• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Co chcete nejvíc?

• Vote key

Votes: 0 0.0%
  • Head key

• Epic key

• Nevim

Votes: 2 25.0%
  • Nic nechci

Votes: 6 75.0%

• Total voters
    8
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

adyss

Aktivní člen
Čus určitě vás něco o tom zajímá jdeme na to!
Kde se koná event:Na survivalu
O co se hraje:1.místo epic key
2.místo head key
3.místo vote key

Od kdy do kdy máte čas:Čas máte od 13.11 2017 do 1.12 2017 a výsledky napíšu 2.12 2017
O čem je event:Musíte hledat 3 moje oblíbené resky a poslat mi screenshoty resek do soukromé zprávy.1 reska majitel resky je adelka8593 2 reska majitel resky je Liturkey 3 reska majitel resky je kapr20
To je vše čus!

adyss

Aktivní člen
PHP:
JJ.COM
:emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy::emoji_joy:
I G N I S S J E N......
Doplnte!

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Co dávám odměny a mám dobrý nápad na event.To ani můj event nedokážete ocenit vůbec :emoji_sob::emoji_sob::emoji_sob:
Rozeberme si to abych ti trochu osvěžil mozek, a ty jsi to pobral;
Čus určitě vás něco o tom zajímá jdeme na to!
Kde se koná event:Na survivalu
O co se hraje:1.místo epic key
2.místo head key
3.místo vote key

Od kdy do kdy máte čas:Čas máte od 13.11 2017 do 1.12 2017 a výsledky napíšu 2.12 2017
O čem je event:Musíte hledat 3 moje oblíbené resky a poslat mi screenshoty resek do soukromé zprávy.1 reska majitel resky je adelka8593 2 reska majitel resky je Liturkey 3 reska majitel resky je kapr20
To je vše čus!
  1. Klíčům, které jsi dodnes měl končí platnost zítra, tudíž 16.11.2017, jako psal @Peliik
  2. I kdyby byly platné nadále, tak to na survivalu nemá cenu, protože hodnota klíčů klesá, nebo na ně má každý třetí hráč peníze, vč. mě, co má 210M$, dále k tématu, a účast bude podle mě složena z těch nejchudších kategorií survu, které jsou často "odpad", které se na eventech chovají jako s prominutím, nevychovaný hovada. Problém je i ten, že neví co je "forum" a 3/4 ti nic ani nenapíše
  3. Tvoje vtěrkovství co se týče resek je příšerný. Rozhodně chápu, že se vtíráš a nadbíháš AT, a proto máme zjišťovat tvoji oblíbenou res u Liturkeyho a kapra, ale nemůžeš se prostě začlenit mezi normální hráče a přestat? Nehledě na to, že číst něco od tebe je utrpení pro mojí tupozrakost, brzy očividně nebudu vidět vůbec.. xD
  4. Na survu si lze vybrat mnohem lepší škálu eventů, když některé jsou, například od @annonymous. No, napíšu ti sem to, že ti, co ten event OCENÍ budou ti chudší hráči. My, bohatší ($100k+) z toho nic mít nebudeme, a je to defakto pro nás ta výhra "odpad", nápad na event je takovej... divnej, ale aspoň, že se snažíš :emoji_smiley:

adyss

Aktivní člen
Rozeberme si to abych ti trochu osvěžil mozek, a ty jsi to pobral;

1. Klíčům, které jsi dodnes měl končí platnost zítra, tudíž 16.11.2017, jako psal @Peliik
  2. I kdyby byly platné nadále, tak to na survivalu nemá cenu, protože hodnota klíčů klesá, nebo na ně má každý třetí hráč peníze, vč. mě, co má 210M$, dále k tématu, a účast bude podle mě složena z těch nejchudších kategorií survu, které jsou často "odpad", které se na eventech chovají jako s prominutím, nevychovaný hovada. Problém je i ten, že neví co je "forum" a 3/4 ti nic ani nenapíše
  3. Tvoje vtěrkovství co se týče resek je příšerný. Rozhodně chápu, že se vtíráš a nadbíháš AT, a proto máme zjišťovat tvoji oblíbenou res u Liturkeyho a kapra, ale nemůžeš se prostě začlenit mezi normální hráče a přestat? Nehledě na to, že číst něco od tebe je utrpení pro mojí tupozrakost, brzy očividně nebudu vidět vůbec.. xD
  4. Na survu si lze vybrat mnohem lepší škálu eventů, když některé jsou, například od @annonymous. No, napíšu ti sem to, že ti, co ten event OCENÍ budou ti chudší hráči. My, bohatší ($100k+) z toho nic mít nebudeme, a je to defakto pro nás ta výhra "odpad", nápad na event je takovej... divnej, ale aspoň, že se snažíš :emoji_smiley:
Tak co když tam dam třeba první místo VIP tak jak ho můžou dostat? Já jim ho platit nebudu..

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Tak co když tam dam třeba první místo VIP tak jak ho můžou dostat? Já jim ho platit nebudu..
Netvrdím, že jim máš dávat přímo VIP, jen třeba víc klíčů (aspoň 10) a nebo nějakou peněžní částku ($100k a víc) :D Spíš ty klíče, s těma penězma by jsi dlouho nevydržel :D

adyss

Aktivní člen
Netvrdím, že jim máš dávat přímo VIP, jen třeba víc klíčů (aspoň 10) a nebo nějakou peněžní částku ($100k a víc) :emoji_smiley: Spíš ty klíče, s těma penězma by jsi dlouho nevydržel :emoji_smiley:
No ale chci vědět třeba když dam první místo VIP tak jak ho může ten kdo vyhrál první místo dostat?

adyss

Aktivní člen
Tak zruším event prosím AT o lock... příště udělám lepší a tentokrát s VIP!

adyss

Aktivní člen
příští měsíc bude vánoční event a výhrou budě nějaké VIP ale ten event bude ode mně....vím jsem strašnej kokot a debil

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.