• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Ahoj ! Jelikož se včera konal "festival" 2 roky CM. Chtěl bych ohledně toho něco říct :D
Nepochopil jsem to :eek: Byl jsem tam od 8:35 do 9:00, a nic se nedělo, akorát tam Skuban9999 vyhazoval hráče z podia :D Pak sem tam přišel o 11:00 a nikdo tam nebyl ?! WAT. Bylo to dost krátký ne ?
Ale naštěstí kým to tam bylo těch 20 minut, sem si to parádně užil, kvůli tomu to mohlo být dlhší.
A něco mi říká, že by to mohlo dnes pokračovat ? Nebo ne ? Protože když sem se tam vrátil o 21:00, propadl jsem se a věci a XP byly pryč :D No a jak říkám, užil jsem si i těch 20 minut, a udělali jsme big selfie ! :eek:
Kdyby měl někdo tky fotku, dej jí sem :p
2015-12-20_09.56.59.png

*Byl tam i Wake :eek:

Taky dodám jěště dvě fotky, jedna bude když byl festival a druhá bude z toho když skončil - nikdo tam nebyl :)

Tato fotka je z festivalu tzn. když tam byly hráči
2015-12-20_09.44.38.png

A tato když už všichni zajímavě odešli
2015-12-20_11.29.27.png

To by bylo všechno, a doufám že se to bude konat i dnes :/
Děkuji za pozornost, Riox

No, nikdo tam nebyl, ptz Flafy nám blokl port do resky a vyhodil nás. :D Protože ty garáže nebyly v resce, pokud jsem to pochopil a lidi je začali griefovat :D Prostě trochu fail ;D A nakonec si spadl z toho důvodu, že se reska nechala rozgriefovat (povoleně) a pak byla smazána :/

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.