do Pani Učiteľky :)

Časť 3. Cez prestávku sa spýtajte učiteľky čo má Dozor či môžte ísť do bufetu kúpiť nejakú desiatu. A môžte behať po celej škole :p

Časť 4. Keď ste len v triede 5 - 8 tak cez prestávku zavrite dvere a skacte po laviciach. Verte mi je to zábava! Ale pozor ! Jeden vždy musí strážiť dvere keď niekto ide rýchlo to povie

Časť 5. Ak máte mobil cez prestávku VYTROLLUJTE vašu Triednu :) uvidíte ako bude reagovať!

Časť 6. Na Informatike stiahnite nejaký vírus do počítača! Ale uistite sa že tam nemáte AV!

Časť 7. Napustite si do fľašky vodu :D potom to vylejte na spolužiaka :D

Časť 8. Keď vás pošle Pani Učiteľka niekam cez hodinu napr jej niečo kúpiť do bufetu tak sa zastavte pro nejakej triede a zaklopte 3x rýchlo a potom utekajte :D

Takže toto bolo všetko.
Toto všetko som skúsila ja keď som bola 2.rocnik :D

Pekný deň...
noo, já jsem nikdy nedostal ani poznámku, tak se mi to nechce moc měnit :/

MrVolvo

Velmi známý člen
2rocnik...ja som mal už pokarhanie riaditela školy a to som robil brutálnejšie veci nez toto dokopy..
Ja som mojmu spolužiakovy (cikan :D) zlomil nos a išiel do nemocnice na 2 mesiace, dostal som zhoršenu znamku zo spravania xD

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Ja som mojmu spolužiakovy (cikan :D) zlomil nos a išiel do nemocnice na 2 mesiace, dostal som zhoršenu znamku zo spravania xD
Kokoooos :DDDD mne sa stalo že nejaký blbec mi hodil kameň do hlavy, a schytal iba poznámku a nešiel do riaditeľne, namiesto toho som tam sla ja -,-.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
najlepší a najjednoduchší mávod ako nasr*ť učiteľku. PS: to modré je doska PSS: raz som za to fakt dostala poznámku PSSS: Ide to aj s plastovými vrchnáčikmi PSSSS: Vhodný cieľ je aj spolužiakova... zadnica.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Raz som bola obeťou prezývky ,,Tchor,, a ,,Zlysovala,, som ho - Pripučím ta mojím kladivkom :DDD (Tchor - Thor) :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.