• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

KuKinplay0111

Nový člen
Ahoj. O unban jsem již psal. A nebyl mi uznán což jsem nejak přijmul. Ban jsem měl na 2 dny na nick: KuKinplay0111 . A za dva dny mi ban nevypršel. Asi je to tím že jak jsem dostal ban na nick: KuKinplay0111 Tak jsem ten den tam šel hned s jiným učtem kde mi byl ban udělěn na 7 dní. Problém je to že na učet FELOPLAY0111 v tu dobu mi dali ban na 7dní a IP za obchazení banu. Problém je v tom že jak mi ban vypršel tak mi to dalo za to obchazení banu. Protože byl ip takk to nefunguje že mi tamtem vypršel. Budu rád za vyřešení. S pozdravem KuKinplay0111

standiczech

Čokoládka
Ačkoliv nejsem banující, dovolím se vyjádřit. To co tady píšeš je asi zmatený víc než já z toho, co jsi právě napsal. Kdybys měl ban, tak tě to sem nepustí. Musel jsi maximálně obcházet, za což jsi dostal ban. Nicméně sis stejně stihl asi pobrečet Wakovi, jelikož ti dal podle banlistu unban a normálně teď hraješ na serveru, takže tu vlastně není co dál řešit :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.