xYuriiChan
Velmi známý člen
Ahojte, moje sestra se připojila za můj starý účet Jsme 2x ! A každý Wtf? Lol DD
Takže jsme si dali selfie
-Cookík
-Cookík
To není multiacc )) Na tom účtě je ségra.. ))A dostala si BAN za multiacc ?
Ja viem, ale keď nejaký admin o tom nevie, tak si za to (aspoň podla mňa) mohla dostať BAN.To není multiacc )) Na tom účtě je ségra.. ))
Přečetla sis dobře ten příspěvek? Nahoře bylo ''Ahojte, moje sestra se připojila za můj starý účet''Ja viem, ale keď nejaký admin o tom nevie, tak si za to (aspoň podla mňa) mohla dostať BAN.
Ale, predstav si. Si na tom lobby, a zatiaľ na webe nie je ten príspevok. Príde nejaký admin, a vidí dva skoro také isté nicky. A keď on nevie že na tom druhom je tvoja sestra, tak si myslí že je to multiacc. Tak.Přečetla sis dobře ten příspěvek? Nahoře bylo ''Ahojte, moje sestra se připojila za můj starý účet''
Aha.. já jsem kokosAle, predstav si. Si na tom lobby, a zatiaľ na webe nie je ten príspevok. Príde nejaký admin, a vidí dva skoro také isté nicky. A keď on nevie že na tom druhom je tvoja sestra, tak si myslí že je to multiacc. Tak.
No vidíš! xDAha.. já jsem kokos
xDNo vidíš! xD
Ale aby si nebola smutná, že si kokos, tak ti dám liky xD
Jupí x3Ale aby si nebola smutná, že si kokos, tak ti dám liky xD
Wtf stejněj skin má @HexO_OAhojte, moje sestra se připojila za můj starý účet Jsme 2x ! A každý Wtf? Lol DD
-CookíkView attachment 6400
hele, ale nemuselo tam být vidět co jsem psal :/Ahojte, moje sestra se připojila za můj starý účet Jsme 2x ! A každý Wtf? Lol DD
-CookíkView attachment 6400
Muselohele, ale nemuselo tam být vidět co jsem psal :/
škoda že nejde dát hodnocení "nepřátelské" (shy)Muselo
Aká škoda? To by som bola tvoj nepriateľ A to nechcemškoda že nejde dát hodnocení "nepřátelské" (shy)
To co tu probíráte?Ja som ti dala priateľské, ty si mi dal priateľské... Sme priatelia!
Že sme kamošiTo co tu probíráte?