• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kubrt

Kubrt Moravan
Tohle mi přijde jako uplný vrchol změnil jsem si v mc skin na MrWakeCZ a asi po 10min jsem dostal ban .
Nepřijde vám to jako velkou hloupost minecraft je svobodná hra ne ? Skin jsem si již změnil ale ban za takovou hloupost to bych opravdu nečekal

Kubrt

Kubrt Moravan
Nu pravidla jsou pravidla ;) NEní co řešit :) Kdyby sis je četl, tak víš, že je to zakázané :p Tvůj pech :)
No tak pravidla jsou ale není to blbé když někdo chce nějak vypadat a někdo mu to zakáže přece je minecraft svobodná hra ne ?

No tak pravidla jsou ale není to blbé když někdo chce nějak vypadat a někdo mu to zakáže přece je minecraft svobodná hra ne ?
minecraft je svobodná hra ok no
ale tohle není celý majnkraft ale kraftmánie kde jsou třeba jiná pravidla než celkově MC?

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Tady nejde o autorské práva omg :D ani na to žádný nemám je to obyč skin. Tady jde o to, že tě někdo zabije v PVP a bude mít tvojí hlavu, s mým skinem. Nu a to je ten problém, protože moje hlava je dost RARE a dají se s ní vyškubat dost prachů + oškubat x lidí... + všem dát fake hlavu..

Misery96

Dark Lord of the Sith
Tady nejde o autorské práva omg :D ani na to žádný nemám je to obyč skin. Tady jde o to, že tě někdo zabije v PVP a bude mít tvojí hlavu, s mým skinem. Nu a to je ten problém, protože moje hlava je dost RARE a dají se s ní vyškubat dost prachů + oškubat x lidí... + všem dát fake hlavu..
Ještě jim raď :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.