• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Mapa vypadá hezky c: Podle screenu je ale asi ještě nedodělaná (Nejsou ostrovy teamu všude, postavil si to jen 1x) jinak moc hezky propracované ;)

Mail85

Aktivní člen
Mapa vypadá hezky c: Podle screenu je ale asi ještě nedodělaná (Nejsou ostrovy teamu všude, postavil si to jen 1x) jinak moc hezky propracované :emoji_wink:
Ahoj, děkuji ti moc....
Mapa je postavená je příjde mi zbytečné posílat tolik screenu a ještě k tomu na víc...

Gangyy_

Josef Vejs
Ahoj, děkuji ti moc....
Mapa je postavená je příjde mi zbytečné posílat tolik screenu a ještě k tomu na víc...
Jen mě připadá lepší, když mapu ukážeš třeba celou z vrchu. Hráč má z toho lepší pocit. A líp se v tom vyzná.

Anniee_

Neaktivní člen/ka (:
Chtělo by to ještě nafotit více detailů (shop, spawn, goldy, postel atd atd), příjde mi malá, ale to asi ničemu nevadí, každá mapa nemusí být obrovská :emoji_smirk: jinak se mi líbí :emoji_hugging:

Flafy_

Hladový Builder
Mapa ze screenů, které si pořídil vypadá výborně. Nevím zda-li to bude uskutečněno, ale myslím si, že toto je vhodné pro BW 2v2 (Menší BW), protože je trošku menší :D

3rr0rCZ

Ex Builder
Podle mě je mapa dobrá 8/10.
Rozhodně bych rozšířil všechny ostrovy, aby byl větší prostor na PVP.
Jinak si myslím, že se ti mapa povedla, a jde vidět, že jsis pohrál s detaily ;) :D

RainyJohnn

                          
Nádherná Mapa ale pro každý team bych dal samostatný IRON ostrov. =)

Vecktus

Aktivní člen
Ja si myslím, že je to skvelá mapa lenže rozšíriť aby bolo ovplyvnené lepšie rozhodne súhlasím ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.