• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj, nedávno jsem na serveru dostal ban za killauru, kterou jsem ve skutecnosti nemel, situace byla takova, ze jsem afkoval s autoclick macrem na blaze farme na /warp blfarm s enchantem sweeping edge 3 který dává "splash damage" jsem daval dmg mnoha mobum zaroven, toto je ma jedina teorie jak admin mohl dostat myslenku ze pouzivam cheat nebo nejak jinak zvyhodnujici vec na Vasem serveru, prosím o opětovném zvážení situace, a případnému unbannu, přeji pěkný zbytek dne.

S pozdravem
TBD_CZ

A na druhou stranu bych Vás chtěl požádat o druhou šanci, ano přiznávám že tuto akci jsem dělal proti pravidlům, ale nemyslím si že má stejnou váhu jako podobné cheaty jako xray, nebo killaura, že byla potŘeba abych dostal permu

Deadboy_38

Aktivní člen
Napiš si krásně o unban... To cos udělal je proti pravidlům. Má to stejnou váhu jak KillAura, protože stejně jako AC se to používá na farmení mobů, což tě zvýhodňuje oproti ostatním hráčům.

RstY_CZ

Velmi známý člen
Ahoj
Jak napsal Velda_ a deadboy.
Každopádně u tebe nevidím, podle nicku tu na forku nebo TBD_CZ, že by jsi měl ban.

Pokud máš ban, využij žádost o unban a banující se k tomu vyjádří. :)

Děkuji

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.