• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

zirging

Aktivní člen
Ahoj když sem hrával prison (ještě před banem) tak sem si skoro zničil myš kopáním blocků a tak mě napadla modifikace automine pro ty co neznají tak se jedná o to že vám to těži a nemusíte držet tlačítko na myši. Chci se zeptat jestli je to trestné protože už mi myš dělá divné zvuky když kliknu :D díky předem

zirging

Aktivní člen
byl sem hacker na CM
já znám tolik modifikací a módů je i mod na schazovani serveru kdy to naspamuje boty kteří se přihlásí a jdou rovně do portálu a spawne se jich tolik že server padne

P

PVNST

Návštěvník
Takhle, Automine je základní funkcí Windows ohledně myší ... Sám jsem tento návod na Automine kdysi dělal ... Ono jde o to, že stejně prakticky tato věc nejde poznat ... stačí to nastavit podržet tlačítko a kope to samo no ... ale stejně mi to jako zas tak OP či cheat nepříjde. Já sám prison nehraji a ani Automine nepoužívám, abyste si nemysleli zas ...

Tady jde o to, že když budeš za obrazovkou se u toho pohybovat, není prakticky zjistitelné, zda to tlačítko myši opravdu držíš či je jakoby ,,zaseklé,, ... Neviděl bych to jako cheaty z tohoto pohledu... Ono stejně by ti nepomohlo kdyby jsi na prisonu afkoval na jednom místě a stejně se musíš pohybovat ...

zirging

Aktivní člen
já nemám zapotřebí shazovat server který je u mě na 1. místě jen říkám že jsem to zkoušel a povedlo se mi shodit pár serverů

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.