zdravím,
mam tu pro vás BedWars mapu (Tropic), budu rád jestli mi jí ohodnotíte stavěl jsem jí sám 2-3 hodinky
screeny->>
mam tu pro vás BedWars mapu (Tropic), budu rád jestli mi jí ohodnotíte stavěl jsem jí sám 2-3 hodinky
screeny->>
Ahoj, děkuji ti moc....Mapa vypadá hezky c: Podle screenu je ale asi ještě nedodělaná (Nejsou ostrovy teamu všude, postavil si to jen 1x) jinak moc hezky propracované :emoji_wink:
Jen mě připadá lepší, když mapu ukážeš třeba celou z vrchu. Hráč má z toho lepší pocit. A líp se v tom vyzná.Ahoj, děkuji ti moc....
Mapa je postavená je příjde mi zbytečné posílat tolik screenu a ještě k tomu na víc...
Dobrá, až budu na serveru, tak to am dodám...Jen mě připadá lepší, když mapu ukážeš třeba celou z vrchu. Hráč má z toho lepší pocit. A líp se v tom vyzná.
jak to myslíš "Uvidíme, jak bude vypadat v konečné fázi." ?Zatím to vypadá hezky :emoji_slight_smile: Uvidíme, jak bude vypadat v konečné fázi.
To znamená, že mapu ještě vylepšíš / dokončíšjak to myslíš "Uvidíme, jak bude vypadat v konečné fázi." ?
Tady jí mášJen mě připadá lepší, když mapu ukážeš třeba celou z vrchu. Hráč má z toho lepší pocit. A líp se v tom vyzná.
Ty si mykáš?Pěkná mapa tu by jsme na bw chtěla :emoji_smiley:
Mají na ostrově, a ten mezi ostrov je na goldy..Nádherná Mapa ale pro každý team bych dal samostatný IRON ostrov. =)
Co tím pádem je na středu? :emoji_fish:Mají na ostrově, a ten mezi ostrov je na goldy..
taky goldy ale jen dva, a na tench dvou mezi ostrovech jsou také dva.Co tím pádem je na středu? :emoji_fish: