• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kopsiq

Builder
čus :D tak je tu moj vlastní vytvor Mapy SkyMars staval jsem ji já uvidíme co na to reknete :D
Píšťe mi pod prispevok co bych mel vylepšíť :)
Tak Jdem na screeny:
TEAM:
2016-03-23_23.59.03.png 2016-03-23_23.58.55.png
VILLAGER:
2016-03-23_22.38.59.png
BED:
2016-03-23_22.39.07.png
IRON:
2016-03-23_22.39.53.png
BRONZ:
2016-03-23_22.38.37.png
STRED:
2016-03-23_22.40.03.png 2016-03-23_22.39.58.png
+ píšťe mi na kolík se vám lidi ( Napr: 4/10 )

Misery96

Dark Lord of the Sith
spodky ostrovu.. určitě to udělej nějak jakoby to bylo vyrvané ze země a ne kdyby to někdo osekával pomocí mikrometru

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Mr. Skiller... Začínám mít pochyby o tom, kolik map jsi udělal vlastně sám. Takhle hroznou mapu jsi snad nikdy nepředstavil.

Tak uvidíme co s tím uděláme
  • SkyMars, to rozhodně není něco co by tu mapu vystihovalo
  • Ostrovy mají tvar nízkého, ale pravidelného kužele → Protáhnou směrem dolů (a o dost) a otesat je
  • Když už jsme u těch spodků ostrovů, tak tam přidej texturu. Gravel, Andesite, Cobblestone, Clay.. (Cyan stained clay, taky jde)
  • Do spodku se neboj narvat i jiné věci než šedé bloky. Sem tam nějaká ta hlína a hnědý clay se tam hodí ji stě taky.
  • A vršek ostrovů je rovný jako podle pravítka. Rozbij to a dej tomu tvar. A přidej Grass
  • Tomu jezírku dej trochu přírodnější vzhled
  • Stromy jsou fajn věc. Ale když už, tak tam dej Big Oaky
  • Villager budova chce nějaký barevný kontrastní materiál (Je to ohrané, ale dřevo ti může dost pomoct)
  • Z obrázku nevyčtu kde ta postel je, ale tam to není tolik důležité (ale i tak... Kontrast je tvůj kamarád, tak ho využij)
  • Význam kolejí na Ironu jsem nepochopil, ale jako dekorace selhaly
  • Strom na Ironu... Je velký, což je dobře, ale přijde ti přírodní? To by chtělo změnit
  • Iron se mi zdá na standarty BW az moc velký, ale to nemusí být na škodu
  • Bronzu zkus vymyslet nový design
  • Hradby na goldu bys mohl udělat tak, že budou +-2 bloky stejně vysoké. Rozdíl ve výšce se snaž udělat náhodný. Na vršek každého logu přidej fence nebo třeba slab, který bude barevně ladit
  • Dům na Goldu by si zasloužil lepší střechu. Nejlépe se 2ma štíty
  • A obecně ho upravit. Je takový... No, trochu plastičnosti by určitě ocenil. A trochu se snaž aby to jak dům vypadalo. Mám pocit jako by to měli být velké zastřešené ploty
  • Tu hradbu protáhni víc dolů, aby nebylo vidět jak dřevo stojí na hlíně. Neboj se to zatlouct hloubš
Dnešní výčet končím :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Hele nechci nějak kritizovat, ale ty jsi měl být builder ? :D Je hezké že sem chceš postavit mapy, ale když už, pořádně na nich popracuj aby jsi byl jistý, že mapa se někdy příjme ;)

patule1215

Hrabě ze Survivalu
Mapu hodnotím 3/10
  • Spodek toho ostrovu mi připadá takový nepřirozený.
  • Jméno skymars vůbec nevystihuje tuto mapu.
  • Koleje u ironu vypadají hrozně.
  • Je vidět že je to jezero tam umělé.Přidej mu více přírodního vzhledu.
  • Zvětšil bych místnost pro postel.
  • Dodal bych k tomu bronzu nějaký design.Připadá mi dost pustá ta místnost.
No ty 3 body jsou spíš za snahu.
Neber si to zle,ale takového buildera by jsem na craftmanii nechtěl.
To je vše ode mě.
Přeji pěkný zbytek dne.

MatikozZ

Velmi známý člen
Promiň, ale tohle opravdu není úroveň mapy, co může na CM a navíc takhle žádný builder, co je na CM nestaví!
2/10, promiň :(

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.