• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Páči sa vám mapa?

• áno

Votes: 1 11.1%
  • nie

Votes: 8 88.9%

• Total voters
    9
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FifixV

Nový člen
Čavko! Postavil som ďalšiu mapu. Prečo ďalšiu? No, posielal som tu mapu ale zabudol som heslo od starého účtu a na E-mail mi nič neprišlo...Ale pustime sa na mapu. Moja mapa má štýl niečo ako jungle. Nachádzajú sa tam rôzne EasterEggy (samozrejme nepoviem aké :D), tajné miestnosti a tak. Tu sú obrázky:
1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
10.png
Ďalšie obrázky sa mi nechcú nahrať ale myslím,že túto mapu pochopíte aj z týchto :)

Zatiaľ čaveees :D

Jardoismus

Autobusák
Potřebuje to úpravy, hlavně spodky ostrovů, zkus tam zakombinovat více materiálku, třeba andesit, cobble atp., můžeš tam dát i rudy/orečka, ale max. 2 druhy. Změň hlavně tvar, dokonči to až do špice a udělej to více nepravidelné. Povrch ostrovů, zkus tam přidat květiny, případně podzol apod. Dále zkus ostrovy více upravit, aby nebyly tak chudé.

DenisJ

My life is cringe
Potřebuje to úpravy, hlavně spodky ostrovů, zkus tam zakombinovat více materiálku, třeba andesit, cobble atp., můžeš tam dát i rudy/orečka, ale max. 2 druhy. Změň hlavně tvar, dokonči to až do špice a udělej to více nepravidelné. Povrch ostrovů, zkus tam přidat květiny, případně podzol apod. Dále zkus ostrovy více upravit, aby nebyly tak chudé.
Souhlasím :)

MatikozZ

Velmi známý člen
Promiň kámo, ale 1/10 za snahu

>ostrovy jsou hnusný zespoda tak i zezhora
>hodně prázdný
>když už tak si s tím vyhraj, udělej vlastní, custom stromy (jestli na to máš)
0,5/10

Když už, tak sem dávej něco pořádnýho
,MatikosCZ

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Čavko! Postavil som ďalšiu mapu. Prečo ďalšiu? No, posielal som tu mapu ale zabudol som heslo od starého účtu a na E-mail mi nič neprišlo...Ale pustime sa na mapu. Moja mapa má štýl niečo ako jungle. Nachádzajú sa tam rôzne EasterEggy (samozrejme nepoviem aké :D), tajné miestnosti a tak. Tu sú obrázky: View attachment 20267 View attachment 20268 View attachment 20269 View attachment 20270 View attachment 20271 View attachment 20272 View attachment 20274 Ďalšie obrázky sa mi nechcú nahrať ale myslím,že túto mapu pochopíte aj z týchto :)

Zatiaľ čaveees :D
Kámo nic proti ale je strašně taková jednoduchá :) 1/10

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.