• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Nazdarek, chci oznámit ze na dobro koncim na prisonu. Ale nez toto uzavru a necham at si to lide prohlednou tak
@Niksa48 Diky za vsechnu pomoc, a za to ze když jsem ztratil svých 12T jsi mi nejake money dala aby jsi mi to vynahradila, moc si vazim takového kamaráda jako jsi ty.
@BlueYoutuberGirl Byla jsi super kamarádka, ale potom jsi prestala hrat na Craftmanii a uz jsem te nikdy nepodkal. Kazdopadne snad si toto nekdy prectes.
@Mafuss ty nezbedo, nekdy s tebou byla sranda a nekdy jsi me trollil, kazdopadne byl jsi super kamos a snad furt budes :D Mafussiiiku! :D
@RebelkaLP Dobra kamardka jako Niksa48, po pravde nevim co tu o tobe napsat. Takze snad toto staci :D
@Beatboxmaster123 Na tebe jsem narazil jen tak a hned z nas byly dobri pratele, snad si se mnou nekdy zahrajes teba BedWars nebo TurfWars.

Omlouvam se tem na které jsem zapomel, ale fakt z tento příspěvek nebudu delat nejak extra dlouhej. Ale ted k te dobře zprave: Az vude prison 2.0. hodlam tam zacit odznova takze se můžete tesit ze budu hrat tam. Vas Medvídek :D Jinak pro ty kteří to ještě nevedi, jsem ETS a zacal jsem odznova hrat pod jinym nickem.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Tak uz nejsem maniak jako předtím, uz me nebavi tezit. Ale když si dam pauzu tak me to urcite bude později bavit :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.