• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gta1234

Člen
Ahoj, dneska jsem zjistil, že pro mě neznámý člen AT pomáhá hráči ImBago s WE a kopíruje mu IGF a množí mu je. Je to víc jak na 100% jasné, jelikož jsem tu byl včera (dnes) ještě do cca 4 hodin ráno (ano, jsem blázen) a farmy měl postavené jen 2 správně z asi 4. Měl je asi 10 bloků od sebe a to, jak víme, nefunguje. Ráno jsem došel v +- 10:00 a všechny farmy měl v rozích a postavené správně. Dohromady jich tam má teď 12. Pokud to postavil sám, tak smekám, že toho zvládl za tak krátkou dobu tolik, ale je to velice nepravděpodobné. Zvlášť, když má k tomu i postavený všechen třídicí systém atd. Prosil bych o kontrolu. Wake to zkontrolovat může. Díky
@MrWakeCZ
PS: na screenu jde i vidět, jak se jim nezkopírovala voda. Zůstala jako pevnej blok, tak ji dal pryč. Kdyby to stavěl, tak tam tu vodu dá hned.

Přílohy

Gta1234

Člen
A prosil bych, aby kontroloval někdo jiný kromě TadiklCZE. Zrovna on jediný tu ráno byl a je největší pravděpodobnost, že to udělal on. Prosil bych přímo Waka, aby se na to kouknul. Stejně TadiklCZE nemá jak to zkontrolovat, že ?Díky

Emememc

gamer
Ahoj. 6 hodin je dlouhá doba a nemusel to dělat sám mohl mu někdo pomoct (i bez we). Podle mne se nejdná o kopírování farm. :D S pozdravem, Eme.

TadiklCZE

Aktivní člen
Nepsal jsi na mc ještě něco jiného?
Za 1. mám jak to zkontrolovat
a za 2. nikdo mu to nenakopiroval, což jsem zjistil když jsem dal /co i.
Jestli máš takové názory tak mi je piš ještě na mc když jsem online...

Vše vyřešeno, nikdo mu nic nedělal.

Dávám lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.