• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Prečo dom dostal ban za nic vat. Za to že som mal xray. Tak chcem unban lebo ja nehekujem môj nick je OTAWANAN123LOP. Prosím si unban lebo ja nehekujem možno mi niekto išie na účet lebo ja neviem a fakt wat

Přílohy

Nic proti, ale na tych screenoch nie je nic vidiet. To ako nasiel diamanty a vykopal ich? Na to aby si zistoval cheaty tie cheaty musis mat.

Tohle není tvoje věc. Zatím se to vyšetřuje. Uvidí se co bude dál.
Snad sa tu mozem vyjadrit, nie? Je to volne pristupne. Ked mas pocit, ze moje argumenty su nezvladnutelne a nevies ich zargumentovat ty, popros waka nech tuto sekciu zamkne a mozes sa tu vyjadrovat len ty a tvoji kolegovia. Tie screeny fakt nic nedokazuju a ak je to vsetko za co ma ban, i'm impressed.

BlitzHarwey

Blitzkrieg
Snad sa tu mozem vyjadrit, nie? Je to volne pristupne. Ked mas pocit, ze moje argumenty su nezvladnutelne a nevies ich zargumentovat ty, popros waka nech tuto sekciu zamkne a mozes sa tu vyjadrovat len ty a tvoji kolegovia. Tie screeny fakt nic nedokazuju a ak je to vsetko za co ma ban, i'm impressed.
Oh well a jak mi vysvětlíš toto? xD. Mimochodem banující admin @Daniel10KD už na místě byl a shodli jsme se na tom, že to byl xray.

Přílohy

Tiez nic nevidim na tych screenoch. Keby robil klukate cesticky za diamond ores, ale podkopat sa v strede cesty pod seba? Noup, to nikoho neusvedci.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Tiez nic nevidim na tych screenoch. Keby robil klukate cesticky za diamond ores, ale podkopat sa v strede cesty pod seba? Noup, to nikoho neusvedci.
Aha, takze ti pride norm ked len tak zacne kopat pod seba a len tak nahodou najde dia? Ako ano, moze sa stat, ale v tomto pripade si nemyslim, ze hrac nepouzival XRAY. A ak vazne nie, stacilo napisat ziadost o unban a vyriesit to normalnym sposobom, pokial to bol omyl. Ale mozes vidiet, ze tu frajer zo seba nemoze dostat ani 2 zrozumitelne vety. Pokial sa uz chce stazovat, mala by byt staznost pekne podlozena dokazmi a napisana ovela prehladnejsie a profesionalnejsie. Toto mi pride smiesne, ak chce takto hrac poukazovat na "chybu". To je odo mna vsetko.

~sunny

Ja som nemal xray lebo ja ho ani nemám ok to som len tak kopal všeli ako aby som niečo našiel a helper ako si môžeš biť istý že som používal xray no. Šak ja len všeliako kopem a keď som kopal pod seba boly tam dia ale videl som ich zato lebo som nemal načítane textúry lebo mám 1ram na pc postupne sa mi to nacítavalo a videl som to tam ok tak napíšem wakovy aby mi dal unban

Ja som nemal xray lebo ja ho ani nemám ok to som len tak kopal všeli ako aby som niečo našiel a helper ako si môžeš biť istý že som používal xray no. Šak ja len všeliako kopem a keď som kopal pod seba boly tam dia ale videl som ich zato lebo som nemal načítane textúry lebo mám 1ram na pc postupne sa mi to nacítavalo a videl som to tam ok tak napíšem wakovy aby mi dal unban
to sa aj mne stava ze ked niekam idem tak vidim pod zem ale po par sekundach sa to spravi, takze je to mozno kvoli tomu. Dalšia vec. Mohlo sa stať ze isiel rovno a skusil kopat dole a nahodou nasiel dia. Jo a Peliik, nemusí byt profesionálne napísaná. napr. DAJME TOMU že to píše 10 rocne dieta. ako to ono ma napisat profesioalne prosim ta :/

Hej ja som aj písal tem niekde že na mojom účte hrala menšia sestra a ona hrala ok ja som tedy išiel za psom von a ona sa hrala čo ja viem čo tam robyla kapo tak mňa do toho neťahaj aj tak moja sestra má sice13rokou ale a ja 19 ale yak vie už sťahovať a mohla stiahnuť xray ço ja viem ja mám syrayakariho a bigeho resorcepack a plno ďalších tak mohla ho nainštalovať ale nič ďalšie k tomu neviemnpovedať

BlitzHarwey

Blitzkrieg
Jasný klidně. Prostě jsi tuneloval a tuneloval až si narazil na diamanty. Třeba vedlejší tunel, který je menší a ulala kde končí? No v co i zjištěno, že u diamantů. Ohledně tvého sourozence tak se tu vymlouvat zrovna nemusíš.

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Ahoj. Vyjádření Helpera s poskytnutím důkazů z jeho strany považuji za dostatečné, a nevidím tedy důvod ti ban rušit.
Abych se ještě vyjádřil já osobně. V tom tunelu jsem byl, a tvé cestičky byly vskutku zajímavé (nebudu komentovat to, že to bylo od dia k dia) protože podle tebe nemáš cheaty.. Nu myslím si opak.
Výmluva tipu "V singleplayeru jsem si dia našel pomocí xRaye, a v multiplayeru hledal pomocí souřadnic" je také poněkud neuspokojivá, protože pochybuji, že by se ti podařilo zázrakem dostat stejný SEED, a stejné souřadnice, jako v Singleplayeru.

Závěřem bych tedy dodal, že tvou žádost o unban zamítám, a pokud já, nebo moji kolegové zaznamenáme pokus o obcházení banu, budeme trestat podle pravidel..

Přeji ti pěkný zbytek dne..
Daniel10KD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.