• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

dáte mi unban?

• nedáme ti unban máš trest jako každý

Votes: 10 58.8%
  • dáme protože sis smazal inventář s OP věcmi(dobrovolně)

Votes: 7 41.2%

• Total voters
    17
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj před pár minutami jsem dostal ban za OP% věci.S tím že jsem je dostal za soutěž skinů a od přátel.Věci jsem si dobrovolně smazal a psal jsem že se smazáním inventáře nemám problém.Navíc jsem je ani jednou nepoužil

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
To je jako jet načerno MHDečkem a revizorovi říct, že s koupí lístku nemáš problém. Je fajn, že s tím nemáš problém, ale už je krapet pozdě.
Počkej si jako ostatní lidé 3 dny

DrozdLP

#4ever
Ty bi si chtěl unban jo? Tak Hele je to jen tvuje blbost, měl si to poslat k adminovy zkrátka k vedení a byloby po všem ale ne ty sis je nechal no. Zkus si napsat do sekce unbany, snad ho dostaneš.

Trewish

Ty bi si chtěl unban jo? Tak Hele je to jen tvuje blbost, měl si to poslat k adminovy zkrátka k vedení a byloby po všem ale ne ty sis je nechal no. Zkus si napsat do sekce unbany, snad ho dostaneš.
Nedostane. Ban mu končí za 3 dny
A anketa ti nepomůže... Pokud nesesbíráš 10 000 hlasů

Jsem u kámoše a co vidím v chatu?No trewish: Abych ti za OP věci NEMUSEL dát ban.Ale on si je nechá a treewish mu ban nedá ale mně ano (RASISMUS VŮČI MNĚ v poctatě)
(mad)

Keyio

00:00 AM
Jsem u kámoše a co vidím v chatu?No trewish: Abych ti za OP věci NEMUSEL dát ban.Ale on si je nechá a treewish mu ban nedá ale mně ano (RASISMUS VŮČI MNĚ v poctatě)
(mad)
Ty se prvně nauč co je to Rasismus. (rofl) Já si myslím, že to s tím kamarádem bude trochu jinak.

Trewish

(mad)
Říkám to proto, aby mi řekli od koho to mají. Když jim řeknu "Od koho to máš a stejně ti dám ban" tak mi nic neřeknou. Tak jim trochu lžu, abych z nich dostal informace.
Jo rasismus... Neboj, nesnáším Lachtany i Tuleně...
A on si je nechá? Ne, ja mu je zabavím

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.