• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Koddys

Aktivní člen
Ahoj A-Teame dnes jsem byl na tsku s MrVolvo ale to je jedno :D kdyžtak je svědek. Byl jsem na prisonu a povšiml jsem si v chatu že LiciTV prodává bedrock za 1T kouknu se ve trade a hele bedrock. Né že bych si to myslel ale není to hacker?

Přílohy

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Jiz ma na prisonu bedrock hromada hracu... Ale otazkou je, kde ho ti hraci sakra vzali. A pochybuji ze by ho ziskali pomoci hacku. Ale taky je mozne ze nejaky clen AT mohl bedrock rozdavat. Kazdopadne, je hodne nazoru na to jak hraci ziskali bedrock na prisonu. Mozna bylo hodne spusobu jak ho ziskali, nebo jen jeden.

K

Katusska

Návštěvník
Pokud vím...na plotme to dříve někteří mohli povolit a poté vytěžit bedrock takže nevím jestli to ještě stále jde. :)

Jiz ma na prisonu bedrock hromada hracu... Ale otazkou je, kde ho ti hraci sakra vzali. A pochybuji ze by ho ziskali pomoci hacku. Ale taky je mozne ze nejaky clen AT mohl bedrock rozdavat. Kazdopadne, je hodne nazoru na to jak hraci ziskali bedrock na prisonu. Mozna bylo hodne spusobu jak ho ziskali, nebo jen jeden.
Já vím :D Jeden admin povolil jednou na prisonu gamemode a hráči si to prostě nagivovali.. Ale nevím, jestli se to už srovnalo nebo ne :/

K

Katusska

Návštěvník
Nemuselo to být přes gmc. :D Byl i nějaký příkaz skrz ničení bloků jako v creativu a šel zničit i bedrock. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.