Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován.
Discord invite link: Odkaz
ahoj chtěl jsem se podlouhé době kouknout na web a je tu spoustu novejch lidí achh připadám si starej DDD někdo na tohle bude reagovat takhle TWL kdo jsi někdo takhle džejko ty jsi neuměl někdo JO TEN ))))))))) cc
Čau, neznal jsem tě vůbec ale díval jsem se, že jsi byl fajn kluk a lidi tě měli rádi, takže jsem nereagoval na tvůj věk a hned si myslěl že jsi fajn kluk.
ahoj chtěl jsem se podlouhé době kouknout na web a je tu spoustu novejch lidí achh připadám si starej :emoji_smileyDD někdo na tohle bude reagovat takhle TWL kdo jsi někdo takhle džejko ty jsi neuměl někdo JO TEN :emoji_slight_smile)))))))) cc
Čau, asi si mě nepamatuješ, no spíš ti moje jméno nic neříká. Ale když jsem ještě hrál za nick OldaPolda88, tak jsme s polu, a ještě s magkarlikem hráli bw skoro každej den.
Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají personalizovat obsah, udržovat přihlášené uživatele, chránit a zlepšovat naše služby.
Procházením stránky souhlasite s využíváním "cookies".