• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

stefanbabiak

Ftefan | Premium
Ahooojte všetci ktorý si čítate tento článok! :3 :D
Približne dneska 5.2. -_- :D Som sa ja stefanbabiak poprvý krát prihlásil na užasný server CraftManiu! :D
Hru Minecraft som osobne nechcel veľmi hrať ale keď ma kamaráti prehovorili tak som to hral čo raz častejšie :D A je to HLAVNE vďaka hráčovi a môjmu kamarátovi @Pánko Brancesko ktorý mi dal chuť do minecraftu :D A potom prišiel jeho bratranec @Miro652 aj vďaka nemu som sa sem na server dostal a čoraz viac som ho mal rád :3 . Tak toto by boli hlavný ľudia ktorých by som musel pripomenúť ako prvých ale už nebudem zdržovať a vrhneme sa na to! :D Začnem s Friends listom pekne od začiatku :D
UPOZORNENIE !!! : TENTO ČLÁNOK OBSAHUJE MEGA VEĽA EMOTIKONOV ! :D
________________________________________________________________________________________

@Twixinka Si supeRRR :D Síce ťa poznám iba zo SB ale si OK :3 :D
@PinkManCZ Ajajajajjjj ... PinkMan .. :D Len tie Hacky nepoužívaj a bude všetko OK ! :D
@Jackmaster_SVK Si SUPER ! :33 Si veľmi dobrý PVP-čkár :D
@polokio Jaj polokio nejak si dlho sa nepripojil na ten server čo s tebou :D Mám od teba veľa IRONU od teba :D
@Pánko Brancesko OMFG Braňo .. prežil som s tebou SUPER MEGA chvíle na SB ale aj inde je s tebou sranda a si MEGA YouTuber :D A hlavne ... ďakujem , že si stále so mnou :D
@WoMenManner :333 Si MEGA úžasná mám ťa rád < 33 :D :33
@Radiko Radizeň si úplne BEST ! :D :3 Ty si základom celého SB Teamu! :D
@Holubin Ty nelietajúci holub! :D xDDD ešte nelietaš ? :D Ináč si super ! :D
@EmmaS Emma si SUPER !!! :D :33333 Vždy si vtipná :D až na toho psa .. KOČKY JSOU BEST ! xDD
@Miro652 i keď viem že tu nie si na tomto webe .. aj tak napíšem :D Braňo ti to povie :D : Si SUPERR KAMOŠ ! :D Je s tebou zábava .. :D A keď hráme všetci traja aj s Branceskom je to MEGA vtipné .. :D Pamätáte na začiatky ? :D
@7vevinka Vevina .. si Super ! :3 :D Ale .. prečo už nie si tak často na CM !? -_- :D xD
@Gucci120 Omg Gucci ty všetko musím vyhrať na tých SB Eventoch .. nikdy ťa neviem poraziť :D
@Aknell Si MEGA :DD Hlavne ten humor s vílou xDDDDDDDD
@mineMates555 Poznal som ťa od WoMen :D aj keď neviem nič o tebe :D
@Kundros Tak znova GRATULUJI k Builderovi :33 :D A vieš veľmi pekne stavať :D Zaslúžil si si to :D
@Eevee si super ! :D Poznám ťa od WoMen takisto :D Aj keď nie až tak no .. :D
@Metrix_40 Si super zo SB Teamu teda bol si ... možno nepamätám si xDD :D
@Bidlo Ja nwm čo o tebe napísať až tak ťa nepoznám ale spomeniem ťa tu :D
@k3v1n191919 Kevinko .. si SUPER Kamoš aj keď nie si na Webe ale nevadí poviem ti to osobne :D Zažili sme super chvíle :D Díky! :3
@Polomrtvola Ty Prison maniak :D Len sa do toho nezažer až na toľko že na tom budeš závislí :D xD
@iTzzMeLakasik Lakašík :D :33 Si Super hráč ale vieš dobre TROLLIŤ :D xD
@tatarka007 Aj ty Prison .. :D Si Super ! :33 :D Ale akú značku tatarky máš rád ? :D Chcem to vedieť :D
@misokingSK Miško .. :D si Super . Poznám ťa od Branceska :D čo viac dodať !? :D
@Memfio si ďalší super PRISON Maniak .. :D Máš Veľa MONEY xD

Je vás celkom dosť tak sa ospravedlňujem ak by som na niekoho zabudol napíšte ... :D
________________________________________________________________________________________

A-TEAM

Ideme pekne zaradom :D

@Ccarmel si úžasná Builderka ! :D
@Číp Gratulujem k návratu ku A-TEAMU ! :3 :D
@Deawen síce ťa nepoznám ale myslím si že si úžasný! :D
@Delfik Podľa mňa si SUPER ! :D Ale ... máš rád vôbec delfíny !? :D
@Fapsik Ajajja xD Fapsíku :D Si Super !!! :D
@Filip6_CZ Mám tvoju hlavu na Lobby ! :O (rofl)
@Flafy_LP Si SupeRRR Admin ! :3 :D Vieš čo máš kedy robiť :D
@iTz_Jarko Si Mega Adminko ! :D
@iTz_Toky Si Mega Helperko ! :D xDD
@kapr20 Je trošku škoda že si už len Helper ... :( Ale si stále úžasný ! :D
@Keyio najprv som ťa nemal rád nwm prečo ale potom keď som ťa spoznal bližšie tak to išlo :D
@Kopiis SI MEGA Správca Webu Veľmi sa mi to páči :3 :D
@Kundros Už som o tebe napísal :D
@Marki35 Hm.. Ty si z Párkova !? :D A neprinesieš nejaké tie párky ? :D
@Misery96 Si úúžasný Admin už id začiatku ! :3 :D
@MrZaky Síce ťa nepoznám ale určíte si Super helper ! :D
@Nedzdo Si OMFG Admin xDDDD
@patule1215 Hm si nejaký nový nie !? :D Sry ale nepoznám ťa :( :D
@PVNST Pevnost .. :D Ta Minihra Speed Builders OMG :D To kuře :D xDDDD Ináš si super YTB-er :D a Admin !!! :33 :D
@R3pl1kat0r Replika ...... xDD Kredenc Replika xDDD ak poznáš pochopíš ináč si MEGA ! :D
@Radiko Helperisko ..Napísal som :D
@ShadyCZ Si superrrrrrrrrrr Helper :DD
@SkateQue Najprv som o tebe pochyboval , že si zlý Eventer ale teraz beriem všetko späť ! :D Si ÚŽASNÝ EVENTERISKO ! :D
@Skuban9999 Neviem nepoznám ťa Sry ..... :D
@Soony37CZE I keď ťa nepoznám tak si MEGGA :3 :D
@SpexikEx Tvoj nick sa vyslovuje veľmi dobre !!! :33 :D SI MEGA :D
@Sprajtiik Si SUPER ADMIN !!! :333
@WarcoldCZ i keď ťa až tak nepoznám si SUPER ! :D
@_AnNie si SUPER ADMINKA !!!!!!!!! :3 :D :D

Tak toto by bolo všetko až na jedného : @MrWakeCZ Si SUPER MEGA GIGA Majiteľ celého serveru bez teba a založenia by to nebolo to pravé ONO ! :33 :D

Tak a toto by bolo všetko ďakujem , že ste si prečítali tento MEGA dlhý článok ... :D Ešte raz ďakujem všetkým !!!! < 3

Brancesko

Hobbit
:O Začiatky si pamätám :) Vtedy Keď sme 1 týždeň stavali mobtrapku a Miro dostal skoro mute od Sprajta za reklamu :) Ináč mrte napísané :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.