• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EliteLoki

Velmi známý člen
Čavte takže ako vidím príspevky napr od raschan tie tekvice od Zubeceka Dárečky tak ja chcem urobiť pamiatku zosnulým o čo sa jedná ?
za každú jednu sušenku urobím na MC na skyblocku u mňa na Warpe 1 lampion :) (/is warp Madara311YT)
Kedy ?:Kedy koľvek sa tam môžte prísť pozrieť Warp bude na tej plošine
Ako ?:napíšete meno prípadne podpis zvolíte si farbu lampiona a na skyblocku urobím za každého 1 lampion (Maďar building lvl 51425222452544)

Takžeeeee Ahooooooooj s pozdravom Maďaaar

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Čavte takže ako vidím príspevky napr od raschan tie tekvice od Zubeceka Dárečky tak ja chcem urobiť pamiatku zosnulým o čo sa jedná ?
za každú jednu sušenku urobím na MC na skyblocku u mňa na Warpe 1 lampion :) (/is warp Madara311YT)
Ako ?:napíšete meno prípadne podpis zvolíte si farbu lampiona a na skyblocku urobím za každého 1 lampion (Maďar building lvl 51425222452544)

MENO : MrRiox
"FARBA" : Tyrkysová, kdyby se nedalo, Zelená xD

Bulldozer1337

Velmi známý člen

Meno-KupidoSK
Farba-Fialová
Díky :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.