• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Pruoxy21

Aktivní člen
Pamatujete si eště na CM v 1.7 ? Pro mě jeto nezapomenutelní zážitek. Byl to muj první server v Minecraftu tehdy mi bylo 10. Vubec sem něvěděl co první ale otodle tu nejde. Chtěl bych vědět jakje to byl pocit když te se sem po prvé připojili. děkuji :)

Jojo u nás ve třídě se hrála jen CM a všichny CM je nej a víte jak se mu říkalo někteří mu říkali Kidský server protože nám bylo jen deset :D a druhý říkali ultramegajupícoolsuper server :D nepochopíte :D

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Já si pamatuju hlavně Beta servery... Jo tenkrát to bylo něco... Farmy bez pistonu, hopperů... To byla automatizace jen pro opravdové fajnšmekry. A ani všechno automatizovat nešlo. A nebo obvody před přidáním repeaterů... Jo to byly časy

pocit? no nic, hele tady je KitPVP, tak jsem si ho zahrál a odpojil se, protže jsem absolutně nepochopil co to je

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Pamatujete si ještě na CM v 1.7 ? Pro mě je-to nezapomenutelní zážitek. Byl to muj první server v Minecraftu tehdy mi bylo 10. Vubec jsem něvěděl co první ale o-todle tu nejde. Chtěl bych vědět jakje to byl pocit když jste se sem po><prvé připojili. děkuji :)
Ty by ses měl učit češtinu chlapče..

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jojo,kit pvp,survival games,hide n seek a další,tehdy hide n seek byl propojenej se survivalem.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.