• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Petanek_CZ

Aktivní člen
Jen pro pobavení:
Už asi půl roku jsem nebyl na serveru, kvůli banu za údajný AutoClicker (to je dlouhá historie :emoji_blush: ).

A teď se chci podívat, na své bany a mám nový ban z 1.4.2018 s kvalitním odůvodněním od Kubrastiga:

Typ ID trestu Udělil Důvod Datum Datum vypršení
Ban #14786 Kubrastig ban, a špína je pryč... 01. 04. 2018 19:06:01 Trvalý trest

Asi jsem se dlouho nemyl, tak je za to nový ban. :emoji_blush: Jak vidím, tak už ani není členem AT. :emoji_blush:

Petanek_CZ

Aktivní člen
Byl to jeho poslední vysněný ban. Pokud chceš UB, napiš si žádost o Unban.
Že se vysnil zrovna mě. :emoji_blush: Takže kvůli jeho snu bych si měl psát o unban? Doufám, že víc členů AT nebude mít takové poslední přání na bany, ať tu pak nemáte mraky žádostí o unbany. :emoji_blush:

enzeus_anx

stejně jsem vás neměl rád :D
Že se vysnil zrovna mě. :emoji_blush: Takže kvůli jeho snu bych si měl psát o unban? Doufám, že víc členů AT nebude mít takové poslední přání na bany, ať tu pak nemáte mraky žádostí o unbany. :emoji_blush:
:emoji_blush::emoji_blush::emoji_wink::emoji_wink:

Andreww

Velmi známý člen
:emoji_blush: :emoji_blush: :emoji_blush: :emoji_blush: :emoji_blush: :emoji_blush: :emoji_blush: :emoji_blush: :emoji_blush:

Suchos

Člen
Ano samozřejmě byl právém, protože to, že člověk staví rychle znamená AC, ale vůbec to nejde i třeba kartáčkem, že ?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.