A Trewish?(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm), nemusíš to písať, každý vie, že je to strata, podobne ako Zaky a Keyio
Hihihohihihihihi.......Ja mam pocit že si z nas robí pordel
Říkal že již na CM nemá čas.;(on odchází? já myslel že jen odešel z A-teamu ???
Máš pravdu ale i tak je to škoda.Času má, jenže zase provedl kravinu ._.
By mě zajímalo jakou zase .-.Času má, jenže zase provedl kravinu ._.
R3pl3, kdybych měl na hraní ještě čas, tak tu banuju do teď Říkal jsem ti, že musím odejít nejpozději do května, protože nic nestíhám... No, a teď se vyskytla možnost tak jsem prostě odešel Sice mám začerněný jméno od té ,,kraviny", ale mě to nevadí... Jsem černochČasu má, jenže zase provedl kravinu ._.
(zub)R3pl3, kdybych měl na hraní ještě čas, tak tu banuju do teď Říkal jsem ti, že musím odejít nejpozději do května, protože nic nestíhám... No, a teď se vyskytla možnost tak jsem prostě odešel Sice mám začerněný jméno od té ,,kraviny", ale mě to nevadí... Jsem černoch
Elytru jestli se nemýlím? Jako pokuď ho za to vyhodili tak nevím no prostě udělal chybu...givoval říkal/a @Nurtuka