• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Flafy_

Hladový Builder
Zdravím,

Jak všichni víte budeme slavit tady s panem @Misery96 první rok na CM.. Teď bych vám chtěl popsat moje začátky.. :D

Jednoho dne jsem volal na skypu s jedním kamarádem, který už teď není kamarád, ale to teď nebudeme řešit.. Když jsme volali, tak mi řekl, že má server na kterém je VampireZ (To bylo tehdy.. V Beta games :D).. Tak jsem řekl ať mi dá IP, že si zahrajeme a tak jsem se vůbec poprvé připojil na CM.. Čas šel dál VampireZ se odebral a přidal se myslím, že TNT Run.. Prvního admina co jsem potkal byl @Sprajtiik a na SW… SW mě v tu dobu moc nebavilo, protože tam byly OP kity a furt jsem umíral.. Čas šel dál a mělo být otevření Prisonu.. Večer když se měl otevřít jsem poprvé potkal majitele.. Bylo tam dost lidí které nadávali, spamovali, že už chtějí Prison.. A najednou se tam oběvil builder @MrSpirit v tu dobu se ještě jmenovat SpiritV… Až se otevřel prison, tak jsem našel web a tam byl nábor… Jsem si řekl „Proč to nezkusit.. Za zkoušku nic nedáš J“ Tak jsem vyplnil formulář a čekal.. Když bylo vyhlášení, tak jsem netrpělivě čekal.. Po nějaké té hodince se ty výsledky oběvili.. A co nevidím? Svoje jméno.. Po dnu jsem na prisonu potkal admina jménem CrazyTeenCZ který už není adminem.. Jednoho dne přišel čas kdy mi wake měl dát admina… No a pošlu vám tu začátek konverzace :D Já: „Ahoj, čekám na lobby“ Wake: „Počkej Papam“… Poté to pokračovalo, ale to tu nebudeme rozebírat.. Nejradší jsem hrál na prisonu.. Doba šla dál a připojil jsem se na skyblock.. Tam jsem poznal toho co vyhrál semnou nábor pana @Misery96.. (Ještě ho vyhráli: Martin, JobHob a ProchiV).. V ten den jsem ještě potkal Prochiho, se kterým jsem byl nedávno v kontaktu… J čas šel dál a potkal jsem spoustu adminů, lidí.. Jednoho dne jsem si šel zahrát anni a měl jsem v teamu nějakého hráče jménem MatrixMan :O To jsem ještě netušil, že budeme „kamarádi“.. Hráli jsme anni.. Jak jsem udělal strenght, tak MatrixMan mi nabídl, že pujde semnou strenght rush.. Že mi nakope dia a udělá věci.. A tak jsem si našel prvního hráče se kterým jsem hrál SW,anni, kitPVP..

Za týden jsem hrál kitpvp a byl tam hráč jménem PVNST.. Všichni hráči si na něj stěžovali.. Kouknul jsem na něj a v té době ještě Flafy moc neuměl rozeznat cheaty.. A co udělal? Dal mu ban.. Po hodině jsem na starém forum našel asi 30-ti řádkovou slohovku, že nemá cheaty.. :D To byl můj první neoprávněný ban co jsem dal.. :D A jak to dopadlo? PVNST dostal unban a mou omluvu… A kam to dotáhl? Až na admina.. :D Ty hádky mezi PVNST a AT nebudu rozebírat.. Po době jsem hrál anni a potkal jsem super adminku @MrdKev_CZ Jojo.. Byla to super adminka.. Hráli jsme anni v té době jsem si z ní vzal vzor a snažím se být jako ona.. Vstřícnej, Vždy pomoct… Doba šla dál a ano.. Jeden den jsem šel na survival a tam jsem poznal svou lásku.. Eventy.. Byl tam eventer martin, který dělal event. A to bylo poprvé kde jsem se setkal s eventama… A nebylo to jediné co jsem tam potkal.. Byl tam i admin Scuess a admnka zuzik.. Admina sCuess jsem moc nemusel, protože byl opak mě… Byl takový nepříjemný.. Potom byla dlouhá doba kdy se nic nestalo.. Asi po dvou měsících jsem na prisonu potkal hráče jménem Aziller (Dnes @MrAzi) v tu dobu jsem chtěl být jako martin a dělat eventy.. A tak jsem začal jako eventer na prisonu.. Postavil jsem eventiště a @MrAzi mi nabídl, že by mi mohl pomáhat.. A tak jsme dělali zábavu pro celý prison.. Poté jsem přestal chodit na prison a začal jsem chodit na survival.. Tam jsem potkal dnešního SB eventera @SkateQue . O prázdninách v roce 2015 jsem viděl, že survival začíná být bez zábavy, protože tam moc nechodil martin.. A tak jsem poprosil waka jestli bych nemohl být eventer na survivale.. Moc se mu to nelíbílo, ale když mi martin pomohl dostal jsem ho.. A jsem až dodnes.. Doufám, že tento příběh bude ještě delší a neskončí moc brzo.. Chtěl bych ještě poděkovat @MrAzi, že mi pomáhá s eventama.. Tohle bylo takové zkrácené vyprávění o mém „životě“ na CM.. Dokázal bych napsat delší a detailnější ale.. :D Prostě víte .. Flafy je línej :p

A teď malé shrnutí AT

@MrWakeCZ, ty jsi ten nejlepší člověk, kterého jsem kdy potkal.. Staráš se o server, ale máš také smysl pro humor.. Je pro mě čest, že pro tebe mohu pracovat

@BobmanCZ Tebe jsem potkal jako legendu na creativu.. Umíš strašně hezky stavět.. J Jsi super admin.. Umíš pomoct, ale také i zlepšit náladu určitě pokračuj.

@xero2000 , Tebe znám docela málo, protože se moc nevidíme.. Ale co jsem tak viděl jsi jako všichni.. Jsi super, umíš poradit.. Doufám, že tu zůstaneš co nejdélé

@Sprajtiik, náš sprajt.. Vždy umíš zlepšit náladu.. A hlavně umíš hrát BW. :D Pokračuj a nekonči!

@Misery96 jaj.. a jsme u našeho boha miseryho.. :D Jelikož jsi byl nabrán semnou v náboru, tak tě znám dost dobře. J Sice já mám survival a ty skyblock, ale někdy si popovídáme.. Je s tebou sranda.. Určitě pokračuj a doufám, že budeme slavit spolu druhý rok na CM

@Nedzdo zdo, tebe si pamatuji ještě jako helpera.. Hrál jsi semnou anni a hraješ dodnes.. Jsem rád, že tě máme v AT a určitě pokračuj.

@PVNST, jak jsem psal v příběhu tebe znám ještě jako hráče. Umíš suprově PVP a tak s tebou nerad hraji BW, protože vždy vím, že prohraju.. (pokud se nestane nějakej zázrak :D).. Vlastně díky tobě znám hodně cheatu.. Pokračuj..

@kapr20 pan kapřík.. Tebe také moc dobře neznám, ale vždy když přijdeš na survival tak v chatu je „Vanišáci“ :D Umíš poradit a také rozesmát.. Doufám, že tu vydržíš a nikdo tě nenaporcuje.. :D

@iTz_Jarko a @iTz_Toky, vy jste jak dva bratří.. Anni umíte výborně a rád s váma hraji.. Umíte také poradit.. Pokračujte! :D

@SkateQue tebe také znám jako hráče.. (OMK) :D Jojo. Když jsi byl hráč měl jsi na mě více času.. Jsi strašně fajn člověk a věřím, že to dotáhneš daleko ;)

@_AnNie Ty jsi také strašně fajn člověk.. Ikdyž ti to tu ze začátku nešlo.. Vím začátky jsou těžké.. J Jsi strašně sympatická.. Doufám, že tu alespoň ten rok vydržíš..

@Skuban9999 Bohužel tebe moc neznám.. Jenom tak někdy se potkáme na survivale, ale umíš rozesmát a poradit.. Pokračuj!

@Ccarmel náš karamel.. Popkorne.. Doufám, že tu zůstaneš déle než já a budeš pro nás stavět ty nejlepší mapy co dokážeš ;)

@HappyMouseCZ Happy ty také. Tebe si ještě pamatuji jako hráče.. Doufám, že tu zůstaneš..

@ToumanCZ Toumane, ty jeden! Doufám, že už nikdy neodejdeš! Pokračuj! Umíš rozesmát a udělat ze sebe udělat totálního vola :D :D(Nic ve zlém..)

@Soony37CZE Tebe bohužel neznám, ale věřím, že svou práci děláš na 100%. Pokračuj. :D

@R3pl1kat0r S tebou mám dlouhý příběh. Na začátku jsi se choval strašně.. Moc jsem tě nemusel.. Ale teď jsi strašně fajn a umíš poradit ;).. Doufám, že tu zůstaneš! :D

@MrAzi Náš azííík.. Jsi strašně super ikdyž tě přestal bavit survival, tak mi pomáháš.. J Doufám, že mi budeš pomáhat i nadále..

@Delfik ,@Radiko Vy dva jste také fajn… Umíte jak rozesmát, tak pomoct hráčům..

@Keyio jsi tu sice krátko, ale věřím, že tu zůstaneš co nejdéle! Konečně to vyšlo co? :p Gratuluji ještě jednou.. A.. Pokračuj !

@SpexikEx tobě bych chtěl poděkovat, že mi pomáháš jak s eventama, tak s eventištěm.. Jsi strašně fajn člověk a umíš strašně dobře stavět!

Děkuji všem za přečtení, konec hlášení! Flafy_LP Pokud jsem na někoho zapomněl omlouvám se.

Naposledny upraveno:

Nurtuka

Hráč :D
@Flafy_LP ty seš taky fajn chlap ;) je s tebou sranda :) Myslím že mluvím za většinu lidí, že jsme rádi že tě tu máme :) a doufám že tu taky dlouho vydržíš ! :)

Jinak ses moc pěkně rozepsal.. Pěkně napsaný opravdu.. :)

Flafy_

Hladový Builder
Díky moc..
Vážím si toho jako babka televize.. :)

//edit: To "J" v textu znamená smajlík.. :D Nejdříve jsem to psal ve "Word" a ten dělá ty svoje smajlíky :D

Naposledny upraveno:

Já Rutherther

Aktivní člen
Jak všichni víte budeme slavit tady s panem @Misery96 první rok na CM..

Já to teda nevěděl.

BTW. Když jsem viděl 2x za sebou „strenght”, tak jsem přestal číst.

Bulldozer1337

Velmi známý člen
@Flafy_LP, Ty si fajn chlap, jak aj Admin, tak aj Eventer :D Vždy mi pomôžeš. Hoci kedy zakecáme, naučil si ma niečo z Cska, Vážím si ťa, a dúfam že tu budeš moc moc moc dlho :D

P

PVNST

Návštěvník
Za týden jsem hrál kitpvp a byl tam hráč jménem PVNST.. Všichni hráči si na něj stěžovali.. Kouknul jsem na něj a v té době ještě Flafy moc neuměl rozeznat cheaty.. A co udělal? Dal mu ban.. Po hodině jsem na starém forum našel asi 30-ti řádkovou slohovku, že nemá cheaty.. :D To byl můj první neoprávněný ban co jsem dal.. :D A jak to dopadlo? PVNST dostal unban a mou omluvu… A kam to dotáhl? Až na admina.. :D Ty hádky mezi PVNST a AT nebudu rozebírat.. Po době jsem hrál anni a potkal jsem super adminku @MrdKev_CZ Jojo.. Byla to super adminka.. Hráli jsme anni v té době jsem si z ní vzal vzor a snažím se být jako ona.. Vstřícnej, Vždy pomoct… Doba šla dál a ano.. Jeden den jsem šel na survival a tam jsem poznal svou lásku.. Eventy.. Byl tam eventer martin,
Tak to ty jsi mi dal ban !!! týýý :D Néé dobré jejda, chyby se stávají, taky bych si někdy dal ban :D ... Jinak pěkně jsi to sepsal :)

Tak nám to krásně uteklo, 12 měsíců, to je doba. :)
Děkuji za to, co jsi napsal o Bobkovi, moc mě to potěšilo. ;) Ale s tím stavěním.. nevím nevím. :D Nejsem v tom žádnej Jágr. :D

Tak a teď něco k Tobě samotnému.

Vydržet na serveru takovou dobu není nic lehkého, ty jsi to dokázal, gratuluji! (like)

Dokázal, ale jak? Suprově. Ta odhodlanost, čas a energie, kterou do toho dáváš, to je neuvěřitelný. Snad nepamatuju takhle pracovitého admina. Možná tedy Martina, ale pomalu ho překonáváš. Pokud je někde chyba, Flafy opraví. Pokud je někde bordel, Flafy uklidí. Pokud se rozpadne kadibudka, Flafy postaví.

Už když jsem Tě poprvé viděl na serveru (v tu dobu jsem byl mimo AT), měl jsem možnost spatřit někoho jedinečného. Někoho, kdo pojem neaktivita nezná. Abych se přiznal, už delší dobu jsi jeden z mých vzorů. Měl jsem několikrát chuť se na to vykašlat, ale vzpomněl jsem si na Tebe, jak tvrdě makáš a řekl jsem si, že to ještě zkusím. Nebál bych se napsat, že jsem tu stále především kvůli Tvé osobě. (teď přemýšlím o tom, zda jsi rád, nebo se mě chceš zbavit :D :D)

Hráči Tě mají velice rádi a je to tak dobře. Děláš pro ně obrovský kus práce, stejně jako pro celý server i web. Jen málokdo může mít štěstí spolupracovat s Flafym a já si važím toho, že tu možnost mám. (cool) Už jsem to psal i Miseryho příspěvku, oba jste změnili CM k lepšímu. Asi se všichni shodneme na tom, že vás můžeme vnímat jako "žíjící legendy". :3 Takže ještě jednou DÍKY ZA VŠE!

A za rok tu chci vidět další výborně napsaný text! :p

Flafy_

Hladový Builder
Tak to ty jsi mi dal ban !!! týýý :D Néé dobré jejda, chyby se stávají, taky bych si někdy dal ban :D ... Jinak pěkně jsi to sepsal :)
Ano.. Dal.. :D Děkuji ti moc.. Doufám, že budeš také psát o svém roku na CM.. :D
Pěkně napsané :)
Jinak gratuluji k ročnímu působení v Admin teamu :)
Děkuji ti moc.. Sice to bylo takové povrchové.. :D
Tak nám to krásně uteklo, 12 měsíců, to je doba. :)
Děkuji za to, co jsi napsal o Bobkovi, moc mě to potěšilo. ;) Ale s tím stavěním.. nevím nevím. :D Nejsem v tom žádnej Jágr. :D

Tak a teď něco k Tobě samotnému.

Vydržet na serveru takovou dobu není nic lehkého, ty jsi to dokázal, gratuluji! (like)

Dokázal, ale jak? Suprově. Ta odhodlanost, čas a energie, kterou do toho dáváš, to je neuvěřitelný. Snad nepamatuju takhle pracovitého admina. Možná tedy Martina, ale pomalu ho překonáváš. Pokud je někde chyba, Flafy opraví. Pokud je někde bordel, Flafy uklidí. Pokud se rozpadne kadibudka, Flafy postaví.

Už když jsem Tě poprvé viděl na serveru (v tu dobu jsem byl mimo AT), měl jsem možnost spatřit někoho jedinečného. Někoho, kdo pojem neaktivita nezná. Abych se přiznal, už delší dobu jsi jeden z mých vzorů. Měl jsem několikrát chuť se na to vykašlat, ale vzpomněl jsem si na Tebe, jak tvrdě makáš a řekl jsem si, že to ještě zkusím. Nebál bych se napsat, že jsem tu stále především kvůli Tvé osobě. (teď přemýšlím o tom, zda jsi rád, nebo se mě chceš zbavit :D :D)

Hráči Tě mají velice rádi a je to tak dobře. Děláš pro ně obrovský kus práce, stejně jako pro celý server i web. Jen málokdo může mít štěstí spolupracovat s Flafym a já si važím toho, že tu možnost mám. (cool) Už jsem to psal i Miseryho příspěvku, oba jste změnili CM k lepšímu. Asi se všichni shodneme na tom, že vás můžeme vnímat jako "žíjící legendy". :3 Takže ještě jednou DÍKY ZA VŠE!

A za rok tu chci vidět další výborně napsaný text! :p
Hale, to co tu píšeš mě povzbudilo.. Někdo si myslí, že tyto texty si píšeme jen tak, ale já si všech textů, slohovek atd vážím.. To samé co mi napsal wake.. :D Strašně si toho cením! (finger)

Tak a teď k tvé zprávě.. :D Nečekal jsem, že jsem jeden z tvých vzorů.. Možná si někdo může myslet, že to napsal for fun aby mě potěšil, ale já věřím, že to není pravda a že to co jsi napsal je pravda. :) A strašně ti moc přeji Hl.Admina a doufám, že ti to zůstane.. To co říkala zuzka (zuzik92) o tobě jsem moc nevěřil.. (Pokud by jsi chtěl vědět co o tobě říkala napiš mi :D) Už nevím co psát a tak ti děkuji za tvůj názor.. :)

Díky všem za velkou podporu a budu se snažit nadále dělat pro vás eventy a zábavu! Nejen na survivale, ale i na celém serveru!

Přeji vám krásný zbytek dne,
Flafy.

P

PVNST

Návštěvník

Ano.. Dal.. :D Děkuji ti moc.. Doufám, že budeš také psát o svém roku na CM.. :D
Počítal jsi ten rok od toho kdy se z tebe stal admin, nebo kdy jsi dostal práva ? :D U mě je tam 14 dní rozdíl :D A stejně ... pff já mám ještě čas slohovku a ty dějiny v ní vyvíjet :p To ještě bude sranda :D

To co říkala zuzka (zuzik92) o tobě jsem moc nevěřil.. (Pokud by jsi chtěl vědět co o tobě říkala napiš mi :D)
Zuzka má takové období, kdy jí nemůžeme brát vážně. Samozřejmě chyby občas dělám, ale zuzka je teď proti mně, což je pochopitelný. :D

Jinak chci všechny upozornit... pokud by si někdo myslel, že se k zuzce chovam divně, tak má pravdu. Proto prosím pochopte, že to je myšleno jen a pouz na ní. ;)

zuzik92

Aktivní člen

Děkuji ti moc.. Sice to bylo takové povrchové.. :D

Hale, to co tu píšeš mě povzbudilo.. Někdo si myslí, že tyto texty si píšeme jen tak, ale já si všech textů, slohovek atd vážím.. To samé co mi napsal wake.. :D Strašně si toho cením! (finger)

Tak a teď k tvé zprávě.. :D Nečekal jsem, že jsem jeden z tvých vzorů.. Možná si někdo může myslet, že to napsal for fun aby mě potěšil, ale já věřím, že to není pravda a že to co jsi napsal je pravda. :) A strašně ti moc přeji Hl.Admina a doufám, že ti to zůstane.. To co říkala zuzka (zuzik92) o tobě jsem moc nevěřil.. (Pokud by jsi chtěl vědět co o tobě říkala napiš mi :D) Už nevím co psát a tak ti děkuji za tvůj názor.. :)

Díky všem za velkou podporu a budu se snažit nadále dělat pro vás eventy a zábavu! Nejen na survivale, ale i na celém serveru!

Přeji vám krásný zbytek dne,
Flafy.

No oka, tohle bych nečekala. Ale fajne

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.