• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Prečo mám BAN?!

• ?

Votes: 2 33.3%
  • ?

Votes: 5 83.3%

• Total voters
    6
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Dostal som BAN a stalo sa to takto: Nadával som do Plot Chatu nejakým típkom a potom niekto mi dal BAN a písalo tam toto: Urážení AT
Akožeeee....

kapr20

rybiška
Dostal som BAN a stalo sa to takto: Nadával som do Plot Chatu nejakým típkom a potom niekto mi dal BAN a písalo tam toto: Urážení AT
Akožeeee....
tak napsal jsem ti několikrát ať se uklidníš nebo jestli mám ty nadávky brát osobně a ty si začal spamovat "pi*usi" tak jak to mám brat ?

No tak ale ja som to nevidel... Ma vyhodilo do lobby za spam... Takže asi preto :/ Ináč by som určite prestal.
Aaaaa, nie, toto pi*usi som nepísal tebe xD Jak by som si mohol dovoliť Adminovi nadávať :D
A keď si to bral osobne tak sorry... Ale nebolo to tebe. To ani náhodou.

kapr20

rybiška
No tak ale ja som to nevidel... Ma vyhodilo do lobby za spam... Takže asi preto :/ Ináč by som určite prestal.
Aaaaa, nie, toto pi*usi som nepísal tebe xD Jak by som si mohol dovoliť Adminovi nadávať :D
A keď si to bral osobne tak sorry... Ale nebolo to tebe. To ani náhodou.
tebe to nehodilo do lobby protože si pořád spamoval...takové vymluvy tu nedávej

Nieeee... Veď mna to vyhodilo presne 2x. Ako ťa mám presvedčiť? Mám aj 1 svedka ktorý by ti tiež tvrdil že ma vyhodilo do lobby 2x

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.