• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Zúčastníš sa tohto battlu?

• Zúčastním sa battlu, ako grafik!

Votes: 2 50.0%
  • Nezúčastním sa battlu!

Votes: 2 50.0%

• Total voters
    4
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Zdravím všetkých nadčencov, ktorý radi robia arty a prispievajú nimi na toto fórum. Chcel by som vytvoriť takú menšiu "akciu" tu v tomto topicu v tejto art sekcií.

O čo ide?

"Art Battle" pre tých, ktorý vedia po anglicky je to hračka preložiť. Znamená to "umelecký battle", nedá sa to skoro presne preložiť. Ide vlastne o to, že začnú rôzne kolá a do súkromných správ mi budete posielať obrázky. Náhodne vylosujem dvoch o, ktorých rozhodnete vy či postúpi do ďalšieho kola. (kolá budú upresnené podľa toho koľko bude záujemcov!). Pokiaľ sa tento "battle" stane trošku hype tak ako výherca máte možnosť spolupracovať somnou ako grafikom (viacej info o mne bude dole),takú reklamičku c: keďže budete v tomto topicu vystavený ako výherca battlu. :)

Ako sa zapojiť?

Je to až primitívne. Stačí hlasovať v ankete v tomto topicu ako "Zúčastním sa battlu, ako grafik!" a následne to všetko zoorganizujem, kolá a podobné blbovinky :).

Aký typ grafiky je uznávaný?

Od 3D Abstractu až po 2D Minecraft. Skoro všetko okrem Flat, Polygonal a takéto vecičky :).

Kontakt namňa:

Správa: tu je na fórku. :)
Facebook: www.facebook.com/ignissplays
Moje portfolio / grafika: www.igniss.carbonmade.com

Čakám práve na teba!

Ukončenie ankety: 7 dní.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.