Kundros
Builderoušek
jednoho dne v lednu nebo v únoru jsem s kámošem hledal server kde by byl skyblock, projížděli jsme weby a servery ale ani jeden se nám nelíbil ale pak jsme narazily na web craftmánie A zde to začalo, ze začátku mě ani kámoše nikdo neznal ale to nám nevadilo protože jsme si užívaly skyblock, v podstatě to byl náš jediný koníček skyblock šlo to poznat několik měsíců se dělo furt to stejné skyblock, skyblock a skyblock, ale jednoho dne se stalo pro nás s kámošem něco nemožného, a to byl mega skyblock event a v tu dobu se začalo makat :O Po měsíci bylo vyhlášeni eventu a vyhrály jsme ale jsme se také pohádaly a naše přátelství šlo down :/ od té doby tu už nehraje ale to nevadí protože ten den jsem potkal nejlepšího kamaráda který my pomáhal ve všem prostě byl super a to je @Radiko s radikem jsme brzy vybudovaly noví is a zase začalo skyblock šílenství
také jsem vyzkoušel mnoho náborů ale ani jeden nevyšel ale pak na konec @MrWakeCZ 4.ledna mi nabídl buildra a hned na to 6.ledna jsem byl noví builder a toho si moc vážím
teď chci poděkovat lidem
@Radiko super helperis nejlepší kámoš
@Jackmaster_SVK celkem dobře stavíš, ale máš pvp skill jsi super kámoš
@EmmaS wee super kámoška
@WoMenManner už jsem se naučil psát tvoje jméno jinak kožky jsou best
@Holubin jeden z našich skyblock lidí jsi super
@stefanbabiak borec fajn kámoš.
@Pánko Brancesko další super člověk
@Nurtík dobrá pvp skila, ale jinak super kámoš znám se s tebou dlouho
@PVNST super youtuber, super admin, super kámoš :O
@Hihiji #Bro moc dlouho tě neznám ale fajn člověk
@Číp máš super bannery ale jsi ještě lepší admin
@SpexikEx s tebou hodně stavím a musím uznat jsi super
@iTz_Jarko konečně tě povýšily zasloužíš si to
@lxad super člověk pamatuji na naše první seznámení v pvp
a na konec ten nejdůležitější
@MrWakeCZ před 2 lety jsi založil super server na který přišlo mnoho lidí, dnes jsi to dopracoval k 2. top serveru v čr doufám že to dotáhneš dále a že jednou budeme top a pst moc děkuji za buildera
Kundrouš :3
také jsem vyzkoušel mnoho náborů ale ani jeden nevyšel ale pak na konec @MrWakeCZ 4.ledna mi nabídl buildra a hned na to 6.ledna jsem byl noví builder a toho si moc vážím
teď chci poděkovat lidem
@Radiko super helperis nejlepší kámoš
@Jackmaster_SVK celkem dobře stavíš, ale máš pvp skill jsi super kámoš
@EmmaS wee super kámoška
@WoMenManner už jsem se naučil psát tvoje jméno jinak kožky jsou best
@Holubin jeden z našich skyblock lidí jsi super
@stefanbabiak borec fajn kámoš.
@Pánko Brancesko další super člověk
@Nurtík dobrá pvp skila, ale jinak super kámoš znám se s tebou dlouho
@PVNST super youtuber, super admin, super kámoš :O
@Hihiji #Bro moc dlouho tě neznám ale fajn člověk
@Číp máš super bannery ale jsi ještě lepší admin
@SpexikEx s tebou hodně stavím a musím uznat jsi super
@iTz_Jarko konečně tě povýšily zasloužíš si to
@lxad super člověk pamatuji na naše první seznámení v pvp
a na konec ten nejdůležitější
@MrWakeCZ před 2 lety jsi založil super server na který přišlo mnoho lidí, dnes jsi to dopracoval k 2. top serveru v čr doufám že to dotáhneš dále a že jednou budeme top a pst moc děkuji za buildera
Kundrouš :3
Naposledny upraveno: