DrozdLP
#4ever
Ahoj, kde asi začít ? Tak hlavně děkuji @MrWakeCZ za tento super server. Hodně jsem se tu naučil, našel super kamarády ale jen pár jich tu hraje. A ještě mít si mě pamatuje. Vzpomínky na naše chvíle byli ty nejlepší. Stará banda na tsku , ty naše pokecy a to všechno. Bylo to tehdy uplně jiné. Parta @MARIMR008 , @Belit_ , @_CrazyRuben_ , @Grumex a já. Pak ještě patrí velký dík @Flafy_, byl pro mě velký vzor a byla s ním sranda. Stejně tak velký dík patří @Filip6_CZ , Děkuji hoši, byla tu s vámi dobrá sranda. .. Celkově všem děuji, za ty nádherné chvíle. Naše bláznivé soutěže a jejiná offko, CMHT- Moc lidí se ji účatnílo a vím že to byla velká zábava. Jak pro pořadatele a i pro hráče. Craftmanie, hodně jsem díky tobě získal. Nebýt tebe tak nevým jistli bych poznal jednu užasnou holku kterou si přiomínám každý den , jo je to divný ale bylo fajn. Dost lidí si řekne že vědi o koho jde, tak ji ani nemusím zminovat.
Děkuji všem co jste byli se mnou vždy. Na server občas kouknu a dám zas někomu free VC. Je to kousek radosti co vám mohu dát. Tady máte pár vzpomínek, na které rád vzpomínám.
-- Solo našeho moravkého boha
-- sice se to nestalo ale intro za moc
S craftmanii se lidi nestratíte. Stímto serverem můžete růst, učit se novým věcem a věřím že mnoho nových hráču, tady nejde klid,vzrušení a dobré kamarády a udělají si vzpomínky na tento server.
Děkuji všem co jste byli se mnou vždy. Na server občas kouknu a dám zas někomu free VC. Je to kousek radosti co vám mohu dát. Tady máte pár vzpomínek, na které rád vzpomínám.
S craftmanii se lidi nestratíte. Stímto serverem můžete růst, učit se novým věcem a věřím že mnoho nových hráču, tady nejde klid,vzrušení a dobré kamarády a udělají si vzpomínky na tento server.