• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kubrt

Kubrt Moravan
No tak jsem se před asi 1 týdnem rozhodl že se odstěhuju ze skyblocku hráče Shakilikov.Tak jsem se zbalil a dal jsem /is leave .Potom jsem si udělal nový is /is a hrál jsem hraju jelykož jsem měl věci z předchozího isu tak jsem měl za pár hodin ne jen velkej is lvl ale také dobré věci . To se však ale změnilo po týdnu jak hráč Shakilikov se přišel podívat na můj is novej.Sěl jsi zahrát minihru barvičky . Potom napsal /is ban thot200 aby mě zabanoval na předchozím isu a na tom mojem isu kde nebil žádný hráč přidaný jsem dostal taky ban. Jak to napsal umřel jsem ze svými super věci potom jsem napsal /tpa Shakilikov a portl mě na můj is kde jsem neměl žádné práva nemohl jsem otvírat chestky stavět ani ničit blocky prostě nic :/ . Ale is je ale na isu nejspíš nikdo není . Takže žádám prosím vás abyste mi pomohly díky :D

PS:Sorry za gramatické chyby :D

Kubrt

Kubrt Moravan
Poté Hráč shakilikov pozbíral věci a chtěl mi je vrátit za 1 000 000 $ což jsem odmít a žádám vás abyste mu tyto věci prosím sebrali děkuji :D

Shakilikov

Aktivní člen
Jen jsem ho chtěl vyhodit z isu napsal jsem /is kick thot200
a ono mu to smazalo is
dal mi coop a měl 2x Elytru a 1x MrWakeCZ head

kapr20

rybiška
Nejsem si 100% jistý ale když hráč da /is leave tak mu to smaže celý ostrov a ne že mu to dá ban.

Shakilikov

Aktivní člen
Prominte ja sme se spletl nedal mi coop jen mi ukazal v trade tu Elytru a jeho veci nic víc oc se omlouvam ale coop mi nedal :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.