ZipslandHD
TAK SES GAY ne promin warn
Vetšina lidí odcházejících z AT napíše nějaký vzkaz...nebo něco podobného čím sdělí proč odešli. A já nebudu výjimkou.Toto téma nebylo plánováno, ale jelikož jsem u zadku míň lidem, než jsem čekal, tak ho právě teď můžete vidět. Příjemné čtení
Jak se již pár lidí na serveru dozvědělo, důvodem mého odchodu byl Sepi. Ano...ten hráči oblíbený admin, který se stal legendou díky své aktivitě jak na serveru, tak na webu a všude jinde. Musím přiznat, že od začátku jsem ho neměl zrovna nejradši (když jsem ještě nebyl helper). A časem se to měnilo...
Jako první bych zde rád zmínil to, že nejsem jediný kdo to "takhle cítí". Vím o lidech, kteří mají stejný názor, popřípadě přemýšleli o odchodu z AT také.
Ale teď už dost okecávání... začal bych sepiho "přehnanou aktivitou". Ze strany hráče bych neviděl až tak velký problém, ale pro člena AT to bylo horší. Veřím, že každý z AT se setkal s tím, že dělal svoji práci - pomáhal hráčům, trestal - a do toho mu přišel na server Sepi, snažil se ho se vším předbíhat a dělal vše za něj. Řeknu vám...není to zrovna super pocit, když jste například začínající helper, snažíte se co nejvíc to jde a přijde vám na server on...já to ze začátku řešil tak, že jsem odešel na jiný server a dělal svoji práci tam. Jenže to je pak těžký, když přijde po 5 minutách zase tam kde jste vy. Takže jsem rovnou zůstával na tom serveru a byl tam s vanishem jako normální hráč...stavěl si. Další věc byla, kdy se mi asi pokoušel ukázat, že on je lepší, protože je admin a já jen helper. Tuto situaci vám rád popíšu... hráč mě v msg požádá, abych mu zničil portál do netheru -> portnu se na něj a kupuji s water bucket -> sepi se najednou portne, zničí to, protože má gm a já tam jak debil stojím s kýblem -> hráč sepimu děkuje a mě expelne z isu. Jo sepi...jsi borec!
Toto není jediný důvod... a v mým logu bych mohl hledat špínu, kterou bych pak na naše Vedení hodil, ale nebudu se ponižovat na takovou úroveň jako ono samo. O tom svědčí screen, který mi poslal Rewii:
Jediný co bych k tomu rád podotkl je, že já jsem se na to nevysral... co mě nástup do AT naučil je, že na to aby byl někdo helper, nepotřebuje prefix ani práva. Jinak si myslím, že ta zpráva mluví sama za sebe
A ještě tu malá zpráva pro Waka... nebo spíš reakce na to co napsal.
Možná jsem jediný kdo odešel, ale nejsem jediný komu to, co se děje, vadí. Že to oni neříkají nahlas...bohužel.
Toto téma má sloužit hlavně jako vysvětlení...jo, jsem línej, takže budu posílat odkaz místo toho, abych každýmu říkal proč A proto prosím všechny členy AT, aby respektovali, že je toto téma locknuté a dále se k tomu nevyjadřovali.
A poslední vyjádření k tomu všemu? Použiji citát z mýho oblíbenýho filmu Miss Sloane.
Radši odejdu z AT a budu mít rád CM a její lidi, než abych si zprotivil celou CM, kvůli tomu, že zůstanu v AT.Career suicide's not so bad when you consider the alternative is suicide by career.