• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

LgT_Misanekcze

Nový člen
Dobrý den, pane forum dostal jsem ban neprávem, ban jsem dostal za prej navadeni hracu aby porušili pravidla ale ja jsem jen naspal at napisou neco sprosteho a pan admin mi pak rekl ze mam ban za to ze jsem navadel ostatni aby meli ban ale ja jsem to myslel tak ze to maji opsat nikdo nemuze vedet jak jsem to myslel takze mi tim padem nemuze nikdo dat ban a muze za to ten admin protoze mi mel dat mute a nedla mi takze za to muze on protoze kdyby m idal ten mute nemam teda bna protoze bych to nemohl napsat coz nakonec vede k tomu ze jsem nevina obet a admin je zlej, je to neferove bavi me hrat na tom serveru a vyhral hessus 15 K napsal neco sprosteho ja jsem nechtel aby nekdo psal neco vulgarniho kdybych chtel aby nekdo napsal neco vulgarniho napisu at napise treba kok** dal bych tam priklad tyhle souteze se na serveru dejiiii casto a nikdy nikdo nedostane ban jen ja to je neferove vuci me a ostatni hraci si muzou delat co chcou ja jsem chtel pomoct aby nekdo mel penize chtel jsme proste pomoc a admin mu nehctel dat ani odmenu dto je drzost aby jste takhle nicili hracum zazitek ze hry mohl me ten admin treba rict neco a ne hned ban je zlej moc zlej chci unban prosiiim. chtel jsem aby napsali to co jsem napsal ja bych nikdy nechtel nekoho dovest do problemu me totoit maminka rikala ze je to skarede a nedela se to protoze by to nekdo mohl udelat me a me by se to taky nelibilio prto bych to nikdy neudelal nikomu chtel jsem nekomu dat penize a vy mi za to date ban no to je teda hruza alespon vim ze nekomu pomahat je teda spatne ja jsem se snazil byt tak hodny nikomu neublizovat nikomu nedelat nic skaredeho aa vy me za to potrestate no to je ted apekna drzost tka proč vy neudelate ze sveho konta nejakou soutez huhuhuhuh proc to vzdicky dacke na ucet vejka kterej za to musi zaplatit za to ze jste chamtivi vas to maminka nenaucila ze mate byt hodny na ostatni noooo vy ste teda katastroficky zliii . prosím unban protoze jsem chtel jenom pomoct a ne nikomu udelat problemy protoze kdybych chtel aby napsali nekomu neco skaredeho tak by mi maminka za to zakazala pocitac a to ja nechci protoze na pocitaci muzu hrat majnkraft a mne majnkraft bavi a bavi mne kraftmania protoze jsem si tam koupil víajpi a ted tam nemuzu hrat mam tam blejs farmu na ktere se da vydelalt penizky ktere pak muzu utracet a nekomu i davat ale diky vam ted nemuzu. prosim o unban protoze to bylo nepravem

RstY_CZ

Velmi známý člen
Ban ti skončí za dva dny..
:D jinak se k tomu nebudu vyjadřovat, protože tě znám nebo znal jsem a toto mi přijde jako troll příspěvek :D :D

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Zdravím.

Ban som ti udelil ja. Neviem od čoho začať, keďže tá "sťažnosť/žiadosť o UB" je veľmi chaotická.

Môžeme začať od začiatku. Začalo to teda na Discorde v #nahlasovani_hracu, kde mi nahlásili hackera, ktorý teamuje... Ja som samozrejme všetko preveril a zistil som že nahlásenie sa nepotvrdilo. A tak som napísal, že potrebujem dôkaz, ktorý by ho usvedčil. Na to mi posielali screeny z chatu ako sa priznáva. Avšak, ako som spomínal, priznanie nie je platný dôkaz. (Hráč ktorý sa priznal môže klamať, môže si robiť srandu alebo môže konať pod vplyvom niekoho iného (donútili ho aj keď to pravda byť nemusí)). Niekoľko hráčov, čo to na tom Discorde videli sa vzbúrili a začali to písať a spamovať do chatu. Niečo na štýl: "Mám hacky... Mám xray... Helper portni sa na mňa." Ale videl som že konáte pretože ste boli nahnevaní na mňa. Ja som naozaj nemohol nič robiť bez dôkazu. Ako spomínaš ten mute, čo som ti mal dať... Tak by si mal byť rád, že som ťa len upozorňoval, pretože som veľmi dobre vedel že ťa ten Discord rozčúlil. To nebol až taký problém. Hráči sa na vás nesťažovali a ja som vás nakoniec upokojil. Avšak potom si napísal, citujem: "Kdo jako první napíše něco sprostého dostane 15222". A keďže hráči začali písať nadávky (samozrejme tam dávalo hviezdičky, čiže som nemal čo trestať), tak sa jednalo o navádzanie na porušovanie pravidiel. Bol tam aj eventer Minotaur, ktorý to videl a keďže nám hráči nahlasovali tvoj prehrešok, tak sme sa zhodli že to potrestáme. Potom si mi samozrejme písal na Discorde, kde si mi napísal že si to myslel aby hráči opísali tú vetu. Avšak, keby si to tak myslel, napísal by si niečo iné. Napr.: "Kdo jako první napíše (opíše) větu (slovní spojení) "něco sprostého" dostane 15222$". Keďže to pochopil jeden hráč takto, tak ti to prišlo ako dobrý nápad sa za to schovať a písať mi, že sa jednalo o slovné spojenie. A to ani nehovorím o tých nekonečných urážkach na moju osobu, že som neschopný, neviem robiť svoju prácu. Dokonca si sa vyhrážal, že hráčom povieš že kvôli mne máš a ban a že moja reputácia poklesne. Písali sme si 25 minút a stále som sa len opakoval. Tak ako aj ty. Už som nakoniec zistil, keď som všetko písal po tretíkrát, že to nikam nevedie. Preto som radšej opustil konverzáciu so slovami: "Čítaj si čo som ti napísal doteraz, lebo sa len opakujem."

Nakoniec iba toľko, že ban je oprávnený. Stojím si za svojím. Budeš si musieť počkať.

Pekný deň,
JacobSK_