• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Owensessss

Aktivní člen
Zdravim, dneska jsem hrál a potom na svý farmně sem viděl afkovat jednoho hráče u iron golem farmi.

Prosím o potrestání
Děkuji za pochopení

A tady máte nějáke důkazy

Přílohy

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj,

takže zaprvé, když nahlašuješ, že nějaký hráč afkuje, tak by bylo potřeba uvést datum pořízení screenu, aby šlo vidět, že hráč stoprocentně překročil časový limit, co se týče afkování u trapky/automatické farmy.

Zadruhé, v konečných screenech vidím toho hráče "povotočeného", takže zřejmě tam asi byl.
Ale pokud máš screeny, že jsi na toho hráče pokřikoval na začátku -> hráč nereagoval. A po následujicích 10 minutách nehybného stání jsi na toho hráče pokřikl znovu a nepřišla žádná odezva, tak v tom případě by jsi ty screeny mohl udat (samozřejmě s datumem pořizení).

Zatřetí, je tam vidět, že jsem na serveru byl já a Dykol, takže jsi mohl prostě kontaktovat nějakého administrátora, který by to vyřešl mnohem efektivněji a rychleji.

Shrnutě bych to podal tak, že pokud podle, bodu č2 by jsi měl důkazy, tak by se to dalo usvědčit, jako porušování pravidel a hráč by mohl dostat trest.

_yyySepii

Antichr†st
Filípku, ale víš co, název se dá změnit. :D

Ovšem i kdyby název nebyl změněn, tak to nemění nic na tom, že hráč se pohnul a na hráče nikdo nepokřikl v "době jeho AFK".

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.