• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
Musíš se snažit a postavit vlastní mapu ;) Ze SračkaTeamu to CM rozhodně kopírovat nebude ;) Takhle Buildera nedostaneš... Jo a k tomu podpisu, legenda asi moc nejsi, když kopíruješ mapy, CM je hlavně o originalitě a ještě máš nějaký ten přestupek, ale to už moc odbočuju ;)
Můj názor.
MatikosCZ

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Matikos hele nech si svoje řeči pro sebe nikoho tu nezajímaj.Chci slyšet jen váš názor.Tvůj ne zrovna;).

MatikozZ

Velmi známý člen
Řekl jsem můj názor... Psal sis o to, tak tu zase nerozpoutávej 3. světovou. Jestli je to kvůli tomu, že jsem tě nahlásil, tak si to můžeme vyřídit v SZ ;)

N3niPvP

Člen
Ale MatikosCZ ma pravdu..... našiel si mapu na GT... Na CM by sa mali davat iba originalne napady a nie okopirovane mapy

MatikozZ

Velmi známý člen
Měl si loterii, kde si neviděl, kolik co stojí. Já to zkusil a po mně ještě pár lidí. Když jsem na to klikl, koupil jsem si 1 DiaBlock za 20000$. Řekl jsem to R3pl1kát0rovi, a ten už to nějak pořešil ;) Toť vše.

N3niPvP

Člen
Scrubarooo a začo sa chceš pomstit? Že MatikosCZ sa snaží zachranit CM pred hackerami a podobnymi de***mi ako si ty?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.